2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hangisinden canım

yere açıp sizde bebişle mi yatıyorsunuz canım.. odaya yatak odasına taşınan portatif beşik gibi şeyler varmış ama bilemedim bende acaba biraz aramızda yatıp direk odasına mı geçsek diye ama herkes daha çok güzel olur bir yaşına gelsin diyor . Benim de yatak odam ile odası hemen yan yana kolay duyarım sesini diyorum ama deneyip görmek lazım tabi :KK43:
Dıy toy du canım şimdi baktım tukenmis

Kı,lar oğlum bugün gün boyu sürekli uyudu. Annem gaz damlası almış zincodiye, o uyku yapıyor galiba. Nerdeyse emmedi bile kullanan var mı bu damlayı
Cnm ben de aldım sanırım uyku yapıyor yada
Kizlar demistim ya bebegim gece hic uyanmiyor 9 saat ac kaliyor uykuda bile besliyemiyorum butun tahlillerini yapmistik sorun cikmamisti ama bebegim giderek dahada istahsiz hale geldi gunduzleri bile az besleniyor dun baska bir doktora daha gittik anlattim tahlilleri gosterdim doktor dedi ki gorunurde gayet saglikli bir bebek ama tabi 9 saat ac kalmasi normal degil yuzune bakti kizariklik vardi ama zaten atopik dermatiti var bu yuzden inek sutu alerjisi olabilir dedi rapotlu bir mama verdi bunu kullan dedi haftaya gel dedi gercu bana pek mantikli gelmedi ama doktorun dedigini yapmassam esimle kavga ederiz cunku ben israrla baska doktorada gidelim dedim o yuzden denemek zorundayim ama kizim icmiyor hep ac ne yapacagimi sasirdim biberon sevmiyor avent ve lansinoh biberon var ikisinide sevmedi ben ne yapicam bilmiyorum fikirleriniz varsa paylasin lutfen cok uzgunum
cnm geçmiş olsun benim bebeğimde emmek istemiyor ama uykuyla ilgili değil uyumuyor çok fazla uyanık ama emmiyor itiyor beni mama hazırladım onu da emmedi biz hastanede yattık geçen hafta 8 gün kullanılan ilaçlar mı iştah kesti anlamadım ama yavrum aç senin ki gibi dermatit vardı zaten sür ürünleri yiyip içmiyordum baktım olacağı yok sütüm da azaldı hastanede yatarken başladım peynire şimdi bakıyorum da bir kaç kişi bu durumu yaşıyor bunların iştahları mı kesildi ne oldu dr kontrolü haftaya bu sabahta göz kapağı şiimişti inş bir sıkıntı yoktur

Cnm ben de aldım sanırım uyku yapıyor yada

cnm geçmiş olsun benim bebeğimde emmek istemiyor ama uykuyla ilgili değil uyumuyor çok fazla uyanık ama emmiyor itiyor beni mama hazırladım onu da emmedi biz hastanede yattık geçen hafta 8 gün kullanılan ilaçlar mı iştah kesti anlamadım ama yavrum aç senin ki gibi dermatit vardı zaten sür ürünleri yiyip içmiyordum baktım olacağı yok sütüm da azaldı hastanede yatarken başladım peynire şimdi bakıyorum da bir kaç kişi bu durumu yaşıyor bunların iştahları mı kesildi ne oldu dr kontrolü haftaya bu sabahta göz kapağı şiimişti inş bir sıkıntı yoktur
Of canim ya ne oluyor bu bebeklere anlamiyorum bu kadar kucukkrn istahsiz bebek hic gormemistim zaten dedimya gjnduz uyanikken de istahi yok ben inek sutu alerjimiz olduguna inanmiyorum ayrica olsa bile istahsizlik yaparmikj

Onun yan etkisi var mi acaba ismi ne bide canim arastirayim. Kaza ile çok hamile kalan var korkuyorum çok valla.
Bizim 2.kaza oldu zaten birdahada esime asla guvenemem bu konuda mecburen ben korunuyorum. Doktorum yan etkisinin olmadigini spiralle ayni oldugunu soyledi diger haplar gibi ostorojen hormonu yokmus ismi cerazette. Arastir bakalim cnm

