2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok haklısın. Benimki de tutturmuş seninki sıcağı sevmicek örtme :) nerden biliyorsun sıcağı sevmiceğini telepati mi kurdun çocukla :)))
Aa onlar herseyi bilir :-) Ben de bi turlu kundak yapamadim.cocuk hep elini kolunu cikarmak istedi agladi ben de amaaan dedim kundak da olmayiversin napim beni de kundaklamamis annem.her geldiginde kundaklasana deyip durur.
Emerken yoruluyo dinlenoyo memeyi birakip 2 dk uyuyo ama kasi gozu oynuyo hafif.uyumadini biliyorum biraksam aglicak.cok denedim.uyudu biraksana yerine diyo.halbuki dinleniyo cocuk uyudu saniyo.
Yani bizim cocuklarimizi bizden daha iyi taniyolar kendilerince :-)

Seninle aynı şehirde olsak tanışmak isterdim gerçekten :))) hasta ruhlu iğrenç kv :)) belki de bizim hormonlardan dolayı herşey batıyor. Ben öz anneme katlanamıyorum. Emziğe alıştırcam ama annem burda diye alıştırmıyorum ben uyurken Emzik verirken emziği önce kendi ağzına sokarsa diye. Ne alaka halbuki. Nerden geldi aklıma bilmiyorum ama öyle bi korku oluştu. Sigara içiyo normalde burda içmez sanmıştım günde 1-2 tane içiyo yakalıyorum sinir oluyorum görünce. Benim çocuğum hiç ağlamıyo. Yani ağlaması derdini anlatmak için. Ağlıyorsa ya karnı aç ya altı pis. Gazını da mıkırdanıyosa eğer kucağında dik tut 5-6 saniye içinde kendi çıkarıyor. Çocuk uykusundan ağlayarak uyanıyo alıyo kucağına pişşş pişşş pişşş sallıyo. Anne diyorum çocuk ağlıyorsa bi derdi var bi altına baksana neden sallıyosun çocuğu. Öfffyle pöffleye ya altını açıyo ya da bana veriyo çok biliyorsan sen bak der gibi. Ayyyy ayyyyyy şiştim:)))
Ya valla cileden cikariyolar cnm napalim :-)
Iyi olurdu ya hic kafa dengim yok valla buralarda :-)
Ben de anneme kizdim yanimdayken besigini salladigi icin.bana gore degil sallamak kolum koptu elik acidi sallaya sallaya.sallayip uyuduktan sonra da 1 saat icinde kalkiyo ne anladim ben o sallamaktan.annem gidince hemen biraktim sallamayi.ben daha cok kv sinir oldum.

Bama hic oyle bisey denmedi.sana ozel bi durummu cnm bu

Yoo genelde tanıdığım herkesi doktor doğumdan sonra 40 bitince yada 2.ayda çağırıyor. Sonuçta sezeryanda olsa rahimde bir bebek büyüttük. Onu kontrol etmesi lazım. Toparlamış mi diye. Nasıl dogumdan once normal bir zamanda kontrole gidiyoruz tüpler yumurtalar, rahim öyle birşey sanırım. Yanı bende tahmin ediyorum bilmiyorum. 10- 15 güne giderim. Gidince yazarım.

Ben baskin olmasina olurum da esim anaci olunca istedigim kadar baskin oluyum fayda etmiyo cnm.bebegim olana dek bana soylenen seylere hic ses etmedim hep duymazdan geldim mecburen esim anaci old.icin.ama konu bebegimse susmam yoksa daha cok kariscak belli ki.
Aynen öyle canım. Sen sustukça azıyo millet. Allahım yardımcın olsun kuzum :KK200:

Yoo genelde tanıdığım herkesi doktor doğumdan sonra 40 bitince yada 2.ayda çağırıyor. Sonuçta sezeryanda olsa rahimde bir bebek büyüttük. Onu kontrol etmesi lazım. Toparlamış mi diye. Nasıl dogumdan once normal bir zamanda kontrole gidiyoruz tüpler yumurtalar, rahim öyle birşey sanırım. Yanı bende tahmin ediyorum bilmiyorum. 10- 15 güne giderim. Gidince yazarım.
Beni doğumdan 1 hafta sonra çağırdı kontrole. Bir daha 6 ay sonra genel muayene dedi.

ya kızlar birşey soracağım nurse harveys almıştı eşim ama sanırım onların da farklı ilaçları var
eşim şunu aldı
Screenshot_20190112-120815.webp
ben bir çay kaşığı veriyorum ama internette baktım birde bu var mış
Screenshot_20190112-120824.webp
kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? zararlı olur mu ki versem? arada farkı nedir ki acaba?

