2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım misafir kabul etme ben etmiyorum canı isteyen küser müsait olunca ben haber veririm bebeğim çok huysuz Yorgunum diyorum misafirin de yakınlık dereceleri var tabi eltimler falan aradığında soruyorum hastaysanız gelmeyin hasta değilseniz tabiki buyurun diyorum çok anlayışlı davranıyorlar oğlumun öğretmeni falan haber bekliyor benden kadına soramıyorum hastamızınız diye tabiki müsait değilim diyorum yazın kabul edicem misafir kimsem Yok valla oğluma bir rulo pasta yapıyım dedim bebek yüzünden 5 dk da çırpacağım hamuru bir saatte yaptım 10 kere mikseri kapatmışımdır eltimler gidince odayı havalandırıp sirkeli suyla siliyorum ne olur ne olmaz
Yok günde en az 3 kere misafir ağırlıyorum konu komşu müsaitmisiniz diye sormuyoki yada kayinvalidem yanimda diye onu ariyolar geliyolar. Dün gece yine hiç uyumadik bugun sabah 11 de uyudum 12de kapi caldi bende kalkmadım 5-6 kere basınca mecbur kalktim duymadim dedim ağırladım bide arkamdan kusmüsler ben surat yapmısım. Ve bu gelen 2.ye geliyo bebek görmeye maalesef cok düsüncesizler. Ben artik misafire alıstim ama bari hasta çocuk getirmeyin. Birine birakta gel bari illa gelcem diyosan

Kaşığı denedik hem genzine kaçırıyor hem de süt buz gibi oluyor o bitirene kadar.Yavrum kolik olduğundan sürekli aç hissediyor ve doymuyor ama uğraşmaya devam
Bem sağdıgım sutü alıstirma bardagiyla veriyorum. Ilk baslarda çok genzine kaçırdi diye birakmistim yazmadim burayada ama şimdi oda bende alıstik :) aklinda bulunsun

Canım Bizimkiside rahatlayınca 4-5 saat uyuyo. Uyanmıcak gibi olursa gidip yanına konuşuyorum öyle uyandırıyorum bazen. Yatağında uyanmaya alışsın diye. Bazen kendisi kalkıyor. Önce çok tedirgin olup hemen kaldırıyordum ama bi haftadır falan kaldırmıyorum. Ayakta çok kalıyo zaten :) yoruluyo. Büyümesi için uyku da şart. Huzursuz etmek istemiyorum. Sarılığı olmadıktan sonra kaldırmam. :)
O zamn korkmym keyfini ckrtym

Bu uykular ne zaman düzene girecek ya. 1 ay oldu şimdiden bıktım aylarca böyle olacak diye çok gözüm korkuyor. Arkadaşın bebeği 1 yaşında, 3 saat kesintisiz uyumadım 1 yıldır diyor :(

Kızlar, küvetimizin filesini pek sevmedik sağlam değil gibi. Yeni sünger tarzı bişey almayı düşünüyoruz .siz ne kullanıyorsunuz?

Benimki kendi uyanıyor 2 saatte bir, mama versem de 2.5 saatte uyanıyor hiç 4 saati bulmadı keşke uyusa :KK43:

Anne sütü alırken takviye olarak mı veriyorsun mamayı.Ben sütümü sağarak biberonla veriyorum gece de bir kez keçi sütü maması.Herkes mama verme diyor ama benimki de uyumuyor gazdan

Canim cok gecmis olsun. Aklinda bulunsun ameliyat olacak derlerse anestezi almisken sunnetini de yaptir mutlaka. Arkadasim oyle yaptirdi en azindan bi de sunnet icin icin anestezi almamis olur. İnsallah ggerek kalmaz kendiliginden duzelir de yine de aklinda bulunsun derim
Saol cnm allah razı olsun inş gerek kalmaz da olurda öyle birşey olursa doğru diyosun sünnette olsun bari

Back
X