- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #43.681
Canim ben de sinif ogretmeniyim. Mudurun ayarlasin ogleden sonralari gitme süt iznini kullan ogleye kadar calis .bize de yazik hep cocuklari düşünüp durduk senelerdir. Valla ben 14. Yilimdayim ogretmenlikte hasta hasta cok okula gittim rapor almayayim cocuklara yazik falan diyeEvet canım öğretmenim ablam da rapor al diyor ama Bursa da gerçekten hastayken bile zor veriyorlar raporu. Sınıfçıyım başlama yapıp da rapor almaya kalksam çocuklara yazık dedim, ablam da öncelik senin çocuğun seni kimse düşünmez sen evladını düşün dedi. Eşim de ya Nisan'da güzelce başla ya da Haziran'da dedi.
Ama yeter subat 25te baslayacagim normalde .ama alabildigim kadar rapor almaya caliscam hatta parayla heyet veren yerler bile varmis ggerci ben bulamam oyle bi tanidik ama her seyi zorluycam. Herkesin bebegi kiymetli de bizimki ucuz mu. 9 ay kustum ben sezeryan masasinda dr bebegi ccikarmaya calisirken bile kusuyordum . Erken dogum riski vardi hashanede yattim ilacti igneydi ne kadar zorlandim. Senn de erken dogum yaptin bi suru sikinti çektin o yuzden artik baskasinin bebegi kkadar kendi bebegimi de düşüneceğim