2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm şehir dışana gitmiştik dönüşte yolda oldu diyoruz ama burda bir sürü çocuk var evden çıkmayan aynı durumda olan salgın bu zatürre başlangıcı bunların ciğeri çok gelişmiş olmadıkları için sıkıntın biraz büyük olsa 6 aylık filan çok daha kolay atlatırdı ama dr öyle bir konuştu ki benim elim ayağım boşaldı neye uğradığımı şaşırdım ağladım sakin olmam gerekiyor yavrum için öyle bir illet ki bir anda çıkıyor ve gündüz hastane de gayet iyi denilen çocuk akşama doğru solunumu gitti birden solunum kesiliyor
Alkahım şifa versin çağan kuzuya. Okudum Yasin’i adına. Akraba grubumuza yazdım onlardan da dua istedim yarın halamlar yengemler de okurlar. Sen de bol bol dua et canım kuşluk vakti edilen dua özellikle çok önemli

Kızlar benm otrdgm ev merkezi ısıtmalı dogalgazi ben acamyrm bu yuzden ev cok wıcak cocgmn yuzu boynu hep kizardi bole kuck kuck sivlcler bepantel kullnyrm dr dedi camida acyrm ev serin olsn dye baska napcm bilmyrm halen kirmizi basndan gecen var mi vucutta yasayn ne kullandiniz kafayi yemek uzeryrm cocgmn vucudu mahvoldu:KK43:
Petekleri kapat canım bazı odalarınkini

Dua ediyorum İnan ama sizlerinde duası

cnm araştırma hastanesindeyiz şimdi hiç bir hastenede çocuk yoğun bakım boş yok buradaki dr iyi herhalde bilmiyorum ama inanılmaz korktum birden mos mor oldu solunumu gitti verdiler şimdi ama açıkça konuştularda bu yaşlarda sıkıntılı diye ben inanmıyorum yavrum iyi olup evimize gidecez ama ne olur sizde yavruma dua edin ne olur en çok ihtiyacım olduğu zaman:KK43:
korkmaz mı bir anne ya zor ama güçlü ol canım. serum felan verdiler mi canım? zatürre teşhisi kondu mu? acaba ilaca karşı alerjisi mi çıktı ki diye aklıma geldi? Allah acil şifa versin yavruna inşaAllah tez zamanda evinize sağ salim gidersiniz. sizlere de dayanma gücü versin

Kızlar çoçuğum çok kötü oldu yine şimdi hastanede serviste yatıyoruz ama yoğun bakıma alınması gerekiyor çok kötü solunumu biraz önce morardı burda kendilerince çözüm buluyorlar koca istanbuldan yoğun bakımda yer yok özel hastaneler dahil olmak üzere kurbanınız olayım oğluma dua edin dr herşey olabilir dedi ne olursunuz dua edin oğluma sizlerin duası çok önemli Benim için :KK43:
canım benim geçecek bugünler inşallah unutacaksın bile dualarımızla yanındayız rabbim acil şifalar versin

Cnm yoğun bakımlarda yer yok o nedenle bursayı yoksa durumu ciddi ne olur dua edin oğlum iyileşsin çıkalım evimize ne olur öldüm öldüm dirildim
Rabbim yardımcın olsun canım bizdeykende yoktu iki hastane kalmıştı sadece bizden 1gun sonra ankaraya sevk veriyorlardı inşallah bian evvel yer bulunur iyileşir yavrum ben seni çok iyi anlıyorum dirayetli ol sen

Kızlar çoçuğum çok kötü oldu yine şimdi hastanede serviste yatıyoruz ama yoğun bakıma alınması gerekiyor çok kötü solunumu biraz önce morardı burda kendilerince çözüm buluyorlar koca istanbuldan yoğun bakımda yer yok özel hastaneler dahil olmak üzere kurbanınız olayım oğluma dua edin dr herşey olabilir dedi ne olursunuz dua edin oğluma sizlerin duası çok önemli Benim için :KK43:
Allah yavruna sifa versin canim. Cok gecmis olsunn. Ben takip edemedim neyi var? Icini ferah tut sen

KıZlar 3.5 yaşında oğlum var 1 aydan fazladır sürekli hasta tabi kreşe gitmesi etken sürekli öksürüyor dr ilaç veriyor ama yok geçmedi bi türlü zencefilli limon balla artı siyah turpla bal yaptım ama yok geçmiyor tavsiyeniz var mı
Cnm benim 5.5 yasinda kizim var senelerdir her kis hastayiz ve ilaclarda care olmadi geniz eti var dediler simdi sinuzit diyorlar kardesi de olunca hastalik bulaşmasın diye tak etti artik canima yarin cocuk alerji uzmanina randevu aldim cunku altinda yatan asil sebebi cozmemiz lazim. Arastirmalarim alerjik tabanli sinuzit oldugunu cikardi. Sanada yarari olur belki bir arastir benim kadar gec kalmadan erkenden tedavi ettir. Ama sakin cocuk doktorlarina gidip gidip ilac verip gondermesinler altinda yatan asil sebebi iyi bir uzmana goster.

