2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
56 gunluguz agu diyo kendi kendine biseyler demeye çalışıyor. Karni doyunca memeden kafasını kaldırıp guluyo konusuyo biseyler benimle. 1 aylıkken başladı bunları yapmaya. Ben sürekli agu diyodum ona zorla söylettim galiba :)

Canim iste tam da bunu soyluyorum uykuya duskun tamam ama 8 saat ac kaliyor bazen 9 saat sonrasinda bile zorla besliyorum hani gunduz cok guzel beslense belki bu kadar uzulmem ama gunduz de cok sorun oldu beslenmesi dun siringayla zorla beslemisim evet gelisimi duracak diye korkuyorum umarim iyi bir doktora rast geliriz iyi dileklerin icin sagol
Bendede aynı problem var doğduğundan beri saat kurup kalkıyorum resmen ağzının içine memeyi alıp uyuyor emmiyo bazen hiç açmıyo ağzını gece 1.30 gibi uyuyo sabah bazen 5 bazen 7 de kalkıyo o zamana kadar ister ayağını gıdıkla ister burnunu sık istersen yanında davul çal kalkmıyo gündüzde çok farklı değil bende kan şekeri düşer diye korkuyorum ama kilo alımı iyiydi 1.ay aşısında kalça çıkıklığı ultrasonuna gidince çocuk doktorumuza götürücem bakalım bende

Canım benim sana tavsiyem ilk gümlerde serum fizyolojik yerine okyanus suyu diyerek al. Hem doğal sonuçta okyanus suyu bi kimyasal değil. Gerçi serum fizyolojiğin içeriğini bilmiyorum bekli o da doğaldır ama serum fizyolojiği damlatması çok zor oluyo bebeklerin pek hoşuna gitmiyor o buruna damlatma kısmı. Ama okyanus suyu deodorant şişesi gibi ve buruna giren yeri uzun ince. Sıkması çok kolay oluyo. Bir de serum fizyolojik tek kullanımlık paketlerde oluyo ve açtığın zaman bitirmek zorunda kalıyosun 1 günde. Bitmezse çöpe atıyorsun ziyan oluyo
Allah razı olsun canım ya kaç para bunlar birde o tüp gibi şeyler nedir

Kızlar benim oğlan tükürüğünü yutmuyor diliyle onuda çıkarmaya çalışıyor enteresan çocuk sizinkilerde yapıyor mu baloncuk baloncuk tükürük çıkarıyor yaa

Bi kaç marka var ben otri bebeyle tonimer lab kulladım bebeğime tonimer lab alırsan aspiratör artı burun damlası olan kutulular var otribebe tek aspiratör olarak satılıyo
Tamam canım teşekkürler okyanus suyu mu Deniz suyumuydu bi arkadaş önerdi az önce ondan kullandın mı peki

Tamam canım teşekkürler okyanus suyu mu Deniz suyumuydu bi arkadaş önerdi az önce ondan kullandın mı peki
Yok doktora dedim deniz suyu olarak ne alıyım dedim serum fizyolojik kullan dedi tonimer aldık sordum onu kullanabilirsin dedi ama Burnuna ne damlatırsan damlat kafası yan tarafa dönük olmalıymış kafası düzken damlatmamalıymışız

Evet seni çok iyi anlıyorum allah sabırlıklar versin iyi tarafından bakalım evlilik durağanlaşmıyor kavgalar az oluyor heyecan devam ediyor :)
Gerçekten öyle yan yana olunca hep kavga ediyoruz.. tartışıyoruz orta yolu bulamıyoruz. Şimdi iyi yani ama bu defada özlem çok vuruyor

Back
X