2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 tinyrose tinyrose arçelik süpürgeyi aldim ben kızlar. Tesekkur ederim bilgi için burdan gördüm . heryerde bu fiyat şuanda indirime girmiş. Internettende alabilirsin. Çekimi fena değil diz zeminde ama tüylü halılarda fazla gitmiyor. Benim halim ikeanin tüysüz halısı olduğu için rahat . Ama makina ağır biraz. Iki elle kullanıma daha uygun.

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 tinyrose tinyrose arçelik süpürgeyi aldim ben kızlar. Tesekkur ederim bilgi için burdan gördüm . heryerde bu fiyat şuanda indirime girmiş. Internettende alabilirsin. Çekimi fena değil diz zeminde ama tüylü halılarda fazla gitmiyor. Benim halim ikeanin tüysüz halısı olduğu için rahat . Ama makina ağır biraz. Iki elle kullanıma daha uygun.
Bende annemler icin baktimda yorumlarda halida gitmedigi yaziyordu vazgectim almaktan.

Kizlar bir cok kisi kisi bebeğinin devamli meme istemesinden sikayetci ben de tam tersi. İnanin bbu durum da cok cok zor. Bebegim 5 dk sursa memede ohhh iyi emdi bu sefer diyorum. Meme reddi mi yasiyoruz bilmiyorum ama emmiyor agzini bi kapatti mi mumkun degil acmiyor. Uyku uyaniklik halinde emzirirsem o zaman biraz emiyor yoksa uyanikken mumkun degil emmiyor. Napcam bilmiyoruum
Neyle besleniyo cnm mamami veriyosun ondan mi. Sadece anne sütüyse kilo alimi nasil

Canım ben ilk önce wee baby manuel aldım 10 cc kadar bile çıkaramadım. Ağladım sütüm yok diye. Erteisi gün elektrikli aldım ve 250 cclerde süt sağdım. Sen memnunsan, onunla süt çıkıyosa elektrikliyle daha çok sütün çıkar
Çok ilginç benim o kadar kolay sağiyor ki. 5 dk da bi memeyi komple bosaltabiliyorum ve tek memeden 150 cc çıkarıyor. Herlade memenin başı süt kanallarının yapısı filan herkesin farkli olduğu için herkese farklı pompa uyum sağlıyor. Bı yandan emzirirken bı yandan süt boşa akmiyo diye hoşuma gitti bu benim. Yoksa sagmiyorum ben pek zaten çok rahatsız olacak kadar dolmadiysa

Kizlar bir cok kisi kisi bebeğinin devamli meme istemesinden sikayetci ben de tam tersi. İnanin bbu durum da cok cok zor. Bebegim 5 dk sursa memede ohhh iyi emdi bu sefer diyorum. Meme reddi mi yasiyoruz bilmiyorum ama emmiyor agzini bi kapatti mi mumkun degil acmiyor. Uyku uyaniklik halinde emzirirsem o zaman biraz emiyor yoksa uyanikken mumkun degil emmiyor. Napcam bilmiyoruum
Başından beri mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu canım? Bı de bebek ne kadarlık belki sarılık filan da olabilir. Başlarda ben de emmesi refleksi zayifken çok sıkıntı yaşadım. Futbol topu tutuşu diyorlar o pozisyonda bı de bebeği yatağa koyup üzerine egilerek emzirdim. O sekilde sütün akisi daha kolay oluyor bebek çok çabea harcamadan emiyor. Sen de farkli pozisyonl dene belki memeye tutuşunla alakalı bı sıkıntıdır. Dik de emzirebilirsin belki reflü de olabilir.

Cok tesekkur ederim cnm cok iyisin Allah razi olsun.yarin esim burda arcelik magazasi var istanbulda oturuyorum ben.bi sorsun belki indirim vardir yoksa sana donus yaparim cnm cok cok sagol dusunmen yeter gercekten
Aslinda arceligin kendi sitesinden alcaktim ama ya bozuk cikarsa diye guvenemedim.esim bi baksin yarin bakalim

Bugün tv de reklamını gördüm ayni kampanya beko da da var. 219 TL ye düşmüş.

Yarin son gunmus sanirim esim bi gidip bakicak cnm elektronik esyalarda cok sansizimdir ben netten almak hic istemiyorum bozuk cikcak diye.
Cnm koltuklarin ayakliysa altini falan supurebiliyomusun peki ?
Cok mu agir makine klasik elektrikli supurgeler kadar agir mi en azindan ?

ruhum_mavi
Eki Görüntüle 2226573 Eki Görüntüle 2226574 Eki Görüntüle 2226575 Eki Görüntüle 2226575 Eki Görüntüle 2226576
Cnm iste bu mjnik yastiga poposu geliyo ayaklar icerde kaliyo anne karni pozisyonuna giriyo ortada oluyo.sen de kucuk bi kumasla delik acscak kadar dikip boyle bi yastik yapip koyabilirsin.buyudugunde cikartman gerekcek cunku
Resimler telkmden dolayi duz ceksemde ya yan ya ters cikmis duzeltemiyorum da.umarim anlasilir olmustur cnm
Canm çok teşekkür ederim zahmet oldu sana da. Şimdi anladım senin ne demek istediğini. Ama benim dediğim aparat bu değil sanırım. Benim dediğim yenidoğan aparatı şu

