2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
40. Gün regl oldum va agrım çok size de oldu mu böyle? Çok erken değil mi ya aşırı üzüldüm
Regl olduğuna emin misin canım belki son kanamalarındır çünkü erken gibi geldi bana ve ben bilmiyordum emzirirken uzun süre regl olmayacakmıyız ben bir sonraki ay olurum sanıyordum

Eşim bugunde chicco nun almş yolda geliyor :) bakalım tutucak mı

Canım aşım kartına 26 ocak yazcagına 26 şubat yazmş bende bilmiyordum bi arkadaş uyardı aradım saglık ocagını niye gelmedin diyo şubat yazarsanz tabi gelemem dedim.
Yarın çagırdı inşallah bir sıkıntı olmaz
Benimkilerden 3ü chicco idi. İnşallah sizinki tutar

kizla r kızım bugun aksam üstünden beri baya bi kustu 3 kez filan dolu dolu.butum emdikleri cikti nerdeyse.nedendir?normalde de az az beslendikten sonra az az çıkarırdı onlar fazlası diye önemsemiyordum ama bu aksam çok çıkardı ne yapmaliyim dr â görürsem mi..çoğunlukla kendi kendine gazini cikrmaya calisirken kusuyor

kizla r kızım bugun aksam üstünden beri baya bi kustu 3 kez filan dolu dolu.butum emdikleri cikti nerdeyse.nedendir?normalde de az az beslendikten sonra az az çıkarırdı onlar fazlası diye önemsemiyordum ama bu aksam çok çıkardı ne yapmaliyim dr â görürsem mi..çoğunlukla kendi kendine gazini cikrmaya calisirken kusuyor
Kusmuğu nasıl

KıZlar aynı marka bezin 1 numarası sorunsuz kullanılmışken 2 numarası pişik yapar mı? Beze mi suç bulmalıyım yediğim bişey mi yaptı acaba. Islak mendil kullanıyodum doğduğundan beri unibaby yenidoğan ı. Pişik ısrarla geçmeyince pamuğa döndüm ılık suyla ıslatıp e bebekteki temizleme pamuklarından kullanıyorum. Ama geçmiyor. Çok yara gibi değil ama derisi kalınlaştı gibi ve kızarık
Doktor bana bir krem verdi yüzünde kızarıklık olsa dahi kullanılır diye biraz pahalı ama çok işe yarıyor canım istersen dene tamamen doğal içerikli coresatin pembe renklisi. Benimkinin pişiği çok fenaydı 2-3 güne birşey kalmadı ama ben bezide değiştirdim

Koalina Koalina tüh kuzum benim bende korkuyorum valla ağlarken falan hırslanıyor yüzünü çiziyor gözüne sokuyor dün deli gibi ağlıyor baktım benim kızım saçlı saçını tutmuş bırakmıyor zor açtım elini çorap taktım ellerine napim ya

Back
X