2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Fitil mi attın canım bende yarın sabah bişey duydum onu denicem şırıngaya zeytinyağı çekip popodan içeri sıkıcam akşama kadar beklicem bakalım ne olacak

Yok ben kulakçöpünü zeytünyagına batırıyorum poposunu uyarıyorum bi yandan masaj yapıyırum o şekilde yapıyor fitili kullanmıyorum doktor önermedi fitilş hiç

• Beğen
Reactions: 114
Hemen etki göstermeyebilir bir kac gun ayni saatlerde kullanmalısın. Mesela geceleri mi sıkıntı oluyor her gun akşam saatlerinde 5 damla verirsin. Zaten gaz damlasi degil probiyotik takviyesi bağırsaklari düzenliyor. Daha rahat gaz çıkarıp kaka yapmasını sağlıyor ishal varsa da ishali kesiyormuş. Biogaia cok iyi geldi bize. Ben akşamları veriyorum. Bir akşam vermedim o gece hic durmadi gazdan kızım. Mamaya başlayınca verdi doktorumuz.

Bize de doktorumuz günde 100 ml e kadar verebilirsin dedi. Milupa nin rezene çayının dışında da 6. Aydan sonra yazıyor. Ben kendim içiyorum genel de, ama bazen durmadiginda 1 2 çay kaşığı ona da veriyorum.

Hummey Hummey ve Minik bebis Minik bebis biogaia kullanıyor musunuz?

Bir de şöyle bir bilgi okudum. Normal yolla doğan bebekler dogum kanalinda anneden probiyotik bakterileri alıyormuş sezeryanla doğan bebekler haliyle alamıyormuş bu yüzden sezeryanla doğan bebekler daha çok gaz sıkıntısı çekebiliyorlarmış.

Biogaia kullanmıyorum ama maflor diye kullanıyorum doktor devam et bagırsaklar gelişir dedi

Ckolatakahve Ckolatakahve canım ben bu gün çocuğu fotoğraf daki ters yatış pozisyonunda emzirdim hep. Biraz zor bı pozisyon ama gerçekten işe yaradı bebeğim boğulmadan hiç öksürmeden huzurla emmeyi bitirdi. Dene belki sende de ise yarar .

Eklentiler

• 16_2.webp
    16_2.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 73
Ckolatakahve Ckolatakahve canım ben bu gün çocuğu fotoğraf daki ters yatış pozisyonunda emzirdim hep. Biraz zor bı pozisyon ama gerçekten işe yaradı bebeğim boğulmadan hiç öksürmeden huzurla emmeyi bitirdi. Dene belki sende de ise yarar .
Ayy Canımm çook teşekkür ederim :KK200: inşallah işe yarar. :anne: çookk sağoll :) uğraşıcam. Rahat oluyosa zor olsa da emziririm. :KK200:

Kızlar oğlum kabız oldu dün ve bugün kaka yapamadı gazını da biraz zor çıkarıyor, masaj yaptım sürekli en son bugün kulak çöpü ile kantaron yağı na batırıp çok hafif uyardım ama yine yapmadı . Fitil aldık kullanmak için bekliyoruz, kaç gün yapmazsa fitil kullanmaliyim acaba :(

Kızlar oğlum kabız oldu dün ve bugün kaka yapamadı gazını da biraz zor çıkarıyor, masaj yaptım sürekli en son bugün kulak çöpü ile kantaron yağı na batırıp çok hafif uyardım ama yine yapmadı . Fitil aldık kullanmak için bekliyoruz, kaç gün yapmazsa fitil kullanmaliyim acaba :KK43:
Canım bizimkisi de dünden yapamıyodu. Sıacak torba koydum. Bugün altını açıp 10 dk kadar masaj yaptım ayağını kaldırdım hep. Bayağı bekledim ve yaptı. Hemde çok, gazını da beraber çıkardı.

Kızlar oğlum kabız oldu dün ve bugün kaka yapamadı gazını da biraz zor çıkarıyor, masaj yaptım sürekli en son bugün kulak çöpü ile kantaron yağı na batırıp çok hafif uyardım ama yine yapmadı . Fitil aldık kullanmak için bekliyoruz, kaç gün yapmazsa fitil kullanmaliyim acaba :KK43:
Biz 5 gün bekliyoruz 20 gündür aynı yapamıyor

Anne sütü mü alıyodu sadece

Kızlar sütüm çok değil benim süt olsun diye ilk kez rezene aldım bugün demledim ablamlar da hep içmişti ama şimdi bana içme çok zararlı diyorlar :( ben en azından günde bir bardak içeyim diyorum.
Ama öyle dediler diye içim rahat değil şimdi de :(

Kızlar sütüm çok değil benim süt olsun diye ilk kez rezene aldım bugün demledim ablamlar da hep içmişti ama şimdi bana içme çok zararlı diyorlar :KK43: ben en azından günde bir bardak içeyim diyorum.
Ama öyle dediler diye içim rahat değil şimdi de :KK43:
Canim ben sütün yemeye icmeye bagli oldugunu düsünmuyorum. Rezene içenlerde su gibi süt yaptigini söyledi bana. Icmedim. Bencede zararli rezene ama ogluma verdigim damlada rezene yagi var maalesef

Kızlar sütüm çok değil benim süt olsun diye ilk kez rezene aldım bugün demledim ablamlar da hep içmişti ama şimdi bana içme çok zararlı diyorlar :KK43: ben en azından günde bir bardak içeyim diyorum.
Niye zararlıymış ki

Canim ben sütün yemeye icmeye bagli oldugunu düsünmuyorum. Rezene içenlerde su gibi süt yaptigini söyledi bana. Icmedim. Bencede zararli rezene ama ogluma verdigim damlada rezene yagi var maalesef
Ah canım keşke yeterli olsa sıkıntı yaşamasam da içmesem. Cidden her bünye farklı . 2 aylık olduk dün beynime sütun cok mesajları veriyorum ama çocuk doymuyor.

Bana doktor tavsiye etmişti rezeneyi abartılırsa bütün bitki çayları zararlıdır.

Bizimki de özel evet 5 dk da göndermesi kötü olmuş inş yavrularımız şifa bulur Allah kolaylık versin daha çok küçükler inş bi an önce iyileşirler
Aminnn cnm valla aspiratörle açmaya çalışıyorum ağlıyor bir daha burnu doluyor bir daha yapıyorum bugün 15 kez yaptım artık canı yanıyor açmazsam da öksürükten boğuluyor mecburen yapıyorum çok üzülüyorum canını yakıyorum diye :(

geçer inşaAllah canım ama korkma ilk önce sen sakin olman gerekiyor bebeğin hissetmesin. dediğim gibi o balgamlı kusuk dan korkma bizde avuç avuç kustuk öyle atlattık. inşaAllah öksürükten de birşey çıkmaz ama sen götür doktora canım çok geçmiş olsun
Allah razı olsun cnm ya inş hemen geçerde rahat eder yavrularımız birşey soracam burun aspiratörü dışında burun açmanın başka bir yolu var mı çok canı yanıyor onunla açarken ve bugün okadar çok yaptım ki patladı ağlamaktan :(

Back
X