Eklentiler

• D54B73C2-E4A0-4145-A874-D9C9E81349D4.webp
    D54B73C2-E4A0-4145-A874-D9C9E81349D4.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
Cnm bi de senin bebisin de gaz sorunu cok varsa ve kucaktan baska bi yerde durmuyosa agliyosa isin gucun kaliyosa yemek yaptirmiyosa takar slingi rahst rahat islerini yaparsin hem de gaz sancisina iyi geliyomus benim bebisi kucaktan indiriyim hemen basliyo aglamaya o yuzden sling son umudum gibi.evin icjnde kanguru mumkun degil olmuyo cok kaba oldugu icjn.ve slingle bebekle daha iyi temas halinde oluyosun.
Aksine benim bebeğimin hiç gaz sorunu yok şükür. Ama kucağa alıştı :(

Normal pamuklu tayt canm. Gösterme şansın var mı acaba?
Canm ilk attığım kot görünümlü pamuklu tayt carterstan almıştım. Diğerlerini şimdi dolabını açınca gördüm. Onlar penye. Normal bir bebek mağazasından almıştım.

Eklentiler

• A9E56084-270C-4AC2-B6DB-D8FACD35C5C7.webp
    A9E56084-270C-4AC2-B6DB-D8FACD35C5C7.webp
    96,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 62C3D947-2D16-4059-84ED-59035B957F47.webp
    62C3D947-2D16-4059-84ED-59035B957F47.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 12D387FE-5F69-41DD-A157-48F1B189CEF4.webp
    12D387FE-5F69-41DD-A157-48F1B189CEF4.webp
    60 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar bu pompadan kullanan veya gören var mı.? Instagram'da gördüm bebeği emzirirken diğer göğsüne takiyomussun kendi kendine pompalamadan doluyomus. Bende wee Baby manuel pompa var çok iyi iş görüyor ama ayrıca zaman ayırıp pompalamak gerekiyor. Emzirirken diger göğsümden bir sürü süt akıp gidiyor hem devamlı sirilsiklam oluyorum hem ziyan oluyor bı sürü süt. Acaba alsam mı çok pahalı da değil. Instagram'da kadın elektiriyle 60 cc çıkarken bununla farkına bile varmadan 80 çıktı yazmis
Ben süt sağarken diğer göğsüme aventin kalkanın deliksiz olan başlığını koyuyorum. Akan süt onun içinde birikiyor. Kalkanın varsa öyle yapabilirsin sen de.

Çok ilginç benim o kadar kolay sağiyor ki. 5 dk da bi memeyi komple bosaltabiliyorum ve tek memeden 150 cc çıkarıyor. Herlade memenin başı süt kanallarının yapısı filan herkesin farkli olduğu için herkese farklı pompa uyum sağlıyor. Bı yandan emzirirken bı yandan süt boşa akmiyo diye hoşuma gitti bu benim. Yoksa sagmiyorum ben pek zaten çok rahatsız olacak kadar dolmadiysa
Çok mantıklıymış aslında o canım. Kolaylık yani. Diğerinden akan sütü durdurma sıkıntısı yok ne güzel

Canım ben metresi 5 liralık bı kumaştan almıştım. Kumaşcilarda indirimli veya dökme kumaşlar oluyor onları sorup onların içinden seçebilirsin. pamuklu ve esnek her kumaş olur. çok da esnememeli ama salar o zaman. Dokunarak anlarsın zaten.
Ben kumaşcıda daha ucuz bir kumaş var mı diye sordum. en ucuzu 20 TL dedi metresi için. Pahalı geldi almadım ben de.

ruhum_mavi ruhum_mavi canım geçengün burda şişede mama resmi paylaşmıştın aynı toz mamalar gibi deme yoksa zorda kalmadıkça verilmemelimi toz halimdeki mi iyi omu acaba benim kızım 50 günlük mama hiç vermedik okadar huzursuzki acaba sütümmü yetmiyor endişesine kapılmaya başladım eşim bi deneyelim dedi aralarda mama versem daha mutlu bir bebek olurmu diye denemek amaçlı o hazır şişedekini alsam diyorum sana bi soruyum dedim toz ile olanla aynı özellikte değilmi yoksa şişede dursun diye içinde bi dünya koruyucu madde varmı acaba
Ben denemek icin aptamil sivi aldim cocuk ictikten yarim saat sonra agjz dolusu ne varsa cikardi bi daha tovbe dedim birsuru koruyucu vardir tabi

Aksine benim bebeğimin hiç gaz sorunu yok şükür. Ama kucağa alıştı :KK43:
Öyle düşünme canım her yerde ilk üç ay alışkanlık edinmezler diyo. Demek ki ihtiyacı var ki istiyor. Sen mutlaka bı sling al ikiniz de rahat edersiniz. Kumaş bulamıyorsan en ucuz slingi al bence n11 de filan vardı. Hiç bir farkları olduğunu sanmıyorum birbirlerinden dümdüz kumaş neticede

Back
X