2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım kekik çayını nasıl yapıyorsun ve günde ne kadar içiyorsun denemediğim bir o kaldı:halay:
Canım bir kaşık demliğe atıyorum üzerine iki kupa su döküyorum bir taşım oldumu kapatıp dinlenmeye bırakıyorum sonra afiyetle içiyorum :-) tadıda çok güzel dene mutlaka faydasını göreceksin

Anladım canim. Kantaron yagi yaptım yüzüne bugün. Kafasına da azcik pamukla tampon yaptım.
Alnının ortasında da var ama orası sararmış duruyor seninki de öyle mi?
Evet cnm benimkinin de öyle sarı kafasındaki hatta kaşındaki de hafif sarı sür cnm kafasına da zeytin yağı zaten ben hiç pişik kremi kullanmıyorum her yerine kantaron yağı sürüyorum çok iyi geliyor özellikle poposuna

Canım baklagilden kastın ne kurufasulye nohut değil dimi
☺️Evet onlar:-) sen kesin yemiyorsundur gaz olmasın diye:-) ama kim güzel bir gece geçiriyor hangi anne burda deliksiz uyuyor o bu gaz yapıyor die herşeyden kaçıyoruz onu yemiyoruz bunu yemiyoruz ☺️ ben bunları yiyorum üstelikte hiç sevmem Allah yokluğunu gösternesin nimet sonuçta☺️ ama süt kaliteli olsun diye herşeyi yapıyorum

Humana rezene kimyonlu içiyorum , rezene tohumundan da yapıyorum ama günü gününü tutmuyor bizimkinin .. bazen çok rahat geçiriyoruz bazen sancısı oluyor:) senin paşaya maşallah sübanallah büyük kolaylık siziznki .sütüm çok şükür idare edecek kadar var , inşallah çoğaltabilirsem sağmayı düşünüyorum :halay:
Benimkide öyle masum sayılmaz uyutmuyor akşamları birazda benim suçum uykusuzluk akşam 6 dan 10 11e kadar uyuyor genelde bende onun uyuduğunu değerlendirme yerine tlfn kurcalıyorum uykusuzluk müstehak bana yani:-)

Benimkide öyle masum sayılmaz uyutmuyor akşamları birazda benim suçum uykusuzluk akşam 6 dan 10 11e kadar uyuyor genelde bende onun uyuduğunu değerlendirme yerine tlfn kurcalıyorum uykusuzluk müstehak bana yani:-)
Kendimi gördüm valla telefonla uğraştığım vakitleri uyuyarak değerlendirsem uykumu çok rahat alırdım :sinirli:

KıZlar bugün 1 aylık aşıyı yaptırdık gün boyunca doğru düzgün uyumadı sizin bebişlerde de oldu mu uyumama huzursuzluk inş gece uyur
Evet benim ki huy değiştirdi sanki, bir yerini koparmışcasına ağlıyor . Memeyi almıyor sinirleniyor , acıkıyor bu sefer daha çok ağlıyor . Bir gün geçmesine rağmen bizimkisi düzelmedi

☺️Evet onlar:-) sen kesin yemiyorsundur gaz olmasın diye:-) ama kim güzel bir gece geçiriyor hangi anne burda deliksiz uyuyor o bu gaz yapıyor die herşeyden kaçıyoruz onu yemiyoruz bunu yemiyoruz ☺️ ben bunları yiyorum üstelikte hiç sevmem Allah yokluğunu gösternesin nimet sonuçta☺️ ama süt kaliteli olsun diye herşeyi yapıyorum
Ben şok :) evet yemiyorum ama herkes öyle bi modda ki yersem bebek Çaltıcak. Benim bebeğim hiç gazlı bi bebek değil kendi kendine çıkarıyor gazını. O yüzden cesaret edemiyorum:)

Bebekten çok kendi gazlı olan var mı kızlar? Sezeryan oldum acaba ondan mi?
Sürekli karnimin ustinde yani kucakta memede. Acaba baski yaptigi icin mi? Usuttugumu sanmiyorum aksine terliyorum bile. Ama bitmek bilmey4n bir gazım var. Ayıp olacak ama Kokuyor da mubarek. Kendime inanaamiyorum resmen. Gaz yapıcı şeyleri zaten yemiyorum. Rezene mi yapiyor acaba?
Var mı bu durumda olan?

Sürekli karnimin ustinde yani kucakta memede. Acaba baski yaptigi icin mi? Usuttugumu sanmiyorum aksine terliyorum bile. Ama bitmek bilmey4n bir gazım var. Ayıp olacak ama Kokuyor da mubarek. Kendime inanaamiyorum resmen. Gaz yapıcı şeyleri zaten yemiyorum. Rezene mi yapiyor acaba?
Var mı bu durumda olan?
Ersen’e aksine gazı çıkarmak için içilir canım rrzeneden değildir. Ayaklarını üşütüyo olabilir misin. Bende hamilelikten kaldı ayaklarım hep yanıyo asla çorap terlik giyemiyorum. Ama bu mevsimde terliksiz gezilmez o yüzden gazım oluyo biliyorum

Var mı bu durumda olan?
Cnm benim de var geçen de dedim üşüttüğümü sanmıyorum gebelikten sonra mı oluyor anlamadım daha önce bu kadar gazlı değildim

Back
X