2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz dün uçak yolculuğu yaptık, çok sakin durdu çok şaşırdım. 1 de evden çıktık 5 gibi aileme geldim, 7ye kadar hala uyuyordu. Gözüm değdi galiba gece hiç uyumadı gazdan

3 Aralık doğumlu oğlumun sarılığı devam ediyor. Tüm tahlilleri yapıldı. Dr herşey normal diyor ve anne sütü sarılığı olduğunu söylüyor.13 ten 9 a düştü şuan ama içim hiç rahat değil. Var mı bizim gibi olan Allah yardımcımız olsun.
Canim kan grubun 0 mi.
Benim oglumda 3 aralij dogumlu 13ten 9a düştü tekrar goturdugumde bisey yoyok dedi ama hala bence gözlerinin ici sari ama dr bisey yok diyor

Kızlar gögüste kalan süt ekşirmi?
Bir gögsümü 6 saat sagmadım emzirmedim herkez ekşimiştir bebege verme diyorlar bıktım artık herkez ayrı birşey söylüyor kime inanıp ne yapıcagımı şaşırdım

Canim kan grubun 0 mi.
Benim oglumda 3 aralij dogumlu 13ten 9a düştü tekrar goturdugumde bisey yoyok dedi ama hala bence gözlerinin ici sari ama dr bisey yok diyor
Bizde de hala devam ediyor sarılık tehlikesi yok diyorlar artık. Sizkac saatte emziriyosunuz? Ben arık uyuyorsa uyandırmaya gerek duymuyorum ilk günlerde ki gibi

Evet canım tesekkur ederiz. 20 günlükken yaptırdık. Coooook zor oldu ama sonucu güzel oldu napalim:)))) ailece cekilmedik ama ailece de cok guzel olur. Umarım sizin kolay olur çekimleriniz:)
Biz biraz geç kalmışlz aslında. İlk 10 gün çekiyoruz dediler. Bebek uyku halinde oluyormuş daha rahat oluyormuş. Bizimki biraz daha büyük bebek çekimi olacak. Gözlerin falan açık olduğu fotolarla. Umarım ağlamaz da rahat geçer :)

Bir gögsümü 6 saat sagmadım emzirmedim herkez ekşimiştir bebege verme diyorlar bıktım artık herkez ayrı birşey söylüyor kime inanıp ne yapıcagımı şaşırdım
Ne alakası var yahu yok öyle birşey. Sağdıktan sonra dışarda 3 saat kalabilir ama memedeyken öyle ekşime durumu yok. Benim çoğu zaman geçiyor 6 saati. Anca doluyor meme. Bazen bütün gece emzirmiyorum sabah kalkıp emziriyorum.

Bebeği uyumayan arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle burunlarını temizleyin bebeklerinizin. Sabahtan beri uyumuyordu. biraz da gaz ağrısı vardı ama burnunu temizleyince öyle güzel uyudu ki emzirdim hala uyuyor şu an. Burun tıkanıklığı hem nefes almasını etkiler hem baş ağrısı yapar Allah korusun ilerlerse ciğere inebilir. Serum fizyolojik şırıngayla çekiyorum. İki burnuna da iki üç damla kadar sıkıyorum. Biraz bekleyip burun aspiratör ü ile çekiyorum. Açık görünen rahat nefes alıyormuş gibi görünen bebeğimin burnundan öyle pislik çıkıyor ki şaşarsınız. Hem katı hem sıvı çıkıyor. Genize gittiği için bazen kusuyor Boğaz’ı da temizleniyor. Tıkanmayı önlüyor.

Dün doktora gittik 52 günlük 4865 kilomuz 55 cm boyumuz çıktı. İyi dedi doktor. Arada hırıltı var deyince burnunu temizle dedi. Her emzirmeden önce yap dedi ama bana çok geldi o kadarı. Gece yatarken mutlaka yapıyorum. Bir de sabahları tıkanıyor gibi sabah yapıyorum. Hırıltı tıkanma hissettiğim her zaman yapıyorum.

