2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Facebook’ta gördüm fikir olsun arkadaşlara

Eklentiler

• 68A32888-5C56-4399-BD36-0A1B029B6EE0.webp
    68A32888-5C56-4399-BD36-0A1B029B6EE0.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 08AAB34A-2895-42D7-9C35-D72FA8B8DBC9.webp
    08AAB34A-2895-42D7-9C35-D72FA8B8DBC9.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 59
Kilo alımı normaldi ama gece emziriyordum gece sütü farklı besleyici oluyor diyorlar kilo alımı azalacak besleyemeyecek diye korkuyorum. Uyanmak bilmiyor malesef ugrasiyorum
Bana doktor dedi gündüz cok uyutma ama gece 4 saate kadar uyuyabilir diye yine gece en az2 defa beslemis oluyosun zaten

Bebek emdikten sonra çok azıcık azıcık geliyor süt yine de Sağmali miyim bi kaç dk sence. Bı de benimde el pompası var makineyle performansları fark ediyormu ki
Bebek emdikten sonra göğsünü bosaltmalisın.asil o azicik gelen sut onemli. O kısım yaglı kilo aldiran süt. Bi yerde okudugum kadariyla o fışkıran durmadan akan süt cogunlugu su olan besleyici olmayam süt. Ama agir agir gelen sonrakiler yağlı besleyici süt.Bende önce el pompasi vardi kirildi sonra elektrikli adim ben el pompasindn daha memnundum. Daha çok cekiyodu herkes elektrikliden memnun diye aldim ama ben cok begenemedim. Yada kullanmayi beceremedim bilmiyorum.

Bebek emdikten sonra göğsünü bosaltmalisın.asil o azicik gelen sut onemli. O kısım yaglı kilo aldiran süt. Bi yerde okudugum kadariyla o fışkıran durmadan akan süt cogunlugu su olan besleyici olmayam süt. Ama agir agir gelen sonrakiler yağlı besleyici süt.Bende önce el pompasi vardi kirildi sonra elektrikli adim ben el pompasindn daha memnundum. Daha çok cekiyodu herkes elektrikliden memnun diye aldim ama ben cok begenemedim. Yada kullanmayi beceremedim bilmiyorum.
Hangi marka seninki canım?

Ikiside lansinoh
Ben manuel Chicconun almıştım başta çok iyiydi. Kolostrum u çok güzel sagiyordum sonra ya ablam ya görümcem kaynatmamasi gereken aparatını kaynatınca çekim gücü gitti. Uğraşarak iki göğsümdem 50 CC çıkarıyorum makine alıp denemek istiyorum sürekli sağarak belki arttırırım biraz. Bir de mama veriyorum günde 4,5 kez. Onun yerine sagdigimi vermek istiyorum.

Ben manuel Chicconun almıştım başta çok iyiydi. Kolostrum u çok güzel sagiyordum sonra ya ablam ya görümcem kaynatmamasi gereken aparatını kaynatınca çekim gücü gitti. Uğraşarak iki göğsümdem 50 CC çıkarıyorum makine alıp denemek istiyorum sürekli sağarak belki arttırırım biraz. Bir de mama veriyorum günde 4,5 kez. Onun yerine sagdigimi vermek istiyorum.
Ben manulden cok memnundum elektrikli yavaş uavaş cekiyo cok beklemek gerekiyo manuelde 20 dkda dünyanin sutunu sagiyodum elektriklide 60 cc anca cıkiyo ya makine kötü ya ben beceremedim elimlede aynisini o sürede sagiyorum cünkü

Ben de memnunum aslında manuelden epey. Bi de bebek emisine en yakın manuel olanlar diye okudum. O yüzden süt üretimine katkısı daha iyi oluyormuş. Peki o ilk gelen besleyici olmayan sütü sagdiginda saklıyor musun yoksa atıyor musun.? O kadar çok şey yazıyo ki internette. Kimisi ön süt son süt diye bi şey yok memede çok uzun beklerse yağ ve su ayrışıyor sadece, düzenli boşalan memede olmaz ayrışma diyor. Kimisi de önsut çok oldu mu gaz yapar, kilo almaz filan diyor. Napayım bilemiyorum o sütleri.

Ben de memnunum aslında manuelden epey. Bi de bebek emisine en yakın manuel olanlar diye okudum. O yüzden süt üretimine katkısı daha iyi oluyormuş. Peki o ilk gelen besleyici olmayan sütü sagdiginda saklıyor musun yoksa atıyor musun.? O kadar çok şey yazıyo ki internette. Kimisi ön süt son süt diye bi şey yok memede çok uzun beklerse yağ ve su ayrışıyor sadece, düzenli boşalan memede olmaz ayrışma diyor. Kimisi de önsut çok oldu mu gaz yapar, kilo almaz filan diyor. Napayım bilemiyorum o sütleri.
Canim ben saklama kaplarina koyup dolaba koyunca alt kisim renksiz seffaf uust kisim beyaz oliyor yani on sut son sut var. Ama bence tamamen on sutu sagip son sutu vvermek de iyi degil o zaman da su ihtiyacini karsilayamaz her ikisinden de yeteri kadar almasi ggerekmeseydi mevlam o sekilde indirmezdi gogsumuze sütü

Canım internette tomrisin emzirme notlarında emzirme kampı diye bir yazı var okudun mu hiç. Belki denersen sütünü arttırmak için ise yarayabilir. Bence bebeğinde riskli bi durum yoksa biraz aç kalmasını göze alarak devamli memede tutarsan zamanla artacaktır sütün.

Senin ki daha farklı bi durummuş canım ama ben de tam bilmiyorum benim arkadaşımda öyle oldu yani baktın sağmam gerekmiyor sağmazsın ama taş gibi olursa mecbur sağarsın azalan göğsünde bence emzirdikce gelir yeterince bence süt
Tamam canım. Şiştikçe sağayım o zaman. İnşallah azalmaz çok olanda

Canim benimki masallah önsütu son sütü birakmadan hepsini emiyo. Gundüz devamli memede firsatım olsa sagcam. Bazen çok doluyo elimle bi kaba sagiyorum azcik yumusayana kadar eger coksa sakliyorum azsa dokuyorum su gibi zaten o bide tazyikli oluyo bebegin genzine kaciyo

Canıım bebeğe göre üretiyo diyorum ama bi taraf fazla diğer taraf tam bebeğe göre. Benim 3. Gün göğüslerim şişti sütten. Bebeğim alamadı sarılık oldu hastanede yattı. Doktor sağ dedi. O zamandan beri mecbur sağdım ağrıdan duramıyodum çünkü. Eğer öyle bişey varsa bende de aynısı olmuş olabilir. Çünkü o aralar şimdi azalan göğsümü çok sağmıştım. Onda çok oluyodu o zaman da. Sağmamalı mıyım o zaman
Fazla olan tarafi elle sag canim makine sagimi daha fazla tazyiklendiriyo. Benimde ayniydi bi tarafim siş sut akiyo diger tarafta sönmüs gibiydi sut akani elle sönuk olani makineyle sagip esitledim

Back
X