Cnm yeni gördüm yazını demek fark etmemişim çok saol cvpların için içime su serptin allah razı olsun monitör zaten moralimi alt üst etti iştahım bile gitti o sürekli düşmesini görmek ne bileyim ya allahım kimseye yaşatmasın bize de bir daha yaşatmasın bugün monitörü çektiker ama anlamadığım birşey var bebeğim dün yine solunum sorunu çekiyordu hatta bu sabahta öyle neden çektiler anlam veremedim bu Arada gece uyanıp öyle ağlıyor ki daha öncelleri de vardı ağlaması geceleri baş edebiliyordum şimdi mümkün değil susmuyor bir saat ağlıyor ve rengi morarıyor ben napacağımı şaşırdım kaldım İnan günlerdir açtı hadi ondan dedim dün meme emdi ilk kez gaz sancısı mı yada damar yolu yeri mi ağrıypr bilemedim iki damar yolu var ayağında acil birşey olursa biri kapanırsa biri hazır olsun diye ama çok canı yanıyor yavrumun bu gece de başkadı 12 de daha anca sustu masaj yaptım karnına yağ sürdüm yok yine morarana kadar ağladı artık yoruldu uyudu ama işin kötü yanı geceleri 5 10 dk uyuyup uyanıyor bir daha başlıyor ağlamaya okadar ağlıyor ki her gün iki kez ağrı kesici fitil veriyorlar ona rağmen çığlık çığlığa zinco vardı yanımdaki kadında verdim bir saat önce ama hala gazı çıkmadı karnı şişmiş işin kötü yanı yine uyanacak ve ben nasıl susturacam

öyle üzülüyorum ki o haline morarıyor elimde kalacak diyorum korkudan napacağımı şaşırıyorum dün solunumu ağlamaktan 54 düştü düşün halimi dün gece 4 te başkadı ağlamaya sabah 11 kadar ara ara 5 dk uyuyp bir saha kalkıp ağlıyor ben terlet atıyorum artık ben de hastalandım onunla rabbim sağlık versin diyorum başka da birşey istemiyorum