- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #46.661
Coledan D3 cnm cocuk dru verdiHangi marka aldınız canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coledan D3 cnm cocuk dru verdiHangi marka aldınız canım
Kızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Arkadşım dogum yaptı doktor 1 aylıkken aşısı var demiş bana kimse birşey demedi o yüzden var saglikocagindan aramadilarmi?hepatit b dogduklarinda ilkini hastanede ikincisini s.ocaginda yapiyorlar.Aylik olunca rutin kontrole gidiyor
hepatit b 2.doz aşısı var tabi 1 aylikkenKızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Arkadşım dogum yaptı doktor 1 aylıkken aşısı var demiş bana kimse birşey demedi o yüzden merak ettim sizler yaptırdınız mı
Var canim hepatit b 2.doz yapiliyor ve rutin kontrolKızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Arkadşım dogum yaptı doktor 1 aylıkken aşısı var demiş bana kimse birşey demedi o yüzden merak ettim sizler yaptırdınız mı
Burda yazıyor ya canım herkes. Tabi var 1 aylıkken. Sen sağlık ocağına kayıtlı değil misin kiKızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Yaptırdık kimse bişey demiyor da sen Doğum yapınca sağlık ocağına bildirim yapmadınmıKızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Ben de 3. Ayda yaptıracağım canım doktorum olmaz demedi hatta 4 hafta erken doğum oğlum o yüzden 3. Ayda yapalım dedik doktor da daha iyi olur dedi
Ah bu gorumceler :))) pisik olursa bende deneyim barı o kadar güzelse :)Sağol canim benim eşimde goçmen herkes çok memnun ama bana hala alcak görumcemler cocugun pisigi gecti onlar alana kadar :)
Ilk zamanlar bana da öyle geldi ama şimdi alıştım :) hoşuma gidiyorr :)))))))Ama kokusu ağır:)) bende dikkat edim üşütmim bakalım ne olacak
oyy inşaAllah bunda bir sıkıntı olmaz canım. ne kadar mış aşı bilgin var mı?Her doktor farklı yapıyor demekki
İyiyim canım sen nasılsın. Bebek de iyi çok şükür.
Kalça için cumaya randevu aldık. Geç kaldık aslında da eşimin işleri işte. Rota yaptıracağım canım oğlanlara yaptırdım kızda unuttuk doktor da hatırlatmadı. Oğlumla kızım aynı anda rota oldu. Oğlum ayakta atlattı kızım ölümden döndü resmen günlerce yattı bir deri bir kemik kaldı.![]()
hepatit b 2.doz aşısı var tabi 1 aylikken
Burda yazıyor ya canım herkes. Tabi var 1 aylıkken. Sen sağlık ocağına kayıtlı değil misin ki
Dogum yaptıgımdan saglık ocagının habeti var bebegm 4 günlükken gitmiştik aşı karnesine 26 şubat yazmış biz bugun 38 günlük olduk ne yapıcam ben şimdi off yaYaptırdık kimse bişey demiyor da sen Doğum yapınca sağlık ocağına bildirim yapmadınmı
Yok canım sormadım daha.oyy inşaAllah bunda bir sıkıntı olmaz canım. ne kadar mış aşı bilgin var mı?
ben hergün yapamıyorum iki çocukla :/ birde tuvalete alıştırıyorum büyük kızıma gece birde ona kalkıyorum çok yoruluyorumYa kötü kokuyor önceden hiç yoktu hergün banyo etmekten yoruldum
Benim kızımda aşının birinde ateşi vardı 1 hafta sonra yaptılar kaçıncı aydı hatırlamıyorum. Sen yarın sabah git sağlıkocağına yaparlar bence.Dogum yaptıgımdan saglık ocagının habeti var bebegm 4 günlükken gitmiştik aşı karnesine 26 şubat yazmış biz bugun 38 günlük olduk ne yapıcam ben şimdi off ya
Aynen bende ole dusnyrm normal yapmadk soncta aynen ckti 40 im dha gitmeye gerek duymyrm :)Ben gitmedim canım 40 çıkınca tamamdır :) kanamamda bitmişti zaten. Bana dr 2. Ayında gel demişti gerçi nasıl olsa sezeryanız ne olacak ki
Cnm arkdsm bilysndr belki buca kadin dogm hastanesinde taktrdi 3 gun kanama geldi sonra dha gelmedi 10 yillk taktrdi bakirSpiralde de yoğun kanama söz konusu o yüzden olumlu bakmadım ben çok. Ama doktoruma yine danişicam bakalım. :)
Aynen bizimde oldu iliski gerek duymyrm arkdsmda sezaryn ildu o da gtmedi dr aBende gitmedim 42. Günden sonra bşzde ilişkiye başladık. Zaten doktorum 2 ay sonra gelmdenişti daha 2 ay olmadı
Niye gitmiyorsunuz ki? Rahimde yapışıklık vs olabilir, toparlanmamış olabilir ne bileyim doğum yani kolay bir şey değil.Aynen bizimde oldu iliski gerek duymyrm arkdsmda sezaryn ildu o da gtmedi dr a