2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne sıklıkla emziriyon kuzum. Benimkisi 2 saat geçtikten sonra kızım uyanmasa bile akmaya başlıyo. Uyanıkken bn hep veriyorum. Zaten tek göğsümü bitiremiyo. Bi de rezene içiyodun demi
Asla akmaz öyle. Hatta kızım emmeye başlamadan elimle sıksam da süt gelmiyo. Anca o emmeye başlayınca süt geliyo

Canım benim bebeğimizde burnu akıyor ve ilk zaman hafif ateş te olmuştu dr a götürdük sabah akşam 1 çay kaşığı calpol veriyorum birde burnuna serum fizyolojik sıkıyorum dr eğer emmede azalma olursa haberleşelim dedi Allah korusun ciğerlerine inmesin çocuğun hırıltısı var mı bence dr a götür istersen
Dün götürdüm dr burun spreyi verdi bu nemlendirici gibi birşey sanırım serum fizyolojik de kullanıyorum öksürük çoğalırsa getir demişti ama ben o dr hiç beğenmedim diye ona götürmek istemiyorum çünkü hiç ilgilenmedi girmemiz çıkmamız 5 dk sürdü sorularımı bile soramadan bizi postaladı sadece hatırladığım yan yatır dediği yazık verdiğimiz paraya devlete gitsek bundan daha iyi bakardı sözde özel sanırım öksürüğü burnundan gelen akıntıdan dolayı öyle sanıyorum çünkü ciğerden gelen bir öksürük olsa sırtında hırıltı olurdu ne bileyim ya şaştım çok erken grıp oldu yavrum hiç birşey kullanamıyoruz bile emmesi de azaldı sanırım iştahıda gitti bugün az emince ben de sağdım biberona ama çok az çıktı 10 cc filan onu verdim zorla içti kustu bu sefer sümüklü kustu rabbim şifa versin yavruma ve bütün herkesin benim bebeğime sağlık versin :dua:

Dün götürdüm dr burun spreyi verdi bu nemlendirici gibi birşey sanırım serum fizyolojik de kullanıyorum öksürük çoğalırsa getir demişti ama ben o dr hiç beğenmedim diye ona götürmek istemiyorum çünkü hiç ilgilenmedi girmemiz çıkmamız 5 dk sürdü sorularımı bile soramadan bizi postaladı sadece hatırladığım yan yatır dediği yazık verdiğimiz paraya devlete gitsek bundan daha iyi bakardı sözde özel sanırım öksürüğü burnundan gelen akıntıdan dolayı öyle sanıyorum çünkü ciğerden gelen bir öksürük olsa sırtında hırıltı olurdu ne bileyim ya şaştım çok erken grıp oldu yavrum hiç birşey kullanamıyoruz bile emmesi de azaldı sanırım iştahıda gitti bugün az emince ben de sağdım biberona ama çok az çıktı 10 cc filan onu verdim zorla içti kustu bu sefer sümüklü kustu rabbim şifa versin yavruma ve bütün herkesin benim bebeğime sağlık versin :dua:
Bizimki de özel evet 5 dk da göndermesi kötü olmuş inş yavrularımız şifa bulur Allah kolaylık versin daha çok küçükler inş bi an önce iyileşirler

Ben hala tek kata düşemedim. Altına 2 tane patikli pijama üstüne çorap. Üstüne 1 tane askılı zıbın onun üstüne kruvaze içlik onun üstüne uzun kollu pijama. Ama üstüne bişey örttürmüyor
Doğduğundan beri öyle alıştırdım. Üzerinede iki kat uzun kollu giydiriyordum. Artık içine kısa kollu üzerine uzun kollu giydiriyorum. Yatarken üzeri örtülü tabi ama uyanıkken bazen ince bir örtü o kadar.

