2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebeğim kötüye gitti durumu geldik acile yavrumu delik deşik ettiler kan aldılar ve yatışı yapıldı solunum sıkıntı oluyordu zatürre bsşlanğıcı olabilir denip antibiyotik serum takıldı lütfen dua edin yavruma sağ Salim çıkalım burdan diye :KK43:
Çok geçmiş olsun. Düzelir korkma.

Kızlar bebeğim kötüye gitti durumu geldik acile yavrumu delik deşik ettiler kan aldılar ve yatışı yapıldı solunum sıkıntı oluyordu zatürre bsşlanğıcı olabilir denip antibiyotik serum takıldı lütfen dua edin yavruma sağ Salim çıkalım burdan diye :KK43:
Kuzum çok geçmiş olsun. Allahım kolqylık versin :( inşallah bişeyi yoktur kuzunun. :(

H haticeci0606 çok geçmiş olsun canım bizde de öksürük vardı bir ara korkmuştum ben de hafif atlatmıştık çok şükür. Siz de iyi ki götürmüşsünüz acile hemen müdahale edilmiş gerekenler yapılmış. İçin rahat olsun kuzular çabuk iyileşiyor dua et bol bol.

Saat 05:20 bana sanki akşam 7 8 gibi geliyo. Nefret ediyorum bu durumdan. Uyku düzenim gitti. Nasıl düzene gircek bilmiyorum. Bi defa gündüz uyumasam toparlarım ama nerde uyumucam. Saat 10 da bayılıp uyuyorum resmen. Şu an kızım mışıl mışıl uyuyo keşke ben de uyuyabilsem :KK43:((
Sen de hep onunla uyumuyor musun ben genelde onunla uyuyorum ama çğleden sonraki uykularını atlıyorum bazen iyi oluyor..

Dualarım seninle.. şifanızı bulun hemencik

canım çok geçmiş olsun en iyisini yapmışsın hekime görünmekte. Rabbim acil şifa versin tüm hasta olan yavrucaklara

Rabbim esirgesin inşallah yavrunu. Çok geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda iyilesir kuzun

Sen de hep onunla uyumuyor musun ben genelde onunla uyuyorum ama çğleden sonraki uykularını atlıyorum bazen iyi oluyor..
Canım bende bi huy var uykum yoksa uyuyamıyorum. Öyle yattığı gibi uyuyanlardan değilim. Mesela 12 de uyuduk giyelim 2 de uyandı o 2 saatlik uyku bana yetiyor ve sabaha kadar bi daha uyuyamıyorum

Allah yardimciniz olsun sagsalim cikin tez vakitte insallah canim

Nasıl uyarıyorsun? Ben kantaron yağı ile masaj yaparken deliğine de hafif masaj yapıyorum ama kaka yok.. 3-4 güne bir anca yapıyor..

Kulak çöpünü yaga batırıp poposunun ucuna sokup çıkartıyırum biraz çekip masaj yapıyorum sonra tekrar sokup çıkartıyorum biraz bekletiyorum ıkınıyor zaten o çöpü çıkarmak için sonra kaka geliyor peşine

Aminnn cnm sanırım bi 2 3 gün burdayız :KK43:
inşaAllah o kadar kalmazsınız canım. tez zamanda çıkarsınız. doktorlar ne diyorlar? sen iyi ol ki bebeğinde çabucak toparlansın. sütün azalmasın üzülme canım emin ellerde dua edelim miniğine hemen kavuşun inşaAllah

Back
X