2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Birini emerken ötekinden süt akıyo diyenleri gördükçe ağlayasım geliyo ya :KK43: kızlar ne yiyip ne içiyorsunuz benim neden o kadar sütüm yok. Sürekli emziriyorım günde 3-4 litre süt içiyorum tahin helvası hoşaf daha ne yapayım :KK43:
Canım sen elinden geleni yapiyosun sürekli bu konuya takilmaktan vazgeç . Bu süt miktarından çok meme yapısıyla alakalı bı durum bence süt kanalları veya meme basindaki delikler genis olduğu için öyle oluyor ve çocuğum kaç kere tıkanıp boğuldu benim o yüzden. Sürekli yapış yapış pislik içindeyim. Yani bu istenecek sağlıklı olan bi durum değil. Yanlış hatirlamiyosam kilo alımı da iyi dedin bebeğin. Zaten aslında olması gereken bebek uyardığında akmasi. Belki şu an en olması gereken süt üretimine sen sahipsin. 3-4 litre süt içmen cok fazla bence. Gaz yapıcı bı şey sonuçta. Sağlıklı beslen bol bol emzir yeter. Bu konuya bu kadar enerjini harcama çıkar kafandan. Kilo alımıyla ilgili bı sıkıntı yaşarsan sonra bı çözüm düşünürsün.

Canım sen elinden geleni yapiyosun sürekli bu konuya takilmaktan vazgeç . Bu süt miktarından çok meme yapısıyla alakalı bı durum bence süt kanalları veya meme basindaki delikler genis olduğu için öyle oluyor ve çocuğum kaç kere tıkanıp boğuldu benim o yüzden. Sürekli yapış yapış pislik içindeyim. Yani bu istenecek sağlıklı olan bi durum değil. Yanlış hatirlamiyosam kilo alımı da iyi dedin bebeğin. Zaten aslında olması gereken bebek uyardığında akmasi. Belki şu an en olması gereken süt üretimine sen sahipsin. 3-4 litre süt içmen cok fazla bence. Gaz yapıcı bı şey sonuçta. Sağlıklı beslen bol bol emzir yeter. Bu konuya bu kadar enerjini harcama çıkar kafandan. Kilo alımıyla ilgili bı sıkıntı yaşarsan sonra bı çözüm düşünürsün.
Canım senin sütte bi gelişme var mı? Bi göğsün az diğeri fazlaydı benim gibi yanlış hatırlamıyosam. Benim az olan yine çoğalmaya başladı. Bide hiç birşey yemiyorum, günde iki lokma anca yiyorum. Hamile kaldığımda 60 kiloydum şu an 57. Azalmış değil. Yeme içmeyle gram alakası yokmuş onu bende anladım. Sen ne yaptın, değişiklik vr mı

Canım senin sütte bi gelişme var mı? Bi göğsün az diğeri fazlaydı benim gibi yanlış hatırlamıyosam. Benim az olan yine çoğalmaya başladı. Bide hiç birşey yemiyorum, günde iki lokma anca yiyorum. Hamile kaldığımda 60 kiloydum şu an 57. Azalmış değil. Yeme içmeyle gram alakası yokmuş onu bende anladım. Sen ne yaptın, değişiklik vr mı
Çok sertleşti mi memeyi vermeden azıcık sagiyorum hala ara ara onun dışında çok üstüne gitmiyorum o konunun. Artık bebeğimin emisi de biraz daha güçlendi galiba eskisi kadar bogulmuyo emerken. Bence de hiç bir alakası yok yediklerinle. Ben 3 e 4 e kadar hiç bı şey yemiyorum. Çoğu günü tek öğünle bitiyorum. Biz kadınlar zaten bu iş için ekstra depo yağ dokusuyla yaratılmışiz. Vücut hiç bı şey bulamazsa onlardan harcayıp yine yavrusuna süt yapıyor.

Çok sertleşti mi memeyi vermeden azıcık sagiyorum hala ara ara onun dışında çok üstüne gitmiyorum o konunun. Artık bebeğimin emisi de biraz daha güçlendi galiba eskisi kadar bogulmuyo emerken. Bence de hiç bir alakası yok yediklerinle. Ben 3 e 4 e kadar hiç bı şey yemiyorum. Çoğu günü tek öğünle bitiyorum. Biz kadınlar zaten bu iş için ekstra depo yağ dokusuyla yaratılmışiz. Vücut hiç bı şey bulamazsa onlardan harcayıp yine yavrusuna süt yapıyor.
Aynen canım Allah vergisi :)

Arkadaşlar bı kaç gündür Bursa'da havalar iyi gidiyor. Bebegimi slinge koyup 1 -1.5 saat kadar yürüyüşe cikiyorum. O kadar iyi geliyor ki hem ruhsal hem bedensel olarak. Resmen bi ayda ne kadar çok şey değişmiş cevrede sok oldum. Evde oturup durunca sanki dışarıdaki hayat da durmus gibi geliyor insana. Veya bundan sonraki hayatım hep evin içinde geçecek gibi. Arabayla ve eşimle birlikte bı kaç yere gitmiştik ama hep kapalı mekanlar. Kendi başına bebekle dışarı çıkmak özguvenimi de yerine getirdi. Ruhsal olarak bunalan arkadaşlara tavsiye ederim biraz tek başına yürümek terapi gibi geliyor. Kendini dinleme, çocukla yeni hayatın üzerine düşünme fırsatın oluyor. Evde hep bı koşturmaca halindeydim resmen kendi kendime konuşmayı özlemişim :KK66:

