2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz de 1’i aile çekimi olan toplam 3 konsepte 500 vereceğiz. Ama konseptlerden birini durmadığı için çekemezsek çekebildiğimiz her konsept için 200 vereceğiz.
Bilgiler için sagol hiç fırsatım olmadı diye araştıramamıştım en güzel hatıra bence yapmak laızm

Bebegi kabiz olan varmi ne yapiosnz
Benimki ilk defa 5.günde kaka yaptı. Ben ilk 2 gün yapmayınca zaten tedirgin olmuştum. İlk defa oluyodu çünkü 40 gündür. Kendim kayısı yemeye başladım belki sütten onada geçip yapar diye. Yedikten sonra ertesi gün kendi yaptı kakasını. Etkisi var midir bilmiyorum.

Kızlar vucuduna göre kafası önde gidenler var mı? Son usg ye göre bpd ölçüsü üç hafta ileride cıktı korktum normal dese de doktor

Merhaba doğum yapmış olmalısınız. Bende de aynı durum var bpd ölçümü 3-4 hafta önde doktor sorun yok diyor ama anlıyorsunuzdur beni hiç rahat değilim :( bebeğiniz umarım sağlıklı sıhhatli doğmuştur. Doğunca herhangi bir büyüklük var mıydı acaba ya da bir sorun ? Benimde doğumuma 3 hafta kaldı çok korkuyorum:(

Sürekli bebegimin yanında bekliyorum lavaboya bile gidemiyorum sürekli kusuyo napıcagımı şaşırdım önceden emzirince 2 3 saat uyurdu şimdi emziriyorum 40 dk en fazla 1 saate uyanıyor meme istiyo vermesem çok aglıyo cigeri patlıycak sanıyorum o kadar aglıyo elim ayagım birbirine giriyo oyalıyamıyorum kucagıma alıp evi gezdiriyorum altını açıyorum pışpışlıyorum yok çocuk susmuyo sadece meme verince susuyo çokmu emziriyorum acaba o yuzden mi kusuyo emdikten sonrada boguluyo kusuyo çokda emiyo bezlerimiz de çok çişli kakalı napıcam ben meme istediginde çok emiyo galiba kilosuna da baktırmadım hala

Kizlar ya benim sütüm arttı yada kızımin iştahı kapandı. Eskiden daha cok mama yerdi simdi gunde 4 defa 60ml içiyor. Bazen birini bitiremiyor bile. Insallah kilo alımı etkilenmez. Buarada dun Annemi gönderdim cok yoruldu kadin bide artık düzenimi kurmam lazım. resmen tek başınayım geceleri uyumuyor zaten bizim kız. Bakalım nasıl bir düzen oluşturucaz

Sürekli bebegimin yanında bekliyorum lavaboya bile gidemiyorum sürekli kusuyo napıcagımı şaşırdım önceden emzirince 2 3 saat uyurdu şimdi emziriyorum 40 dk en fazla 1 saate uyanıyor meme istiyo vermesem çok aglıyo cigeri patlıycak sanıyorum o kadar aglıyo elim ayagım birbirine giriyo oyalıyamıyorum kucagıma alıp evi gezdiriyorum altını açıyorum pışpışlıyorum yok çocuk susmuyo sadece meme verince susuyo çokmu emziriyorum acaba o yuzden mi kusuyo emdikten sonrada boguluyo kusuyo çokda emiyo bezlerimiz de çok çişli kakalı napıcam ben meme istediginde çok emiyo galiba kilosuna da baktırmadım hala
valla canım ben ne zaman isterse veriyorum bu bazen yarım saat bazen 1 saat bazen 3 saat bu bebeğime bağlı çok saat takibi yapmıyorum. kusması çoksa reflü yatakları işe yarıyor veya emzirir emzirmez yatırma 5 dk falan biraz başı yukarıda kucağında yatır sonra yatağına yatır

arkadaşlar benim oğlumun burnu çok tıkanıyor günde 1 bazen 2 kere açmak zorunda kalıyorum. daha önce bir arkadaşımız yazmıştı burnuna bir şey damlatıyorum temizlemiyorum düzeldi diye hatırlayan ya da yazan buradaysa cevaplasın ve başka yöntemler bilen varsa paylaşsın. sonuçta minicik bebek ne kadar saf olsada serumda bir ilaç bir kaç damla damlatsamda yuttuğunu duyuyorum bu da hoşuma gitmiyor

valla canım ben ne zaman isterse veriyorum bu bazen yarım saat bazen 1 saat bazen 3 saat bu bebeğime bağlı çok saat takibi yapmıyorum. kusması çoksa reflü yatakları işe yarıyor veya emzirir emzirmez yatırma 5 dk falan biraz başı yukarıda kucağında yatır sonra yatağına yatır
Emzirdikten sonra dik tutuyorum canım reflü yatagımızda var bir görsen felaket kusuyor sürekli kusma var doktora götürücem artık

arkadaşlar benim oğlumun burnu çok tıkanıyor günde 1 bazen 2 kere açmak zorunda kalıyorum. daha önce bir arkadaşımız yazmıştı burnuna bir şey damlatıyorum temizlemiyorum düzeldi diye hatırlayan ya da yazan buradaysa cevaplasın ve başka yöntemler bilen varsa paylaşsın. sonuçta minicik bebek ne kadar saf olsada serumda bir ilaç bir kaç damla damlatsamda yuttuğunu duyuyorum bu da hoşuma gitmiyor
Serum ilaç değil canım günde bir kaç Damla'dan bişey olmaz

Kalkan yada gögüs pedi olmadan atlet kıyafet falan giyinemiyorum uçları acıyo benim gibi olan var mı ne zmana kadar böyle olucak normla hayata dönmek istiyorum artık

Bizde de hala devam ediyor sarılık tehlikesi yok diyorlar artık. Sizkac saatte emziriyosunuz? Ben arık uyuyorsa uyandırmaya gerek duymuyorum ilk günlerde ki gibi
Valla emmiyor canim benim oglan. Delirecem valla milletin sütü yetmez bebegim memeden ayrilmiyor devamli emmek istiyor diye yakinir benimki de emmiyor sagip sagip buzluga atiyorum. Dr a gitcem bir daha bu ay 700gr aldi sadece

Benim kızda emmemeye başladı zorla ağzına meme sokuyorum göğüslerim ağrıyor 6,5 yaşındaki oğluma sağıp içiriyorum ne yacağımı şaşırdım

Emzirdikten sonra dik tutuyorum canım reflü yatagımızda var bir görsen felaket kusuyor sürekli kusma var doktora götürücem artık
Kusma ile ilgili pek sorun olmuyor canım ben sorduğumda fışkırır gibi kusmuyorsa sıkıntı yok demişti ama sende sor için rahat etsin

Kalkan yada gögüs pedi olmadan atlet kıyafet falan giyinemiyorum uçları acıyo benim gibi olan var mı ne zmana kadar böyle olucak normla hayata dönmek istiyorum artık
Bende aynıydım canım yavaş yavaş toparlanmaya başladı 54 günlüğüz şuan. Çok uzun emerse göğüs kalkanı koyuyorum yoksa gerek kalmıyor

Back
X