2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebeği emzik emenler hangi marka emzik aldı bebekleriniz yazarsanız çok sevinirim çoğunluğun dediğini bari alıyım okadar çok çeşit varki oğlum bakkal emziğini seviyordu onuda çok zor buluyorduk bunu kullanan varmı bi denesem diyorum Eki Görüntüle 2229155
Canım ben avent ultra soft almıştım tutmadı kuvezdeyken hemşireler soothie vermişti onu tutmuştu bizde simdi onu kullanıyoruz baya kolaylık emzik

Cnkm serum fizyolojik dedigi bildigimiz serum suyu iste. Eczaneden alabilirsin. Aspirator de bebek magazalarinda daha uygun fiyatli olur yedek uclarini da al. Tek kullanimlik deniliyor ama cok pahaliya geliyor diye eger sungerine bulasmamissa sungerini cikarip yıkiyor sonra tekrar sungeri takip kullaniyordum
Sağolasın canım anladım

Anne olmak çok güzel ama sorumluluğu insanı yıpratıyor.. senin dediğin gibi belli bir süreden sonra tükeniyor insan.. normal Doğum yapmak başlı başına en büyük zorluk
Bende normal doğum yaptım canım ama ben çabuk toparlandım çok şükür. ama bana bakımı daha zor geldi inan uyumuyor gazı var tepiniyor ağlıyor. tekim bir de ne yemek yiyebiliyorum ne başka ihtiyaçlarımı karşılıyorum yani evi hiç söylemiyorum bile. herşeyi gaza bağladım 4. aya kadar devam eder dedi doktor 2 ayım kaldı umarım toparlanır inanki yemek yemiyorum sütüm gidecek diye ödüm patlıyor:110:

Canım ben avent ultra soft almıştım tutmadı kuvezdeyken hemşireler soothie vermişti onu tutmuştu bizde simdi onu kullanıyoruz baya kolaylık emzik
bende yeni aventin soothieyi aldım damaksız olması meme reddini engellediğini okumuştum ve 1 yaşına kadar bebeklere damaksız verilmesi gerektiğini söylüyorlar. bende aldım daha yeni deniyoruz ama tamamını alınca kusacak gibi oluyor tutamıyor ama elimle tutup bir kısmını verirsem çekiştirip duruyor. sizinkinde böyle bir sorun olmadı mı. rahat tutuyor mu

Kızlar benim bebeğim de emmiyo :KK43: iki dk emip bırakıyo:KK43: Uyumuyo da :KK43: hiçbişey yapamadım sabahtan beri
17 gunluguz ilk gunler cok güzel emen bebegim kaç gundur zorla emiyor. Acayip gazi var ağlamaktan gözü memeyi görmüyo. Sakinlestirebilirsek memeyi aliyor birkaç dk emip uyuyor. Az emdi biraz daha emsinn dye uyandirinca gene ağlama krizleri :((

Kı,lar oğlum bugün gün boyu sürekli uyudu. Annem gaz damlası almış zincodiye, o uyku yapıyor galiba. Nerdeyse emmedi bile kullanan var mı bu damlayı

Kı,lar oğlum bugün gün boyu sürekli uyudu. Annem gaz damlası almış zincodiye, o uyku yapıyor galiba. Nerdeyse emmedi bile kullanan var mı bu damlayı
bizde zinco kullaniyoriz gaz icin iyi geliyor ama uyku konusunu bilmiyorum akşamdan veriyorum gece normal uyyor gündüzleri uyanik

Bende normal doğum yaptım canım ama ben çabuk toparlandım çok şükür. ama bana bakımı daha zor geldi inan uyumuyor gazı var tepiniyor ağlıyor. tekim bir de ne yemek yiyebiliyorum ne başka ihtiyaçlarımı karşılıyorum yani evi hiç söylemiyorum bile. herşeyi gaza bağladım 4. aya kadar devam eder dedi doktor 2 ayım kaldı umarım toparlanır inanki yemek yemiyorum sütüm gidecek diye ödüm patlıyor:110:
Ya ne kadar zor biliyorum bende dün sadece 3 saat uyudum gaz sıkıntısı bizimde var.. benim dikişler beni çok zorluyor canım çok acıyor..

bende yeni aventin soothieyi aldım damaksız olması meme reddini engellediğini okumuştum ve 1 yaşına kadar bebeklere damaksız verilmesi gerektiğini söylüyorlar. bende aldım daha yeni deniyoruz ama tamamını alınca kusacak gibi oluyor tutamıyor ama elimle tutup bir kısmını verirsem çekiştirip duruyor. sizinkinde böyle bir sorun olmadı mı. rahat tutuyor mu

bizde zinco kullaniyoriz gaz icin iyi geliyor ama uyku konusunu bilmiyorum akşamdan veriyorum gece normal uyyor gündüzleri uyanik
Evet gaz için ben de beğendim ama rhatlayıp uyumanın ötesine geçti nerdeyse 1 saat falan uyanık kaldı herhalde damladan. Bize 6 saatte bir 4 damla verilmiş fazla geldi galiba. Biraz vermeyp uyku konusuna bi bakayım olmdı sadece gece vereyim bari, güzel gaz çıkartıyordu çünkü.

MAşallah Allah sağlık uzun ömür versin evladınıza. Benim doktorumda sorun görmüyor koca kafalı diyip seviyor. Ama acaba diyorum içinde sıvı toplanması falan mı var Allah korusun. Ama öyle olsa 3 farklı doktora gittim görüp söylerlerdi sanırım. Dediğiniz gibi benimkide yapısal koca kafalı bi kızım olucak sanırım:)
İllaki farlederlerdi. Benim bildiğim beyin gelişimi fazla olunca kafada büyük oluyor :). Babamız çok mutlu hatta o yüzden

Ayy yapmıyor valla kendiliginden yapsın dedim 5 gün bekledim yok. Uyarı yaptım yine yapmadı durmuyordır mecburen fitil verdüm dün benimde perşembe kontrolü var o gün söylicem olmuyor böyle
Canım nurse harveys gaz giderici damladan 20 damla tek seferde damlat zeytinyagı olduğu için içinde yumuşatıyor çatır çatır yaptırıyor

İllaki farlederlerdi. Benim bildiğim beyin gelişimi fazla olunca kafada büyük oluyor :). Babamız çok mutlu hatta o yüzden

Ayyyy ne güzel bir bilgi bu ahahaha inşallah öyledir :) çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Doğumdan sonra buraya yazıcam inşallah:)

• Beğen
Reactions: 114
Back
X