Kızlar benm otrdgm ev merkezi ısıtmalı dogalgazi ben acamyrm bu yuzden ev cok wıcak cocgmn yuzu boynu hep kizardi bole kuck kuck sivlcler bepantel kullnyrm dr dedi camida acyrm ev serin olsn dye baska napcm bilmyrm halen kirmizi basndan gecen var mi vucutta yasayn ne kullandiniz kafayi yemek uzeryrm cocgmn vucudu mahvoldu:KK43:
Bizimde merkezi isitmali ve asiri sicak dedigin gibi vucutta isilik oldu bisey yapmadim ben krem bile surmuyorun korkma olabailir boyle seyler banyo yaptikca sampuanla falan kuruyup gecerler.

Cnm inaniyorum sapasaglam cikacak bebegin hic korkma dualarimiz seninle

Sadece anne sütü alıyor kakasında yeşil

benimki de dün aynısını yaptı çıldırmıştım. Rezene verdim olmadı şerbet verdim çok rahatladı. Hatta 5 saat uyudu ilk defa gün boyu uykusuz olunca. Sabah 5.30 da kalktı emzirdim. Emzirirken bir doldurdu altını kuvvetli pırt la. Altını değiştirdim daha kaldırmadan bir daha pırt la doldurdu bezi. Bağırsakları dolmuş demek ki ondan huzursuzmuş tüm gün
Canım bizimki de gazını kakasını bayağı yaptı gece 11 de uyudu. Şimdiye kadar 1 kere uyanıp 5-10 dk emdi uykulu uykulu. Hala uyuyo kuszum :( 10 saat uyudu kuzucum. Yorulmuş :(

Sadece anne sütü alıyor kakasında yeşil

benimki de dün aynısını yaptı çıldırmıştım. Rezene verdim olmadı şerbet verdim çok rahatladı. Hatta 5 saat uyudu ilk defa gün boyu uykusuz olunca. Sabah 5.30 da kalktı emzirdim. Emzirirken bir doldurdu altını kuvvetli pırt la. Altını değiştirdim daha kaldırmadan bir daha pırt la doldurdu bezi. Bağırsakları dolmuş demek ki ondan huzursuzmuş tüm gün
Canım ne şerbeti verdin ki? Bizimki ilk defa böyle yaptı

Bebekleri uyumayan arkadaşlar bence bebekler aç olduğu için uyumuyor benim sütüm çok az üç gün mana vermeden uyutmaya çalıştım ama nafile yarım saatte bir uyanıyor. Ama mama verince 2 saati buluyor bazen daha fazla
Bn hiçbir zaman mama vermedim vermeyi de düşünmüyorum.emmek bile istemiyodu. Aç olsa aranır. Rezene içtim sabahtan, masaj yapıp altını açtım bayağı bekledim. Çok kaka yaptı bayağı da gaz çıkardı. Bn bezini değiştirirken uyumaya geçti. Gündüz uyumaya geçince her sese uyanıyodu ama bu sefer hiç bir sese uyanmadı. 10 saat uyudu. Arada zorla meme verdim 5-10 dk anca emdi. Şimdi yine emziriyorum, maşallah keyfi yerinde, uykuya dalmak üzere :KK68:

Benimde var cnm carsamba kontrolum var sorucam ama bence normal kolay degil ki bir islemden gectik ilk dogumumdada oyle hemen gecmemisti.
anladım canım bana da yazar mısın doktorun dediğini. ilk doğumda böyle birşey hiç yoktu bunda böyle olunca sordum canım.

Oyyy kurban olduğum çoookk geçmiş olsun allahım şifa versin yavruna. Annesi senin dik durman lazımm. :( dua edicez kuzum bolbol. Allahım yardımcınız olsuunn :(

Cnm durumu ciddi kuzumun dr herşey olabilir hazırlıklı ol bu aylarda solunum sıkıntısı önemli dedi oğlum uyandığı gibi krize giriyor ve hemen solunum gidiyor yoğun bakımda yer yok kaldık burda ben ölü gibiyim elim ayağım boşaldı hiç iyi değilim istesem de düzelmiyorum yavrumu iyi görmeden ne olur dua edin ne olur yavrumu bana bağışlasın rabbim hepimizinkini
Ağlattın kuzum beni :( senin dik durman lazım :( dua edicez umudumuzu kaybetmicez annesi :dua: :KK42:

Back
X