2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hepinize tavsiye eden benim benim bebem çok fena artık bizde işe yaramıyor
Valla canım senden duyup denedim bizdede hiç ise yaramadı süpürge sesi 2 gun işe yaradı sonra farkettimki benim oğlan inat uyuyacagi zaman davul calsa uyuyo uyumayacaksa ne yaparsan yap uyumuyo:):):) şimdilik Allaha şükur geve uyuyo gündüz uyanık ama tersine dönerse yandımmm :)

Bizde de hala devam ediyor sarılık tehlikesi yok diyorlar artık. Sizkac saatte emziriyosunuz? Ben arık uyuyorsa uyandırmaya gerek duymuyorum ilk günlerde ki gibi
Bizdede var sarılik gündüz devamlı memede yarım saat 1 saat ne zaman isterse veriyorum gece 3-5 saat uyuyo uyandıgında veriyorum ama dün bisey okudum kan şekerleri cabuk düstügu için tehlikeli en geç 3 saatte bi emzirilmeli diyodu

Valla emmiyor canim benim oglan. Delirecem valla milletin sütü yetmez bebegim memeden ayrilmiyor devamli emmek istiyor diye yakinir benimki de emmiyor sagip sagip buzluga atiyorum. Dr a gitcem bir daha bu ay 700gr aldi sadece
Ayni sorun bizde de var ama bayagidir var 40 ki bittiginden beri emmek istemiyor mama istemiyor gece uyuyor hic uyanmiyor ven alarm kurup kalkiyorum yinede icmiyor doktora goturdum butun tahlilleri yapildi hic bir sorun cikmadi gece tam 8 saat araliksiz uyuyor acikmiyor ne yapacagimi sasirdim artik keske benimde surekli emmek istese yaptigim mama 60 cc onu bile bitiremiyor

Valla canım senden duyup denedim bizdede hiç ise yaramadı süpürge sesi 2 gun işe yaradı sonra farkettimki benim oğlan inat uyuyacagi zaman davul calsa uyuyo uyumayacaksa ne yaparsan yap uyumuyo:):):) şimdilik Allaha şükur geve uyuyo gündüz uyanık ama tersine dönerse yandımmm :)
Bizim şuan ters canım sabaha kadar gözleri açık ve huysuz kucakta duruyor

Kizlar ya benim sütüm arttı yada kızımin iştahı kapandı. Eskiden daha cok mama yerdi simdi gunde 4 defa 60ml içiyor. Bazen birini bitiremiyor bile. Insallah kilo alımı etkilenmez. Buarada dun Annemi gönderdim cok yoruldu kadin bide artık düzenimi kurmam lazım. resmen tek başınayım geceleri uyumuyor zaten bizim kız. Bakalım nasıl bir düzen oluşturucaz

Benim ki de 60cc bitirirdi artik bitiremiyor. Az once 30cc icti sadece. Ya sütümüz artti ya da artik doyduklarini anliyorlar.

Ayni sorun bizde de var ama bayagidir var 40 ki bittiginden beri emmek istemiyor mama istemiyor gece uyuyor hic uyanmiyor ven alarm kurup kalkiyorum yinede icmiyor doktora goturdum butun tahlilleri yapildi hic bir sorun cikmadi gece tam 8 saat araliksiz uyuyor acikmiyor ne yapacagimi sasirdim artik keske benimde surekli emmek istese yaptigim mama 60 cc onu bile bitiremiyor

Benim kizimda memede zor duruyor, biberondan da hazetmiyor. Beslenmeler kabusa dönmeye başladı. Uyku sorunu yüzünden bence.

Valla emmiyor canim benim oglan. Delirecem valla milletin sütü yetmez bebegim memeden ayrilmiyor devamli emmek istiyor diye yakinir benimki de emmiyor sagip sagip buzluga atiyorum. Dr a gitcem bir daha bu ay 700gr aldi sadece
benim kızda emmiyor canım ya memede maksimum 5 dakika emip uyyakaliyor napicagimi bilemiyorum.kilo alımımızda az 500 gr aldı bu ay gerçi hastaydı ve hastanede yatti on gün.o süreçte pek kilo alamadı ama bu emmemesibbenide çok üzüyor.dedigin gibi millet mememe yapışıyor sürekli meme istiyor deyince imreniyorum

Kızım gece boyu uyuyor ama gündüz hiç uyumuyor. Uyumadığı için huysuzlanıyor. Sürekli süt istiyor. Ağlıyor. Süt veriyorum bu sefer de fazla geliyor kusuyor. Asla bıraktığım yerde durmuyor kucak istiyor. Kucağıma alıyorum bu sefer de ayağa kalkıp dolanmamı istiyor. Kısır bir döngünün içindeyiz. Çıldırıcam. Çok bunaldım. sanırım artık işe başlamak istiyorum :(

kaç günlük cnm bebeğin hep bolemiydi

Ama benim cok uyuyor gerci doktor bir sorun yok dedi ama gece 8 saat ac ksliyor cok uzuluyorum ama icmiyor uyandirsamda icmiyor

Bizim uyku sorunumuz var uyku gelince hic bir sey yapmak istemiyor uyuyunca da hemen uyaniyor dalamıyor falan. Bir iki gün iyi gidiyor sonra yine bu dedigim gibi dalamama çabuk uyanma falan. Hiç düzenimiz yok.

Bizim uyku sorunumuz var uyku gelince hic bir sey yapmak istemiyor uyuyunca da hemen uyaniyor dalamıyor falan. Bir iki gün iyi gidiyor sonra yine bu dedigim gibi dalamama çabuk uyanma falan. Hiç düzenimiz yok.
O da zor canim rabbim yardimcimiz olsun insallahhh biran once duzelirler

Canim kan grubun 0 mi.
Benim oglumda 3 aralij dogumlu 13ten 9a düştü tekrar goturdugumde bisey yoyok dedi ama hala bence gözlerinin ici sari ama dr bisey yok diyor
Sevindim atlatmışsınız geçmiş olsun inşallah bizde atlatırız. Evet 0 rh negatifim oğlumda 0 pozitif bu durumdan mı kaynaklanıyor acaba. Özel birşey yaptınız mı sarılığı geçirmek için.
Canim kan grubun 0 mi.
Benim oglumda 3 aralij dogumlu 13ten 9a düştü tekrar goturdugumde bisey yoyok dedi ama hala bence gözlerinin ici sari ama dr bisey yok diyor
Canim kan grubun 0 mi.

Back
X