- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #46.741
kizla r coledan d3 kullanan bi resmini atabilir mı buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben hep eldiven kullanırdım. Şimdi annem kundak yapınca takmadık nasıl olsa çıkarmıyor diye ama çıkaracağı tuttu. Neyse ciddi bir şey yokmuş çok şükür...Koalina tüh kuzum benim bende korkuyorum valla ağlarken falan hırslanıyor yüzünü çiziyor gözüne sokuyor dün deli gibi ağlıyor baktım benim kızım saçlı saçını tutmuş bırakmıyor zor açtım elini çorap taktım ellerine napim ya
Canım üzülme, belli ki oğlun da anlıyor durumu sesi çıkmıyor.Kızlar halimizi görüyorsunuz kiminiz hak verir bana kiminiz vermez söylediklerim gereksiz gelebilir benim oğlum 6,5 yaşında çok sevdik onu aşırı zorda büyüttük hastalığı bitmedi iştahsızdı falan hala ayaklarını öperim herkes bana oğlum küçükken ikinciyi de yap beraber büyüt diye akıl veriyordu bende oğlumu çok seviyorum ikinciye verecek sevgim yok bakamam diyordum oğlumla yıllardır yedik içtik gezdik gitmediğimiz sinema kalmadı kreşe gitti ordaki arkadaşlarının anneleriyle tanıştık hafta sonları buluştuk gezdik anaokuluna gitti yine aynı şekilde hep sosyal olduk oğlumla sonra ilkokul a başladı bu geçtiğimiz Eylül oğlumun yanında oldum her anne gibi ilgilendim sevgimi sonsuz verdim şimdi kardeşi oldu oğlum la eskisi gibi ilgilenemiyorum diyorum ki iyiki milletin aklına uyup oğlum küçükken bebek yapmamışım çocuğumla bu dediklerimi bile yapamazdım karne gününe bile gidemedim ağladım eşim gitti tabiki yalnız değildi oğlum hafta sonu arkadŞları buluştu sinemaya gittiler benim oğlum ben gidemediğim için gidemedi iyiki oğlumla bişeyler paylaşmışım onun küçüklüğünü çocukluğunu yememişim demek istediğimi anlamışsınızdır bebeklerinizi güzelce büyütün ikinciyi geç yapın onun hakkına girmeyin çocukluğunu yaşasın benim oğlum yaşadı şükür 2 seneye kadar yine oğlumla takılırız kardeşide olur yanımızda mesela bu gece kızım uyutmadı beni öğlene kadar uyumuşum bir kalktım öğlen olmuş oğlum hiç sesini çıkarmamış çizgi film izliyor kahvaltısız içim yandı eskiden öylemiydi uyanınca gelir koynuma girerdi sevişirdik sohbet ederdik çok şey değişti bizim evde psikolojim biraz bozuldu size bunları neden yazdığımı bilmiyorum ama rahatladım teşekkür ederim okuyup zaman ayırdığınız için
seni çok iyi anlıyorum benim kızımda 10 yaşında çkucuk degil ama yinede cok uzuluyorum onunla ilgilenemiyorum diye çünkü şuan bütün ilgiyi bebeğe vermiş durumdayimKızlar halimizi görüyorsunuz kiminiz hak verir bana kiminiz vermez söylediklerim gereksiz gelebilir benim oğlum 6,5 yaşında çok sevdik onu aşırı zorda büyüttük hastalığı bitmedi iştahsızdı falan hala ayaklarını öperim herkes bana oğlum küçükken ikinciyi de yap beraber büyüt diye akıl veriyordu bende oğlumu çok seviyorum ikinciye verecek sevgim yok bakamam diyordum oğlumla yıllardır yedik içtik gezdik gitmediğimiz sinema kalmadı kreşe gitti ordaki arkadaşlarının anneleriyle tanıştık hafta sonları buluştuk gezdik anaokuluna gitti yine aynı şekilde hep sosyal olduk oğlumla sonra ilkokul a başladı bu geçtiğimiz Eylül oğlumun yanında oldum her anne gibi ilgilendim sevgimi sonsuz verdim şimdi kardeşi oldu oğlum la eskisi gibi ilgilenemiyorum diyorum ki iyiki milletin aklına uyup oğlum küçükken bebek yapmamışım çocuğumla bu dediklerimi bile yapamazdım karne gününe bile gidemedim ağladım eşim gitti tabiki yalnız değildi oğlum hafta sonu arkadŞları buluştu sinemaya gittiler benim oğlum ben gidemediğim için gidemedi iyiki oğlumla bişeyler paylaşmışım onun küçüklüğünü çocukluğunu yememişim demek istediğimi anlamışsınızdır bebeklerinizi güzelce büyütün ikinciyi geç yapın onun hakkına girmeyin çocukluğunu yaşasın benim oğlum yaşadı şükür 2 seneye kadar yine oğlumla takılırız kardeşide olur yanımızda mesela bu gece kızım uyutmadı beni öğlene kadar uyumuşum bir kalktım öğlen olmuş oğlum hiç sesini çıkarmamış çizgi film izliyor kahvaltısız içim yandı eskiden öylemiydi uyanınca gelir koynuma girerdi sevişirdik sohbet ederdik çok şey değişti bizim evde psikolojim biraz bozuldu size bunları neden yazdığımı bilmiyorum ama rahatladım teşekkür ederim okuyup zaman ayırdığınız için
