2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bana bi pişik kremi söyleyin pamuğumun poposu pişik olmuş çok üzüldüm:KK43:
En iyi gelen şey kantaron yağıdır cnm bizim eğzema oldu heryerinde popo arası da oldu geçmez demişlerdi ama şükür geçti her gün sürdüm ben pişik kremi mustelayı almıştım hiç kullanmama gerek kalmadı öneririm kantaron yağını

Deliksiz 4-5 saat uyuyan bebeği olanlar anne sütü mü kullanıyor sadece yoksa mama da veriyor musunuz.en fazla 2,5 oldu bizde sadece anne sütü genelde 1,5-2 saatte uyanıyor :KK43:
Anne sütü sadece canım. Bak bugün 22.30 da uyudu, 3 te kendim kaldırdım

Son düzenleme:
Bebekten çok kendi gazlı olan var mı kızlar? Sezeryan oldum acaba ondan mi?
Sürekli karnimin ustinde yani kucakta memede. Acaba baski yaptigi icin mi? Usuttugumu sanmiyorum aksine terliyorum bile. Ama bitmek bilmey4n bir gazım var. Ayıp olacak ama Kokuyor da mubarek. Kendime inanaamiyorum resmen. Gaz yapıcı şeyleri zaten yemiyorum. Rezene mi yapiyor acaba?
Var mı bu durumda olan?
Bende var canım. Normal doğum yaptım bende terliyorum aslında ama bazen üşütüveriyorum.

Bende Kasım Kasım kasılıp ağlayan çocuk, babaya gidince 2 dakika içinde uyudu. Bnm stresimi nasıl anlıyo yaa :) mucize bu :)

Mamada veriyorum memede gece uykusu sıfır gündüz uykusu 30dk. 1saat en uzun 1bucuk saat. Tüm gece uyumadigi için sabah 6-10 arası bir uykusu var oda keyfi yerindeyse. Sizlerin 3-5 saat yazması var nasıl kıskanıyorum bilemezsiniz:nazar::nazar::nazar:

Aşı sonrası bebeğinde uyku hali olan var mi? Geceleri uyumayan bebek uyumaya başladı.

Bebekten çok kendi gazlı olan var mı kızlar? Sezeryan oldum acaba ondan mi?
Sürekli karnimin ustinde yani kucakta memede. Acaba baski yaptigi icin mi? Usuttugumu sanmiyorum aksine terliyorum bile. Ama bitmek bilmey4n bir gazım var. Ayıp olacak ama Kokuyor da mubarek. Kendime inanaamiyorum resmen. Gaz yapıcı şeyleri zaten yemiyorum. Rezene mi yapiyor acaba?
Var mı bu durumda olan?
Canım koku sebebi üşütmekten çok kaynaklanır. Farkında olmadan ayaklarını üşütüyorsundur belki. Ben de düzenli rezene içiyorum öyle bi koku problemi yok gazım da normal herşeyde yiyorum ben

Bizim şöyle bi sorunumuz var, geceleri güzel uyuyor ama gündüz uykumuz 20-30-40 dk lık hep uyanıyor bir saati bulmadan. Sürekli başındayım gündüz akşam eşim gelince yemeğimi yapıyorum o ilgilenirken. Sizin nasıl düzenleriniz

Bizim şöyle bi sorunumuz var, geceleri güzel uyuyor ama gündüz uykumuz 20-30-40 dk lık hep uyanıyor bir saati bulmadan. Sürekli başındayım gündüz akşam eşim gelince yemeğimi yapıyorum o ilgilenirken. Sizin nasıl düzenleriniz
Bizim de aynı canım , dün gündüz toplasam 3 saat uyudu akşam da öyle . Ben hep onunla ilgilendim. Sürekli emzirdim , aralarda doymuyor diye mama verdim.
Eşim gece işten geldi mama ver de sen de uyu 4 saat dedi. 2 buçukta uyuduk 8e geliyordu uyandık , ben alarmları duymamışım :( oğlum da ağlamıyor. Gündüz aç olsa 10 dk bile uyumaz kıyamet koparır ben mama yapana kadar ama geceleri yok uyanmıyor. Ben hep uyanıyorum onda da emerken uykulu hep hiç uyanmadan geri uyuyor.

• Beğen
Reactions: 114
Back
X