2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
tentene temas dediğin nedir canım.cok uzuluyorum ilk kizimda sütüm çok azdı o emerdi ama süt az oldgu icin mama başladım memek bıraktı 3 ay emmisti buda emmeyecek diye kahroluyorum
Odayı iyice ısıt bebeğin çıplak olacak senin de üstün çıplak olacak sarılacaksın konuşacaksın, bir de sabit bir pozisyonda değil de farklı emzirme pozisyonları da deneyebilirsin belki birinde emer

sarıliğımız gecti sukur normalde uyumuyor mememe gelince uyyor iki çekip uyyakaliyor mememde.benim kokumdanmi uyyor bilmem.sutumude sağıyorum emdikten sonra ama çok fazla süt çıkmıyor
Canım uyudukça uyandırıp emzirmeye çalış. Rahatlıyo kuzucuğun demekki. Kaç kilo almışmış kuzum. Uyanıkken ağlıyo aranıyo mu peki?

Canım uyudukça uyandırıp emzirmeye çalış. Rahatlıyo kuzucuğun demekki. Kaç kilo almışmış kuzum. Uyanıkken ağlıyo aranıyo mu peki?
canım zaten hastalık süresince hic kilo alamadı toplasak 1 ay boyunca 400 500 gr anca aldi uyanınca sagi solu emmeye çalışıyor araniyor

canım zaten hastalık süresince hic kilo alamadı toplasak 1 ay boyunca 400 500 gr anca aldi uyanınca sagi solu emmeye çalışıyor araniyor
Canım bu aldığı kötü değil kii. Sütün var hem. Bi de bi zamanlar hiç almamıştı diyosun, kalan zamanda bu kadar alması normal ki. Nette falan bu gramlara normal diyolar. Bilemedim valla, allahım yardımcın olsun. Sen uyuyunca tekrar uyandırıp ver ağzına. Bn bizimki uyurken bile veriyorum zorla

Kızlar bi arkadaşımız komposto tarifi vermişti. Kuru dut. Kuru katısı, hurma, incirli falan. Malzemeleri yıkadım su koydum, ocağa aldım. Bunlar kaynayınca mı olmuş olacak. Birde şeker koyuluyo mu? Koyuluyosa ne zaman
Canım şekerli istiyorsan baştan koy ben şekersiz düdüklüde 10 dk pişiriyorum

Kızlar dün akşam fitil koydum oğluma 2dk yatar pozisyonda beklettim, sonra kaldırdık babasının kucağında gaz çıkardi biz kaka sandık değilmiş. Neyse 2 saat sonra bezi değiştireceğim poposunda beyaz krem gibi leke vardı , şimdi bu fitili geri mi çıkardı :KK43: hala kaka yapamadı. Fitil kullananlar ne kadar süre sonra kaka yaptı bebekleriniz?
3 saat içinde yapıyor benimki canım

kizlar bana bir akil verin napicam bilmiyorum. benim kizim bugun tam 1 aylık mememde 5 dakika emip uyyakaliyor.haliyle goguslerim boşalamıyor süt üretimi az oluyor.ondan da geçtim kilo alımı çok az dr mama basla dedi.emse belki kilo alacak ama emmiyor maalesef ki mama başladım mamayı biberonla veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum ne yapsam ne etsem varmi benle aynı durumda olan.tavsiyeleriniz nedir
Koalina Koalina arkadaşımızın dediğini yap emmiyorsa sağım yap yoksa yakında sütten kesilirsin ben olsam emmiyor diye mama vermem onu emen onuda emer elbet acıkacak biberona alışınca seni emmek yorulmak hiç işine gelmez artık hep biberon ister illa mama vercem diyorsan internette bi sistem var adı EDS ile emzirme diye öyle ver çok pişman olursun biberon ve mamaya alışırsa daha sana dönmez anne sütü gibi varmı hem kolay hem sağlıklı anne ve bebek için en kolayı benim kızımda bu aralar emmiyor ağlıyor kendini geri çekiyor bazen olurmuş böyle pes etmemek lazımmış

Kızlar dün mastiti sormuştum burda. 1 gün öncesindede canım deli gibi yaz helvası çekmişti, eşim bulamamıştı. Dün bulmuş getirdi. Bak bunu ye akşama göğsün nasıl olacak dedi. Yedim, akşama ne göğüs ağrım kaldı ne ateşim. Emzirenin canı bişey çeker de yiyemezse göğsü şişer ağrırmış dedi. Önce inanmazdım ama yaşadım gördüm

sarıliğımız gecti sukur normalde uyumuyor mememe gelince uyyor iki çekip uyyakaliyor mememde.benim kokumdanmi uyyor bilmem.sutumude sağıyorum emdikten sonra ama çok fazla süt çıkmıyor
Benim kızım doğduğundan bunyana 5 dk bile emmedi azıcık emer hemen uyur mecbur sık sık emziriyorum bende kızım bıktı artık nerdeyse hiç istemiyor artık ama kilo alımı iyi annem diyorki memeden kaç delikten birden süt fışkırıyor 2 dk emdiği yetiyor demekki diyor biberon bir delikli daha çok emiyor öyle deyince rahatladım bende

Kızlar dün mastiti sormuştum burda. 1 gün öncesindede canım deli gibi yaz helvası çekmişti, eşim bulamamıştı. Dün bulmuş getirdi. Bak bunu ye akşama göğsün nasıl olacak dedi. Yedim, akşama ne göğüs ağrım kaldı ne ateşim. Emzirenin canı bişey çeker de yiyemezse göğsü şişer ağrırmış dedi. Önce inanmazdım ama yaşadım gördüm
Canım annem derki biliyorsun annelerimiz ne derse doğru canın bişey çekerde o anda bulamazsan mutfak bezini göğüsüne sür der der demekki bunun içinmiş bende şimdi anladım yani

Canım annem derki biliyorsun annelerimiz ne derse doğru canın bişey çekerde o anda bulamazsan mutfak bezini göğüsüne sür der der demekki bunun içinmiş bende şimdi anladım yani
Aaa bak bunu hiç duymamıştım canım. Bende hiç geçeceğini sanmıyodum. Geçince anladım. Bundan sonra öyle yapayım. Teşekkür ederim kuzum. Onlar tecrübeli tabii biliyolar herşeyi, dediklerini dinlemek lazım

kizlar bana bir akil verin napicam bilmiyorum. benim kizim bugun tam 1 aylık mememde 5 dakika emip uyyakaliyor.haliyle goguslerim boşalamıyor süt üretimi az oluyor.ondan da geçtim kilo alımı çok az dr mama basla dedi.emse belki kilo alacak ama emmiyor maalesef ki mama başladım mamayı biberonla veriyorum memeyi bırakacak diye korkuyorum ne yapsam ne etsem varmi benle aynı durumda olan.tavsiyeleriniz nedir
Canim butun emzirme pozisyonlarini dene en uzun olani seç birde emzirirken çenesinin altından parmağınla destek ver.çok yoruluyolar o yüzden uyuyakalıyor

Bizde ilk ay kontrolünden sonra mamaya basladik. Senin yine 400 500 gr almış benim kizim o kadar bile alamadi. Surekli memedeydi yarim saatten aşağı emmiyordu bir memeyi sürekli araniyordu uyumuyordu agliyordu biz gaz dedik meğer sütüm yetersizmis. Doktor mamaya baslatti her emzirme sonrasi veriyorum. Oglumda da aynısı olmuştu. Onu da anne sutu+mama şeklinde 7 ay emzirebildim. Kızım da insallah 6 ay emer diye düşünüyorum artık.

Back
X