Bi de benim bebeğim geceleri çok ıkınıyor ya uyku esnasında. Acaba bu gaz degilde başka Bi sıkıntıdan olabilir mi ki
Ağrısı olduğunu tahmin ediyorsan ufak ufak vücuduna elini gezdir hafifçe bastırarak. Ağrısı varsa ağrılı yerde ağlayacaktır

Bu serum fizyolojik açıldıktan sonra ertesi gün de damlatabilir miyim acaba burnuna? Yoksa hemen atmam mı gerekiyor. Çünkü içinde daha var.
24 saat ömrü var diye biliyorum canım ben gözünü de temizliyorum pek kalmıyor o zaman

Bi de benim bebeğim geceleri çok ıkınıyor ya uyku esnasında. Acaba bu gaz degilde başka Bi sıkıntıdan olabilir mi ki
bunu bende yazacaktım soracaktım benim bebeğim de gece sürekli ıkınıyor, ıkına ıkına uyuyor yani gözleri kapalı. Ben süt ürünleri kesecem yani minimuma indirecem sanırım ondan da olabilir. kakasında hep beyaz benekler var.

bunu bende yazacaktım soracaktım benim bebeğim de gece sürekli ıkınıyor, ıkına ıkına uyuyor yani gözleri kapalı. Ben süt ürünleri kesecem yani minimuma indirecem sanırım ondan da olabilir. kakasında hep beyaz benekler var.
Bizimkinin kakası normal ya. Ama dediğin gibi gözü kapalı uykuda ıkınıyor. Sürekli ses çıkariyor gece. Bende o öyleyken uyuyamıyorum rahat.

Bizimkinin kakası normal ya. Ama dediğin gibi gözü kapalı uykuda ıkınıyor. Sürekli ses çıkariyor gece. Bende o öyleyken uyuyamıyorum rahat.
anlıyorum aynı bizde de öyle. Ben biraz soğuk aldım o da gaz yapıyor kuzuma herhalde :/

Akşam mama vermedim kızlar emzirdim arkadan sağım yaptıM toplamda 80 cc süt emdikten iki saat sonrada onu içti sonrada emzirerek devam ettim gece hiç ağlamadı iki gecedir huzursuzluk bitti internetten bir çay buldum onu içiyorum hem bebeğe iyi geliyormuş hemde süt yapıyormuş o iyi geldi galiba göğüslerde süt birikiyor artık

Akşam mama vermedim kızlar emzirdim arkadan sağım yaptıM toplamda 80 cc süt emdikten iki saat sonrada onu içti sonrada emzirerek devam ettim gece hiç ağlamadı iki gecedir huzursuzluk bitti internetten bir çay buldum onu içiyorum hem bebeğe iyi geliyormuş hemde süt yapıyormuş o iyi geldi galiba göğüslerde süt birikiyor artık
çok sevindim canım. inşaAllah hep böyle devam eder. çayı bize de paylaşır mısın

Kızlar cok kaka muhabbeti dönünce ben de endişelendim. Benim bebegim de çok fazla kaka yapıyor. İki saatte bir bezini değiştiriyorum ve her bezinde az da olsa mutlaka kaka var. Gün içinde 5-6 kere de dolu dolu yapıyor. Acaba ishal olabilir mi? İshal olsa nasıl anlayabilirim? Kakalari hep yumuşak sonucta. İshalden nasıl ayırt edicem. İnternette 1 ay sonra azalır dışkılama sıklığı diyor ama benimkinde hiç azalma yok. Her gaz çıkardığında az az kaciriyor

plates topu bel ağrılarına iyi geliyor youtube dan izleye bilirsin. ağır hareketler yapma ilk önce yavaş hareketle dene öylelikle arttırırsın canım. ben malesef spor yapmaya vakit bulamıyorum yürüyüş benim için en idealı. birde karın içeri çekip de de her işi yapmak da fayda var :KK66:

Bende yürüyüş tapmak istiyotum ama hem hava soğuk hem sürekli meme istiyor cesaret edemiyorum dışarı çıkmaya en iyisi plates benim için

yok bizim doktorlar af edersin paracı mal yani ben büyük kızımı da öyle kendi kendime büyüttüm bunu da öyle. şükür bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar
Zaten allah kahretsin çoğunu çok beterler ama şükür iyisini bukdum ben güveniyorum da internettede çok yerde denk geldim ben bu rezeneye duyduğum şeyi paylaşayım diye yazdım herkesin anneliği bebeğine özel ve mükemmeldir o ayrı

Canım benim dr da rezene ıhlamur verebilirsin dedi ben veriyorum hepsi ayrı konuşuyor galiba ama ben dr uma güveniyorum ilk çocuğumu da hep ona götürmüştüm
Dediğin gibi hepsi farklı konuşuyor ama ben hem doktorundan hem interbette gördüm ayrıca rezenenin kutusunun arkasında da yazıyor 4 sydan büyük bebeklerde kullanınız diye ama içine siniyorsa öyle yap az önce de yazdım herkesin anneliği bebeğine özel ve mükemmeldir

Back
X