Onu söyleyenleri dinleme hatta hiçbir dediğini dinleme canım o nedir yaaa bu kadar saçma sapan şey mi olur. Biraz büyüyünce emme aralıkları çok daha uzuyacak o zaman ne diyecekler hiç verme mi. Gerçekten seni bu psikolojiye soktukları için o kadar kızgınım ki. Yeni anne olmuş insanlara düşünmeden konuşulmamalı o kadar hassas oluyoruz ki. Bende doğumdan sonra çok zorluk çektim söyleyenlere yeri geldi ters cevapta verdim ama içime işlettiler. Yok ağlama sütün kesilir üzerine bir şeyker daha giy sütün üşür ki nasıl oluyorsa yok bebeğesakın arkanı dönme vs vs vs. Hala etkisi sürüyor tek başıma bakmak inanılmaz zor yeri geliyor aşim gelene kadar ağzıma lokma girmiyor ama bu tür saçmalıkları duymaktansa aç kalırım daha iyi. Sen içini ferah tut ve mümkün oldukça kapat kulaklarını canım

Ezmu0810 Ezmu0810 canım ben ıslak mendilleri yıkıyorum deterjanlı kısmı gidiyor sonra da peçete ile kurutuyorum bazen gazlı bezle. Kızarık olduğu zaman da doğal zeytinyağı sürüyorum hemen geçiyor

Valla ilk defa duydum ekşidiğini ama hiç zannetmiyorum

Ne alakası var yahu yok öyle birşey. Sağdıktan sonra dışarda 3 saat kalabilir ama memedeyken öyle ekşime durumu yok. Benim çoğu zaman geçiyor 6 saati. Anca doluyor meme. Bazen bütün gece emzirmiyorum sabah kalkıp emziriyorum.

Onu söyleyenleri dinleme hatta hiçbir dediğini dinleme canım o nedir yaaa bu kadar saçma sapan şey mi olur. Biraz büyüyünce emme aralıkları çok daha uzuyacak o zaman ne diyecekler hiç verme mi. Gerçekten seni bu psikolojiye soktukları için o kadar kızgınım ki. Yeni anne olmuş insanlara düşünmeden konuşulmamalı o kadar hassas oluyoruz ki. Bende doğumdan sonra çok zorluk çektim söyleyenlere yeri geldi ters cevapta verdim ama içime işlettiler. Yok ağlama sütün kesilir üzerine bir şeyker daha giy sütün üşür ki nasıl oluyorsa yok bebeğesakın arkanı dönme vs vs vs. Hala etkisi sürüyor tek başıma bakmak inanılmaz zor yeri geliyor aşim gelene kadar ağzıma lokma girmiyor ama bu tür saçmalıkları duymaktansa aç kalırım daha iyi. Sen içini ferah tut ve mümkün oldukça kapat kulaklarını canım
Kızlar allah sizden razı olsun içim çokk ferahladı daha neler neler söylüyolar bana kafayı yemek üüüzereyim kimseyi kıramıyorum da sonra odama geçince aglıyorum aaglıyorum diye eşimde çok üzülüyor allah büyük bu lohusa halimizi düşünen hiç kimse yok mmalesef rabbim hepimize sabır versin

Biz biraz geç kalmışlz aslında. İlk 10 gün çekiyoruz dediler. Bebek uyku halinde oluyormuş daha rahat oluyormuş. Bizimki biraz daha büyük bebek çekimi olacak. Gözlerin falan açık olduğu fotolarla. Umarım ağlamaz da rahat geçer :)
Inşallah sorunsuz atlatırsınız bizim de 3 konseptti 5 saat sürdü. Sürekli uyandı poz verdirmeye çalışırken ve ben sürekli uyutmak zorunda kaldım. Uyanıkken o küçük yataklarda durmuyorlar eller ayaklar durmuyor :))) ama çok güzel mutlaka yaptırılması gerekiyor :)

Yok canım gayet normal duruyor. Ben ikinci ayda düzeleceğini düşünüyorum bi de gaz çıkartsın diye bacaklarını çok hareket ettirdim ondan da olabilir
Bende gazı çıksın diye bacaklarını çok hareket ettiriyorum inşallah bir sorun çıkmaz bugun 33 günlük olduk

Inşallah sorunsuz atlatırsınız bizim de 3 konseptti 5 saat sürdü. Sürekli uyandı poz verdirmeye çalışırken ve ben sürekli uyutmak zorunda kaldım. Uyanıkken o küçük yataklarda durmuyorlar eller ayaklar durmuyor :))) ama çok güzel mutlaka yaptırılması gerekiyor :)
Bende yaptırmayı çok istiyorum fiyatı nedir canım hiç araştırmadım çünkü

Back
X