Ben gribi bebekten kaptım oda babasından almıştı erkek bebek bugün öksürdü baya hatta sümüklü kustu götürecem yine inş çabuk geçer ya
geçer inşaAllah canım ama korkma ilk önce sen sakin olman gerekiyor bebeğin hissetmesin. dediğim gibi o balgamlı kusuk dan korkma bizde avuç avuç kustuk öyle atlattık. inşaAllah öksürükten de birşey çıkmaz ama sen götür doktora canım çok geçmiş olsun

Doğduğundan beri öyle alıştırdım. Üzerinede iki kat uzun kollu giydiriyordum. Artık içine kısa kollu üzerine uzun kollu giydiriyorum. Yatarken üzeri örtülü tabi ama uyanıkken bazen ince bir örtü o kadar.
İnçe kalın farketmiyo canım üzeri örtülü olunca basıyo çığlığı. Ayaklarını hareket ettirirken farkediyor üstünün örtülü olduğunu

Bu serum fizyolojik açıldıktan sonra ertesi gün de damlatabilir miyim acaba burnuna? Yoksa hemen atmam mı gerekiyor. Çünkü içinde daha var.

Bi de benim bebeğim geceleri çok ıkınıyor ya uyku esnasında. Acaba bu gaz degilde başka Bi sıkıntıdan olabilir mi ki

Birini emerken ötekinden süt akıyo diyenleri gördükçe ağlayasım geliyo ya :KK43: kızlar ne yiyip ne içiyorsunuz benim neden o kadar sütüm yok. Sürekli emziriyorım günde 3-4 litre süt içiyorum tahin helvası hoşaf daha ne yapayım :KK43:
Canm ben yazmıştım birini sağarken diğerinden akıyor diye. Evet akıyor damla damla ama toplamda iki memeden 40-50 cc süt çıkıyor :KK70:o da yetmiyor tabi mama veriyorum mecbur.

Birini emerken ötekinden süt akıyo diyenleri gördükçe ağlayasım geliyo ya :KK43: kızlar ne yiyip ne içiyorsunuz benim neden o kadar sütüm yok. Sürekli emziriyorım günde 3-4 litre süt içiyorum tahin helvası hoşaf daha ne yapayım :KK43:
Sabah kahvaltina 1 avuc ceviz 1 avuc findik eklemelisin bende farketti sendede ise yarar insallah.Hemde sutun kalitesi artiyormus

Bu serum fizyolojik açıldıktan sonra ertesi gün de damlatabilir miyim acaba burnuna? Yoksa hemen atmam mı gerekiyor. Çünkü içinde daha var.
İçinde tek kullanımlık yazıyor. Kullanıp hemen atmak lazım ama ben kıyamıyorum:) eğer içine sümük falan kaçmadıysa bir kere daha kullanıyorum. Ama bazen kaçıyor :)

Bi de benim bebeğim geceleri çok ıkınıyor ya uyku esnasında. Acaba bu gaz degilde başka Bi sıkıntıdan olabilir mi ki
Benimki hep ıkınıyor. Gaz problemimiz yok. Ama hep bir ıkınma halinde. Kaka yaptıktan hemen sonra da ıkınıyor. Kaka yapamamakla da alakalı olduğunu sanmıyorum. Neden bilmiyorum ben de.

Günde 2 fincan rezene içiyorum. Her istediğinde emziriyorum bazen 15 dk da 1 bazen yarım saat bazen 3 saat. En fazla 3 saat ara veriyoruz o da günde 1 defa uyurken. Böyle sabaha kadar ayaktayız ve gece boyunca Aralıklarla sürekli emiyo. Sabah 9 da yatıyoruz 12 de uyanıyo
Bilemedim ki kusum. Belki tam bebeğine göre üretiliyodur sütün.

Cnm sutun yemeyle icmeyle alakasi yok. Birazda bunyesel yani. Ben dogru duzgun beslenmiyorum ama sukur bebegime yetiyor sutum. Sadece su icsen bile yeter sen yapacagini yapiyormussun zaten uzulmene gerek yok.

Kızlar gece gaz sancısından uyumadık hiç çok az çıkardı ama rahatlamadı doktorunuzun önerdigi damla ismi yazarmısınz eczanedeym alayım bugun yavrum biraz rahatlasın

Yok cnm hemen atma gun icinde kullan tabi oyle soylemelerine bakma sen. Onlar hep ticari seyler 1 gun icinde kullanabilirsin

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 canım düşündüm de, acaba çok sık emzirdiğin için mi tam dolu olmuyo? Bi de daha fazla uyumaya çalış. Ben uykudan uyanınca göğsüm taş gibi oluyo. Bi de öyle dene istersen, 2 saatte bir emzir. Daha sık Emzirme.

Back
X