- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #46.541
Anladım canım saolBen hap basladim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım saolBen hap basladim
Hap kıllanma yapıyor yaHapla canım bi değişlik olmazsa
Kaç günlük senin çocuğun benim ki çok uykusuz gün içindede hiç uyumazBizimki 6-7 saat uyuyo canım
Doktora bi götür bakalım o ne diyecekCanim her seyi yapiyorum inan artik bir yerini morarticam diye korkuyorum
Benim sütüm yetmiyor çocuk yoğun bakımda kaldığında verdiler mamayı bende yetmiyor düşüncesiyle veriyorum oda içiyor.. pahalı canım bezi maması insanı çok yoruyorBenimde aklım gidiyor sütüm azalacak mamaya geçicez diye 350 gramlık şeyler 60-70 lira Allah yardımcımız olsun
Goturdum inek sutu alerjisi olabilir dedi ama bana hic mantikli gelmedi cuma tekrar gidicezDoktora bi götür bakalım o ne diyecek
Küçük suluk lar var biberon ondan alıştı benimki. İşe başlayacağım için normal biberon vereyim dedim çok güzel yedi maşAllah. Lansinoh un makine setinin içinden çıkan biberonu. Yavaş akışlı anne memesi gibi çektirerek yediBiberon yazicaktim
Onun yan etkisi var mi acaba ismi ne bide canim arastirayim. Kaza ile çok hamile kalan var korkuyorum çok valla.Artik emziren anneler icin de dogum kontrol hapi var sute gecmeyen. Ben onu tercih ettim. Spiral gozumu korkuttu kanama fazla olur diye
Bizimkide çok güzel gaz çıkarıyor canım kaka Yok işte yazık yaptı akşam rahatladık doktorla görüştüm ilacın birini iptal etti sadece duphalac içiyor canım günde 3 kez bir çay kaşığı
Herkese uygun başka bir yöntem var işte.Bende Cuma günü gitçem bakalım ne diyecek spiral kullanmaktan yana değilim insanın doğasını bozuyor
Ben eşimin korunmasına rağmen korkuyorum çok. Ebe çok korkuttu 2. Ci çocuk çok kolay oluyor iğne ol diye baskı yaptı her gittiğimde. Yan etkisi o kadar fazla ki hiç düşünmedim en iyisi eş korunması.Bende öyle yapmayı planlıyorum..
Hangisinden canımCanım trendyolda ikili set var ondan verdim biraz önce
yere açıp sizde bebişle mi yatıyorsunuz canım.. odaya yatak odasına taşınan portatif beşik gibi şeyler varmış ama bilemedim bende acaba biraz aramızda yatıp direk odasına mı geçsek diye ama herkes daha çok güzel olur bir yaşına gelsin diyor . Benim de yatak odam ile odası hemen yan yana kolay duyarım sesini diyorum ama deneyip görmek lazım tabiCanım ben de aynı durumdayım. Penye ipten örgü puset yapmıştım ama artık sığmıyor. Sepet beşiği salonda duruyor. Şimdş yavaş yavaş gece uykuları başladı. Gece saat 12 de kendi odasına geçiyoruz ben yere 3 4 tane yorgan serdim polar battaniyeler falan gece 12 den sabah 10 a kadar odasında yatıyor beşiğine odasına alışsın diye. Gündüz salona geçiyoruz sepet beşiğinde yatıyor. 4 ay böyle idare edicem. 4 ay sonra ben yatak odasına o kendi odasına ayırıcam artık odaları
Acaba yediğin biley mi dokundu canım. Bende prima kullanıyorum üç gündür 2 numaraya geçtim , çok şükür şuan biley yok. İkide premium care mi idi?Hayda ben de öyle prima kullanıyorum 1 de hiç bişey yoktu 2 ye geçtik altı kızarık. Son çare macır kremi de denicem. O kadar çok 2 numara bez var ki elimde napcan çöpe mi atcam bunları 200 tane falan var. Kullanmak zorundayım. 30-40 tane olsa neyse