ya kızlar birşey soracağım nurse harveys almıştı eşim ama sanırım onların da farklı ilaçları var
eşim şunu aldı
Eki Görüntüle 2224243
Eki Görüntüle 2224244
kullananlar hangisini kullanıyorsunuz? zararlı olur mu ki versem? arada farkı nedir ki acaba?
Bizimki colex olan, doktor 1 tatlı kaşığı dedi ilk defa bugün kullandım bakalım gece olacak mı sancısı

eşim şunu aldı
Eki Görüntüle 2224243
Eki Görüntüle 2224244
Canim birinde takviye edici gida yazİyor digerinde gaz damlasi. Bence ikincisi dogru olan ben de bugun alacaktim sorayim eczaneye . Bu arada @Koalina ilk resimdekini kullaniyorum demis benimki sadece tahmin. Ama sorunca eczaneye haber veririrm sana daa

Bizimki colex olan, doktor 1 tatlı kaşığı dedi ilk defa bugün kullandım bakalım gece olacak mı sancısı
ohh içimi rahatlattın canım çok sağol. ben çay kaşığı veriyorum hep siz ne kadarlıksınız? daha çok ıkınma hissi oluyor çok ıkınıyor ama bi çıkarttı mı iyi çıkıyor rahatlıyor =)

Canim birinde takviye edici gida yazİyor digerinde gaz damlasi. Bence ikincisi dogru olan ben de bugun alacaktim sorayim eczaneye . Bu arada @Koalina ilk resimdekini kullaniyorum demis benimki sadece tahmin. Ama sorunca eczaneye haber veririrm sana daa
teşekkür ederim canım. eşim söylemiş eczacıya bebek için diye oda bunu vermiş ama ben bugün internete bakınca ikincisi de gördüm ve acaba yanlış birşey mi veriyorum diye hemen buraya yazayım dedim ama koalina doktor tavsiyesi üzerine almış sıkıntı olmaz o zaman InşaAllah =)

ohh içimi rahatlattın canım çok sağol. ben çay kaşığı veriyorum hep siz ne kadarlıksınız? daha çok ıkınma hissi oluyor çok ıkınıyor ama bi çıkarttı mı iyi çıkıyor rahatlıyor =)
Biz 1 aylık olduk, günde 1 kerrie 1 tatlı kaşığı olarak vericem. Doktor aslında başka bir şey yazmıştı ama bulamazsanız nurse hharvey's alın ve çok gerekmedikçe kkullanmayın dedi.

Biz 1 aylık olduk, günde 1 kerrie 1 tatlı kaşığı olarak vericem. Doktor aslında başka bir şey yazmıştı ama bulamazsanız nurse hharvey's alın ve çok gerekmedikçe kkullanmayın dedi.
anladım canım çok teşekkür ederim biz de 33 günlüğüz aynen gerektiğinde çok sancılı olduğunda veriyorum inşaAllah siz de faydasını görürsünüz

anladım canım çok teşekkür ederim biz de 33 günlüğüz aynen gerektiğinde çok sancılı olduğunda veriyorum inşaAllah siz de faydasını görürsünüz
Düzenli kullanmayinca fayda etmediği yaziyor nette. Yani gaz olunca vermek pek doğru değilmiş. Düzenli kullanmak gerekmiş.

Hanımlar yardım lütfen .Kızım 15 günlük oldu 3-4 saat aralıksız ağlıyor doktor kolik dedi 3 ay boyle olur dedi.Memeyi agzina almiyor biberonla iciyor .Sut sagmayi yetistiremrdigimde kecisutu mamasi veriyorum ne yapmaliyim caresiz kaldim.bu arada metsil gaz damlasu veriyorum

Hanımlar yardım lütfen .Kızım 15 günlük oldu 3-4 saat aralıksız ağlıyor doktor kolik dedi 3 ay boyle olur dedi.Memeyi agzina almiyor biberonla iciyor .Sut sagmayi yetistiremrdigimde kecisutu mamasi veriyorum ne yapmaliyim caresiz kaldim.bu arada metsil gaz damlasu veriyorum
Gecmis olsun cnm sallanarak duruyormu hamak tarzi birseyle sallanirken falan memeyi agzina dayasan yada biberon alirken cikartip hemen memeyi versin denemissindir gerci. Bitkisel biseyler kullaniyo musun

Back
X