Bugun eşim chicco almş onuda tutmadı malesef aglıyor bütün emzigi agzına sokmaya çslışıyoBenimkilerden 3ü chicco idi. İnşallah sizinki tutar
direk ictigi süt hatta sulu biraz
Ben 40ı çıkınca eldivenleri de çıkardım tırnaklarını kestim. Arada yüzünü çiziyor ama incecik çizikler ellerini keşfetmesi gerekiyor. Gelişimi açısından eldivensiz durması gerektiğine inanıyorumBen hep takıyorum oturup başında onunla ilgilenirken çıkarıyorum benim kontrolümde oluyor yoksa yüzünü falan hep çizer. Geçmiş olsun canım
Ben ne parfüm ne deodorant ne duş jeli ne de roll on kullanıyorum. Bebeğim meme reddi yaşıyor. O kokular tenimin kokuusunu almasını engeller diye hiç kullanmıyorum. Hatta insanlar güzel güzel kokunca imreniyorum ama 3ay böyle yapacak bişeyyok. Bol bol yıkıyorum duş alıyorumAaa kullanıyorum ben ama zararlı mıdır acaba hiç aklıma gelmemişti
Ciğerlerine zarar verir diye ben de koku kullanmıyorum Doğumdan beri. Çok fazla terliyorum ve niyeyse terim kokuyor. Sık üst değişikliği yapıyorum ama yine de sıkmıyorum deodorant. İşe başlayacağım o yüzden mecbur kullanırım okulda kokamam ki pis pisBen ne parfüm ne deodorant ne duş jeli ne de roll on kullanıyorum. Bebeğim meme reddi yaşıyor. O kokular tenimin kokuusunu almasını engeller diye hiç kullanmıyorum. Hatta insanlar güzel güzel kokunca imreniyorum ama 3ay böyle yapacak bişeyyok. Bol bol yıkıyorum duş alıyorum
Bende alışmaya çalışıyorumCanım kötü bisey değil kiio şaka olsun diye demiş, benim eşim de der. Bende kırılgandım ama alıştım artık.
kötü niyetle demezler. Alınma kuzucum içine de atma
![]()
Ya benimde terim çok kokuyor Doğumdan sonra oldu bide idrarım çok kokuyor idrarım çok olunca sıkışdığımı hissetmiyorum bide tuvAlete gitmesem anlamam acaba sezeryandaki uyuşmam daha geçmedi ondanmıki hergün banyo yapıyorum üst değişiyorum geceleri hamileyken terlemeye başlamıştım hala devam ediyor bu yaşıma geldim hiç Bilmem uyurken terlediğimi oğlumda böyle olmamıştımCiğerlerine zarar verir diye ben de koku kullanmıyorum Doğumdan beri. Çok fazla terliyorum ve niyeyse terim kokuyor. Sık üst değişikliği yapıyorum ama yine de sıkmıyorum deodorant. İşe başlayacağım o yüzden mecbur kullanırım okulda kokamam ki pis piseve gelince üst değişirim artık napayım. Zaten tenime sıkmam ben kıyafete sıkarım
Yok cnm yapmaz çünkü allerjisi var dendiğinde emmesinde sorun yoktu ne zaman hastane yaygı çıktı iştah gitti orda zaten 5 gün yasakladılar emzirmeyi ağızdan beslenmeyi ondan mı oldu yada başka birşeyden mi oldu bilmiyorum senin de olmuş inş böyle gelip geçici birşeydir de yerler daha sonra ama gerçekten bana hamilelik kolay diyenler çok haklıymış büyütmek çok daha zormuş rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versinOf canim ya ne oluyor bu bebeklere anlamiyorum bu kadar kucukkrn istahsiz bebek hic gormemistim zaten dedimya gjnduz uyanikken de istahi yok ben inek sutu alerjimiz olduguna inanmiyorum ayrica olsa bile istahsizlik yaparmikj
Yok cnm yapmaz çünkü allerjisi var dendiğinde emmesinde sorun yoktu ne zaman hastane yaygı çıktı iştah gitti orda zaten 5 gün yasakladılar emzirmeyi ağızdan beslenmeyi ondan mı oldu yada başka birşeyden mi oldu bilmiyorum senin de olmuş inş böyle gelip geçici birşeydir de yerler daha sonra ama gerçekten bana hamilelik kolay diyenler çok haklıymış büyütmek çok daha zormuş rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versinOf canim ya ne oluyor bu bebeklere anlamiyorum bu kadar kucukkrn istahsiz bebek hic gormemistim zaten dedimya gjnduz uyanikken de istahi yok ben inek sutu alerjimiz olduguna inanmiyorum ayrica olsa bile istahsizlik yaparmikj