Herkese uygun başka bir yöntem var işte.
Ben yıllarca hapla korundum, ne kilo aldım ne başka bir şey. Ama saatli oluo her gün olunca artık zorlaştı, şu an hiç uğraşamam hapla.
Doktoruma da danıştım aslında implant veya iğne istiyordum ama adet kanaman çok değilse spiral deneyelim dedi. İlk adetimde bir problem yoktu gayet normal oldu.
Ben staj yaptım hastanede insanı oda etkiliyor

Bizim 2.kaza oldu zaten birdahada esime asla guvenemem bu konuda mecburen ben korunuyorum. Doktorum yan etkisinin olmadigini spiralle ayni oldugunu soyledi diger haplar gibi ostorojen hormonu yokmus ismi cerazette. Arastir bakalim cnm
Tamam canim çok sağol. Benim eşim kendine güvenmiyor o konuda ben nasıl guveneyim :)))) önceden hiç korunmuyorduk ilk çocuk olduğu için olursa olur diyoduk şimdi durum farklı tabi.

Dün 2. Ay aşilarimizi olduk çok şükür ateş falan ağrı yapmadı. Ama aşidan geldigimizden beri oğlum uyuyo bi karnı aciktiginda uyanıyor karnını doyuruyor uyuyo geri. Normal mi bu kadarı ya.

Ben eşimin korunmasına rağmen korkuyorum çok. Ebe çok korkuttu 2. Ci çocuk çok kolay oluyor iğne ol diye baskı yaptı her gittiğimde. Yan etkisi o kadar fazla ki hiç düşünmedim en iyisi eş korunması.
Spiral diğerlerine göre mahsum bende korkuyorum ya kalırım falan iyi olmaz bakamam

Peki canim o degeri nasil dusurdunuz canim ama doktor beni anlamiyor hic bir mamayi suan kabul etmiyorki bebegim uykuda bile besliyemiyorum cok uzgunum iki evladim daha var hic boyle bur sorun yasamamistim buyuk kizim istahsiz bir bebekti ama ek gidaya gectikten sonra oyle oldu daha iki aylik bebek nasil bu kadar saat yemez anlamiyorum gunduzleri bile zor besliyorum cok uzgunum cunku doktorlar bile anlamiyor
Doktoru da ben anlamıyorum sorun sütte değil ki sorun çocuğun hiç içmemesi. Sutunde problem olsa içmez ama ağlar. Ac çocuk nasıl dursun. Başka bişey vardır canim. Sen sorun çözüme ulaşana kadar peşini bırakma. Başka doktora da git derim ben. Nerde oturuyorsun bu arada ?

Hayda ben de öyle prima kullanıyorum 1 de hiç bişey yoktu 2 ye geçtik altı kızarık. Son çare macır kremi de denicem. O kadar çok 2 numara bez var ki elimde napcan çöpe mi atcam bunları 200 tane falan var. Kullanmak zorundayım. 30-40 tane olsa neyse
Sık sık degistir ben sorunun kaynagini bulana kadar 1 ay devam ettim primaya macır kremini çok methediyolar bende merak ediyorum denersen sonucu söyle :)

Sık sık degistir ben sorunun kaynagini bulana kadar 1 ay devam ettim primaya macır kremini çok methediyolar bende merak ediyorum denersen sonucu söyle :)
Göçmenin ben canim zdraveden bahsediyorsun sanırım. Bende var ama pisik olmadığı için daha kullanmadım hiç. Bulamazsan sana alıp gönderirim.

Her gece düzenli uyuyan 3 saatte bir acıkıp uyanan doyduktan sonra hemen geri uyuyan kızım bu gece hiç uyumadı. Göz kapalı ama sürekli mızırdanıyor. Ateşi yok karnı tok gazını da düzenli çıkarıyor. Dün kakasını da yapmıştı. Ne derdi var anlayamıyorum :(

Dün 2. Ay aşilarimizi olduk çok şükür ateş falan ağrı yapmadı. Ama aşidan geldigimizden beri oğlum uyuyo bi karnı aciktiginda uyanıyor karnını doyuruyor uyuyo geri. Normal mi bu kadarı ya.
2.ay aşıları 2 bacaktan 1 koldan mi vuruluyor acaba

Back
X