- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #44.161
Kizlar selam. Benim bebisim bugun ne zaman emdiyse kustu. Uykusuda cok huzursuz. Atesini olctum normal varmi boyle bi durum yasayan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Bizimkiside rahatlayınca 4-5 saat uyuyo. Uyanmıcak gibi olursa gidip yanına konuşuyorum öyle uyandırıyorum bazen. Yatağında uyanmaya alışsın diye. Bazen kendisi kalkıyor. Önce çok tedirgin olup hemen kaldırıyordum ama bi haftadır falan kaldırmıyorum. Ayakta çok kalıyo zaten :) yoruluyo. Büyümesi için uyku da şart. Huzursuz etmek istemiyorum. Sarılığı olmadıktan sonra kaldırmam. :)Kızlar sizin bebegnizde uzun uyuyr mu 4 saate yakn uyuyr snra acıkınca kaldryrm ilk zamanlar kendim kaldryrdm simdi kaldrmyrm birsy olmaz degil mi yapan var mi
Yerim ben onu maşallah bende kızımı kabak yapacaktım annem izin vermedi çok saçı var kızımın dökülürmü acaba
İnşallah yapmaz ateş canm ya heepimiz sorunsuzca atlatalımOy kıyamam . 2 aylık aşısı ateş yaparmıs inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız. Bizimde 11 gün sonra 2. Ayımız olyor
Canm sağlık ocaklı bu aşıları belli günlerde açılıyor. Herkese aynı güne randevu veriyorlar. Bizimki bugün açıldı bugün yaptırdık. Geç olması da sorun olmaz sanırım.Sağlık ocağı 2 aylık aşımızı 2 ayı 15 gün geçince gün verdi başka gün Yok ogün açılacak aşı dedi niye acaba geceniz nasıl dı canım ateş yaptımı
Evet canm ya zaman nasıl geçti anlamadım valla :)Biz de cuma günü 2 aylık oluyoruz inşallah :) nasıl da büyüdüler miniklerimiz çok şükür
Yani sen bilirsin canım ama hasta falan olursa aspiratör kullanmak daha iyi bence, banyo yaparken burnunu sık biraz bitince hapşurunca çıkar illa kiAnnem de aynısını dedi tıkalı olsa ememez dedi çok şükur emmede sıkıntı yok önde olmadigi için alamıyorum canım arkada evet bu nemli geçen aldığımızda nemli biz hep aspiratör ile aldık bir kere kendi çıkardı o zaman temizlemeyim kalsın mi
Canım misafir kabul etme ben etmiyorum canı isteyen küser müsait olunca ben haber veririm bebeğim çok huysuz Yorgunum diyorum misafirin de yakınlık dereceleri var tabi eltimler falan aradığında soruyorum hastaysanız gelmeyin hasta değilseniz tabiki buyurun diyorum çok anlayışlı davranıyorlar oğlumun öğretmeni falan haber bekliyor benden kadına soramıyorum hastamızınız diye tabiki müsait değilim diyorum yazın kabul edicem misafir kimsem Yok valla oğluma bir rulo pasta yapıyım dedim bebek yüzünden 5 dk da çırpacağım hamuru bir saatte yaptım 10 kere mikseri kapatmışımdır eltimler gidince odayı havalandırıp sirkeli suyla siliyorum ne olur ne olmazKizlar bebegimin kakası dogdugundan beri zaten sulu ama bugun daha bi ishal gibi geldi hafif burun tikanikligida var sık sık emziriyorum aspiratörle burnunu açiyorum. Baska ne yapabilirim. Insallah atesi çikmaz. Bide ustüne bugun misafir geldi bebek gormeye evde tek olunca benegim kucagimdaydi mecbur bebegimle karsiladim. Cocugu hastaymis bebegime dogru öksürdü sinir oldum ya gelme cocugun hastaysa. Hemen baska odaya goturdum bbegimi onlar gidincede odayi havalandirdim temas ettigi herseyi kaldirdım. Şu an atesi ve öksürüğu olmadigi icin göturmedim doktora hastaneler daha beter çunkü. Baska yapabilecegim seyler varmi daha çok minnaklar 41 gunluk bugun
Canim cok gecmis olsun. Aklinda bulunsun ameliyat olacak derlerse anestezi almisken sunnetini de yaptir mutlaka. Arkadasim oyle yaptirdi en azindan bi de sunnet icin icin anestezi almamis olur. İnsallah ggerek kalmaz kendiliginden duzelir de yine de aklinda bulunsun derimCnm usg çekildi bebekte hem hidrosel (testiste su toplaması) hem fıtık çıktı dr takip dedi çok üzüldüm ama sonra kötü birşey olmasın da napalım dedim 4 ay sonra bir daha usg çekilecek takip et dedi şişlik çoğalırsa renkte bir değişiklik olursa hemen götür dr dedi kendiliğinden geçer belki ama dedi de ben sanmıyorum fıtık var çünkü inş büyümez geçer diye dua ediyorum ve ıkınmaya devam ederse büyür diye korkuyorum çünkü ıkınmadan dolayı olmuş rabbim sağlık versin yavrularımıza
Teşekkür ettikkYerim ben onu maşallah bende kızımı kabak yapacaktım annem izin vermedi çok saçı var kızımın dökülürmü acaba
O igrenc seyden ben gunde 3 5 tane iciyordum. 5 litre su 4 bardak humana rezenesi kimyonu da cabasiKızlar bu malt içeceği ne iğğğrenç bişeymiş ya çok zor içtim![]()
Bana dr herseyden ye dediKızlar ne yiyip içiyosunuz? Gaz yapıyo diye hiç bişey yiyemiyorum. Tavuk balık etten tiksindim resmen. Siz ne yapıyosunuz.
Cnm dr bana madecessol yazmisti.bide tahin yagi cok iyi diye duydumBana lansinoh krem çok iyi gelmişti ara ara sürüyorum yine ne olur ne olmaz diye. Ama emzirdikten sonra muhakkak ya yıkıyorum ya da ıslak pamukla siliyorum
Canım ben günde 2 fincan içiyorum çok faydası oluyo. İçmediğim gün sıkıntı yaşıyoruz. 2 günde 1 içilmesi gerekiyo diye bişey okuduydum sanırım ama bn günde 2 içiyorum. Sivilce dediğin beyaz gibi şeylerse bizde geçtiRezene iciomusunz faydasi varmi nasil yapilii gunde kac kez icilio.bi de bebegin yuzunden sivilce gibi seyler cikti gecermu acaba
Kuzum aslında yemek gerekiyo ama çok gaz yapan şeyler var. Hele sebzeler çok kötü gaz yapıyoBana dr herseyden ye dedi