- 8 Şubat 2018
- 524
- 420
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #46.161
Düzenli kullan canım hergün ben 20 gündür kullanıyorum düzene giriyor kakasıBu tek seferlik çözüm ama dmi ben düzelsin istiyorum en azından 2 güne bir yapsın günde de geçtim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli kullan canım hergün ben 20 gündür kullanıyorum düzene giriyor kakasıBu tek seferlik çözüm ama dmi ben düzelsin istiyorum en azından 2 güne bir yapsın günde de geçtim![]()
Düzenli kullan canım hergün ben 20 gündür kullanıyorum düzene giriyor kakası
Dikkat etmedim cnm günü günlerini tutmuyor benimki çok gazlı diye verdik damlayı kullanalı kaka sayısı arttı onu farkettimAynı sorun sizde de var mıydı hiç yapmıyor
Benim de bir ara çok oluyordu. Emzireceğim zaman havluyu ısıtıp(bayağı bir sıcaktı) göğsüme koyduk. Sonra çocuk emdi yumuşadı geçti çok şükür. Emzirdiysen sağım yapacaksın boşalması lazım Allah muhafaza iltihap olur kalırsaKıZlar dün alışverişe gittim düğün var kardeşim baktı bebişe 5 saat falan emzirmedim sağıp bırakmıştım zaten ama göğsümde büyük bi süt birikmiş sanki sertlik oluşmuş neden olur acaba ağrıda yapıyor böyle bişey yaşayan varmı nasıl yumuşatabilirim sağdım ama hala var baya büyük
Dikkat etmedim cnm günü günlerini tutmuyor benimki çok gazlı diye verdik damlayı kullanalı kaka sayısı arttı onu farkettim
Allah razı olsun cnm aminnn inşallah inşallahGeçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah![]()
Aminnn cnm inş hiç birimiz yaşamayız rabbim evlatlarımızı korusuncookk sevindim gozunuz aydın . Rabbim bir daha yaşatmasın.evde daha çabuk toparlarsınız inşallah
Aynen cnm allahım kimseye yaşatmasın bana da yaşatmasın çok zordu hamdolsun ki iyi oldukH haticeci0606 gözünüz aydın geçmiş olsun çoksevindim rabbim hiçkimsenin evladını hastanelere düşürmesin allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Evet cnm şükür çıktık evimizdeyiz çok zordu elbet allahım yardım etti sizin dualarınız da etkili elbette ben dualara çok inanıyorum rabbim geri çevirmedi hepinizden allah razı olsunÇıktınız mııııııııı allahım bin şükür hadi gözünüz aydın
Allah razı olsun cnm benim aynen öyle evde ben bile kendime geldim orda ruh gibiydim kendimi toparlayamıyordum şükür bu günlereAllah birdaha düşürmesin göstertmesin acılarını canım evde daha rahat edersiniz ve inan çabuk toparlanır evdeki huzurla senin sevginle![]()
Biz beraber yatıyoruz kızımla gece emziriyorum yatarak rahat oluyor. Babamız da aynı oda da yerde yatıyor :)Bebeği yanında yatıran var mı? Eşim bizimle yatsın istiyor ama ben korkuyorum. Kırmak istemedim onu iki üç kez yattık ama aynı tarafta yatıp hareket etmeyeyim de uyanmasın derdine her yerim ağrımıştı. Eşim gece çalıştığı günlerde rahat yanıma alıyorum. Hem bana rahat oluyor hem de yanımda daha güzel uyuyor. Sizde nedir durumlar
Bende ilk çok kullandım ama şuan günde bazen 1 bazen hiç yapmıyorum genellikle sabahları oluyo uyanınca kaloriferlere ikişer suluk taktık bazen ıslak havlu koyuyorum üstlerine onunda faydası oluyo hava kuruluğundan kaynaklanıyo genelde bizimki odanın nemi nasıl sizinEvet cnm genzine kaçıyor ama yan olayını bilmiyordum. Dikkat ederim. Bir de ne kdr açarsan ve serum fizyolojik kullanırsan o kadar alışır ve daha çok olur diyorlar. Gün-de en az rutin 2 kere aciyorum ben aspiraror+serum fizy
Duşta suyu biraz sıcak ama aşırı da değil kullan göğüslerine o sıcak ılık arası suyu tutarken ovala masaj yap o yere o sırada biraz akıyo ama rahatlatıyo duştan sonrada emzir ben baya rahatlamıştım denemek istersen tabi :)KıZlar dün alışverişe gittim düğün var kardeşim baktı bebişe 5 saat falan emzirmedim sağıp bırakmıştım zaten ama göğsümde büyük bi süt birikmiş sanki sertlik oluşmuş neden olur acaba ağrıda yapıyor böyle bişey yaşayan varmı nasıl yumuşatabilirim sağdım ama hala var baya büyük
Bizimkide öyle aman tam bu durumda biberon verme hiç almaz seni ben aç bıraktım bugün emmeye başladı çok şükür 1 haftadır doğru düzgün emmedi kilo vermedi ama 1 gr bile almadı çok üzüldükBiz bugün meme reddi yaşadık. 47 günlük haliyle yaptığına bak. Önce bi yalıyo memeyi sonra basıyo yaygarayı. Dedim aç değil herhalde ama biberon verdim 20ml olsa da içti. İçerken biberonu alıp meme verdim yine bakıyo kki ne geldi ağzımainşallah bugünlük bişeydir.
Kaçırdım canım neymiş adıÇocuk doktorumuzda söylemişti aslında ama isim olarak vermemişti bide bunu deneyeyim bakalım![]()