2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet cnm çalışmıyorum ama
Seninle burdan konuşmuştuk benim kalçamda iğne vurdukları yer şişmişti falan dr gittim sıvı aldılar sonra antibiyotik vermişlerdi ve sonra yavaş yavaş dağıldı şimdi yumurta büyüklüğünde ama içi iltihap ve üstü kabuk bağladı gibi akıyor gazlı bez koydum pamukla acaba sıksam mı kendi kendine mi aksa krem falan sürsem mi bilemedim acaba bilgin var mı diye sana sorayım dedim

Seninle burdan konuşmuştuk benim kalçamda iğne vurdukları yer şişmişti falan dr gittim sıvı aldılar sonra antibiyotik vermişlerdi ve sonra yavaş yavaş dağıldı şimdi yumurta büyüklüğünde ama içi iltihap ve üstü kabuk bağladı gibi akıyor gazlı bez koydum pamukla acaba sıksam mı kendi kendine mi aksa krem falan sürsem mi bilemedim acaba bilgin var mı diye sana sorayım dedim
Kuzum akıntı kendi kendine geliyosa sen mdahale etme. Pansuman yap sık sık. Doktor bu halini gördü mü hiç? Ne dedi? Senin dediğin bayağı byük anladığım kadarıyla. Doktor geçecek mi dedi? Kuru tutmaya çalış canım. Çok geçmiş olsun. Sana demiştim o zaman. Halamınki de senin anlattığın gibiydi, aldı doktor. Sonra tekrarladı. Galiba dikkatte etmemiş.
İnşallah tez zamanda iyileşir. Tam sıkıntılı zorlu zamanına denk gelmiş yaa :( allahım yardımcın olsun.

KıZlar 3.5 yaşında oğlum var 1 aydan fazladır sürekli hasta tabi kreşe gitmesi etken sürekli öksürüyor dr ilaç veriyor ama yok geçmedi bi türlü zencefilli limon balla artı siyah turpla bal yaptım ama yok geçmiyor tavsiyeniz var mı

Doktora sürekli antibiyotik almasından endiselendiğini söyle, bağışıklığı güçlendirici takviyelerden versin. Kreşin ilk yılı öyle oluyor malesef.

Kuzum akıntı kendi kendine geliyosa sen mdahale etme. Pansuman yap sık sık. Doktor bu halini gördü mü hiç? Ne dedi? Senin dediğin bayağı byük anladığım kadarıyla. Doktor geçecek mi dedi? Kuru tutmaya çalış canım. Çok geçmiş olsun. Sana demiştim o zaman. Halamınki de senin anlattığın gibiydi, aldı doktor. Sonra tekrarladı. Galiba dikkatte etmemiş.
İnşallah tez zamanda iyileşir. Tam sıkıntılı zorlu zamanına denk gelmiş yaa :KK43: allahım yardımcın olsun.
Yok canım bu haliyle gitmedim gitsem iyi olacak galiba aynen ya beni baya zorladı yinede çok şükür geçer ama zaman alır demişti ama böyle iltihap akar falan demedi ilk zaman hiç böyle bişey yoktu

Kızlar benm otrdgm ev merkezi ısıtmalı dogalgazi ben acamyrm bu yuzden ev cok wıcak cocgmn yuzu boynu hep kizardi bole kuck kuck sivlcler bepantel kullnyrm dr dedi camida acyrm ev serin olsn dye baska napcm bilmyrm halen kirmizi basndan gecen var mi vucutta yasayn ne kullandiniz kafayi yemek uzeryrm cocgmn vucudu mahvoldu:(

kızlar benim dikişlerimin üstü göbeğimde hala uyuşukluk var :/ normal mi bu? sizler de var mı?

Biz erken doğum olunca prematüre beden kıyafetlerle başlamıştık. Sonra yenidoğana geçtik. Şimdi yenidoğan tulumların bacak kısmı kasmaya başladı 3 aylık bedene geçtik. 2 aylık ve 4 kilo kızım şuan. Sizinki kaç kilo canm?
Bizimki de aynen 2 aylık ve 4 kilo canım :) kıyafet olarak da yeni geçtik 3 aylıklara bezde de 1 hafta oluyor 2 numaraya geçeli

Sadece anne sütü alıyor kakasında yeşil
Sabah 8 gibi uyandı kızım. Hala uyumadı. :KK43: kollarım koptu. Yatağa koyuyorum 5 dakika uyuyo yine ağlıyo. Hiç böyle olmamıştı :KK43: yemeğimi bile ilk defa kucağımdayken yedim. Sağ göğsüm çok ağrıyo, soldan verdim genelde. Süt kalmadı. :KK43: anlayamadım noluyo bugün DepresifPolyanna DepresifPolyanna seninki nasıl oldu
benimki de dün aynısını yaptı çıldırmıştım. Rezene verdim olmadı şerbet verdim çok rahatladı. Hatta 5 saat uyudu ilk defa gün boyu uykusuz olunca. Sabah 5.30 da kalktı emzirdim. Emzirirken bir doldurdu altını kuvvetli pırt la. Altını değiştirdim daha kaldırmadan bir daha pırt la doldurdu bezi. Bağırsakları dolmuş demek ki ondan huzursuzmuş tüm gün

Sadece anne sütü alıyor benim paşa kakasında yeşil renk vardı bir kısmında. Yarım saat önce de emzirdim felaket kustu. Şimdiye kadar hiç bu kadar kusmamıştı ne yediyse kustu sanki çoktu miktarı. Çok az dondurma yedim bugün o mu yaptı acaba :(

Sadece anne sütü alıyor kakasında yeşil

benimki de dün aynısını yaptı çıldırmıştım. Rezene verdim olmadı şerbet verdim çok rahatladı. Hatta 5 saat uyudu ilk defa gün boyu uykusuz olunca. Sabah 5.30 da kalktı emzirdim. Emzirirken bir doldurdu altını kuvvetli pırt la. Altını değiştirdim daha kaldırmadan bir daha pırt la doldurdu bezi. Bağırsakları dolmuş demek ki ondan huzursuzmuş tüm gün
Sohbet geçmişinizi bilmiyorum ama bunu okuyunca fikir olur belki diye yazmak istedim şerbet verince rahatladı demişsin ya Acaba bebiş aç olabilir mi kardeşim birkaç günlükken hiç durmadan ağlıyormuş gece gündüz hep huzursuzmuş büyükler kaşıkla şerbet vermiş çocuk rahatlamış baya bi uyumuş falan meğer annemin sütü yetmiyormuş daha sonra mamaya başlamışlar

Back
X