Kesinlikle sicak tut cnm ozellikle ayaklarini ve karnini.kiraz cekirdegi yastogini siddetle tavsiye ederim.basta keske almasaydim bunun yerine sicak su torbasi da olurmus dedim ama iyi ki almisim diyorum simdi.cunu gec isinip gec soguyor.mikkrodalgada 1 dk isitabiliyosun.bende olmadigi icin ben csy icecegim zmn caydalikta suyu isitiyorum altina koyuyorum istiyorum arkali onlu koyuyorum karnina
Ve kesimlikle gunde 3 4 kere altini degistiedikten sonra bacaklarina karnina bebe yagi surup masaj yapip hareket ettiriyorum bisiklet surer gibi yapiyorum bacaklarini karnina cekip indiriyorum.bacaklarini birbirne yaklastirip uzaklastiriyorum falan bacaklardan once gobegine saat yonunde masaj yapiyorum
Instegramda hekimanneni son 2.attigi videoyu izle derim cnm.sirt ustu yatirip masaj yapmak poposuna vurmak en etkilisi
Valla masajlar olmasa ilacin hic bi faydasi olmicak bence.
Hatta dun yarim saat masaj yaptim yoruldu uyuttum iyi oldu.yoruluyolar uyuyolar da masaj yapinca.haklilar bebisler hareketli olmadiklari icin gazlari da cikmiyo uykulari da olmuyo.karni toksa yorulmussa uyuyo.tabi 1 saat anca uyudu ama olsun kucak harici uyuduya buna da sukur

Yatarken ben kiraz cekirdegi yastigini koyuyorum.biraz sonra socak su torbasi yapp ayaklarjna koyucam tabi fazla sicak olmicak.