Nasil bir suluk canim hangi marka bende dedigin biberondan var canim ama yemiyor daha dogrusu 10 gun falan oldu biberon istememesiKüçük suluk lar var biberon ondan alıştı benimki. İşe başlayacağım için normal biberon vereyim dedim çok güzel yedi maşAllah. Lansinoh un makine setinin içinden çıkan biberonu. Yavaş akışlı anne memesi gibi çektirerek yedi
Canım bir kez benim oğlum da çok uyuyordu. Biluribin değeri normaldi ama direkt biluribin değeri yüksek miş o da uyku yaparmış. Doktora bunu bı sorsan olmaz mı.Canim dun cok canini acittim uyandirdim ama yinede biberonu reddetti hemen geri uyuyor ya doktorda sacmaladi istahsiz bebegim diyorum cok uyuyor diyorum koydugu teshis inek sutu alerjisi ben ne yapicam hic bilmiyorum biberona nasil tam alistiririm bilmiyorum gerci basinda beri anne sutu arti mama kullaniyorduk sonradan boyle oldu
Peki canim o degeri nasil dusurdunuz canim ama doktor beni anlamiyor hic bir mamayi suan kabul etmiyorki bebegim uykuda bile besliyemiyorum cok uzgunum iki evladim daha var hic boyle bur sorun yasamamistim buyuk kizim istahsiz bir bebekti ama ek gidaya gectikten sonra oyle oldu daha iki aylik bebek nasil bu kadar saat yemez anlamiyorum gunduzleri bile zor besliyorum cok uzgunum cunku doktorlar bile anlamiyorCanım bir kez benim oğlum da çok uyuyordu. Biluribin değeri normaldi ama direkt biluribin değeri yüksek miş o da uyku yaparmış. Doktora bunu bı sorsan olmaz mı.
Ben de mama ve emzirme ile devam ediyorum. Hatta alerji sanırım bizde de var. Belki seviyesi fazla ise bebeğin beslenmek istemiyor olabilir o yüzden doktor o mamayı önermiştir .
Bı ilaç vermişti ama biz almadık beslenmesine dikkat edince de kendiliğinden düşermiş. Ben de o zaman hep sağıp vermiştim sütümü. Benimki uyuyordu ama emmiyordu, fsayf biberonu çekmişti. Tabi gizleri kapalı şekilde ve 1bucuk gün o şekildeydi. Sonra uyanmaya başladı yavaş yavaş.Peki canim o degeri nasil dusurdunuz canim ama doktor beni anlamiyor hic bir mamayi suan kabul etmiyorki bebegim uykuda bile besliyemiyorum cok uzgunum iki evladim daha var hic boyle bur sorun yasamamistim buyuk kizim istahsiz bir bebekti ama ek gidaya gectikten sonra oyle oldu daha iki aylik bebek nasil bu kadar saat yemez anlamiyorum gunduzleri bile zor besliyorum cok uzgunum cunku doktorlar bile anlamiyor
Canim zaten sorunda bu uykudayken kesinlikle beslenmiyor zorla uyandiriyorum agliyor uyaniyor ama yinede beslenmeyi reddediyor artik dua etmekten baska yapacagim birsey kalmadi bu saat oldu ac hala yine reddettiBı ilaç vermişti ama biz almadık beslenmesine dikkat edince de kendiliğinden düşermiş. Ben de o zaman hep sağıp vermiştim sütümü. Benimki uyuyordu ama emmiyordu, fsayf biberonu çekmişti. Tabi gizleri kapalı şekilde ve 1bucuk gün o şekildeydi. Sonra uyanmaya başladı yavaş yavaş.
Kim dedi ki kuzum onu. Ben daha önce de onu kullandımHap kıllanma yapıyor ya
Gün içinde toplasan 3 4 saat uyur ama gece uykumuz iyi. 42 günlük oldukKaç günlük senin çocuğun benim ki çok uykusuz gün içindede hiç uyumaz