Canim hastanede emzik vermediler mi emme refleksi kaybolmasına diye bende 5gün emzirmedim ağız yoluyla beslemediler ama emzik verdiler hep ağzında emzik vardiYok cnm yapmaz çünkü allerjisi var dendiğinde emmesinde sorun yoktu ne zaman hastane yaygı çıktı iştah gitti orda zaten 5 gün yasakladılar emzirmeyi ağızdan beslenmeyi ondan mı oldu yada başka birşeyden mi oldu bilmiyorum senin de olmuş inş böyle gelip geçici birşeydir de yerler daha sonra ama gerçekten bana hamilelik kolay diyenler çok haklıymış büyütmek çok daha zormuş rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin![]()
O da bi zahmet ilgilensin çocukla sende kuaföre git allahım ya bu erkekler neden bukadar patavatsız bende öyleyim saçlarımın beyazları kaşlarım aldı başını gitti yüzümü yıkarken aynaya bakmıyorum sinirimde benimkide hasta oldu hafif soğuk algınlığı on karış surat ölüyorum bitiyorumlar ben doğurdum üstüne yirmi gün hemoroid acısı çektim bukadar surat yapmadım bide benimle hiç ilgilenmiyorsun diye kapris yapıyor kaça bölüneceğim acabaKocam geçen gün bana bıyıkların benimkiyle yarışıyor dedi çok bozuldun
Canım seni çok iyi anlıyorum benim de 3,5 yaşında oğlum var ve artık hiç eskisi gibi değil hiç ilgilenemiyorum o da anladı bu durumu babasına daha çok düştü ben de hep kitap okurdum etkinlik aktivite vs yapardık ve bunları unuttu yavrum o yüzden çok üzülüyorum inş biraz büyüsün kızım daha çok ilgileneceğim ama iki çocuk çok zor bir de durmayan çocuk olunca benim de oğlum kreşe gidiyor Allahtan yoksa sürekli tv izleyecekti Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallahKızlar halimizi görüyorsunuz kiminiz hak verir bana kiminiz vermez söylediklerim gereksiz gelebilir benim oğlum 6,5 yaşında çok sevdik onu aşırı zorda büyüttük hastalığı bitmedi iştahsızdı falan hala ayaklarını öperim herkes bana oğlum küçükken ikinciyi de yap beraber büyüt diye akıl veriyordu bende oğlumu çok seviyorum ikinciye verecek sevgim yok bakamam diyordum oğlumla yıllardır yedik içtik gezdik gitmediğimiz sinema kalmadı kreşe gitti ordaki arkadaşlarının anneleriyle tanıştık hafta sonları buluştuk gezdik anaokuluna gitti yine aynı şekilde hep sosyal olduk oğlumla sonra ilkokul a başladı bu geçtiğimiz Eylül oğlumun yanında oldum her anne gibi ilgilendim sevgimi sonsuz verdim şimdi kardeşi oldu oğlum la eskisi gibi ilgilenemiyorum diyorum ki iyiki milletin aklına uyup oğlum küçükken bebek yapmamışım çocuğumla bu dediklerimi bile yapamazdım karne gününe bile gidemedim ağladım eşim gitti tabiki yalnız değildi oğlum hafta sonu arkadŞları buluştu sinemaya gittiler benim oğlum ben gidemediğim için gidemedi iyiki oğlumla bişeyler paylaşmışım onun küçüklüğünü çocukluğunu yememişim demek istediğimi anlamışsınızdır bebeklerinizi güzelce büyütün ikinciyi geç yapın onun hakkına girmeyin çocukluğunu yaşasın benim oğlum yaşadı şükür 2 seneye kadar yine oğlumla takılırız kardeşide olur yanımızda mesela bu gece kızım uyutmadı beni öğlene kadar uyumuşum bir kalktım öğlen olmuş oğlum hiç sesini çıkarmamış çizgi film izliyor kahvaltısız içim yandı eskiden öylemiydi uyanınca gelir koynuma girerdi sevişirdik sohbet ederdik çok şey değişti bizim evde psikolojim biraz bozuldu size bunları neden yazdığımı bilmiyorum ama rahatladım teşekkür ederim okuyup zaman ayırdığınız için
Erkekler sadece kendilerini düşünür kadın ne ister hiç düşünmezO da bi zahmet ilgilensin çocukla sende kuaföre git allahım ya bu erkekler neden bukadar patavatsız bende öyleyim saçlarımın beyazları kaşlarım aldı başını gitti yüzümü yıkarken aynaya bakmıyorum sinirimde benimkide hasta oldu hafif soğuk algınlığı on karış surat ölüyorum bitiyorumlar ben doğurdum üstüne yirmi gün hemoroid acısı çektim bukadar surat yapmadım bide benimle hiç ilgilenmiyorsun diye kapris yapıyor kaça bölüneceğim acaba