2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm bence çok normal bir durum değil gibi sen dr sorsana bi yada belki senin bebeğin baya uykucudur ondan uyuyordur sen arada uyandır ver bekleme onu 7 8 saat aç kalmasın üzülme zamanla düzelir ama sen dr sormayı unutma
Birazdan gidicez sorucam canım. Kuzum kaldırıyorum ağzına sokuyorum ama emmiyo, bi uyaniyo gülüyo falan ağzına alıp emmeden yine uyuyo

Kızlar kızım biberon almıyor canım dışarlarda açık havada gezmek istiyor deniz kenarında oturuyoruz nasıl emzircem isterse bebek bu yani bazen saat başı istiyor bazen 3 saat emmiyor nasıl ayarlıcam siz nasıl yapıyorsunuz oğluma biberona koyardım termosa sıcak su koyardım yanımada kupa alırdım sıcak suyu kupaya döküp biberonu içine koyup ılıtır içirirdim bu direk memeden emiyor

Benimki uyanıyor aslında 3 saat sonra ama işte ben duymayınca uyumaya devam etmiş oluyor :KK43: o zaman da toplam 5 saati buluyor canım.
Benimki duymasam da basar çığlığı. Ağlama gittikçe şiddetleniyor :D keşke uyusa 5 saat artık 4-5 saat uyumaları lazım galiba

Birazdan gidicez sorucam canım. Kuzum kaldırıyorum ağzına sokuyorum ama emmiyo, bi uyaniyo gülüyo falan ağzına alıp emmeden yine uyuyo
Canım galiba belli bir dönem böyle oluyor çünkü kızım 15 gün senin dediğin gibi yaptı günde 4 kere zorla emiyordu oda 1 dk sürmüyordu ağzına mememi zorla sokuyordum 15 gün hiç kilo almadı ama kilo vermedi sabit kaldı yani son bir haftadır emmeye başladı kilo açığını kapattı stres yapma yani demekki olabiliyor geçici bir dönem çok uzun sürerse tahlil istersin

Benimkide oyle gece 12 gibi uyuyo sabah 10a kadar 3 saatte bi uyanip emip tekrar uyuyodu gunduzde 1 uzun uykusu oluyodu 2 saat sonra hep 10 dk uykularla ama dun sabah hic uyumadi hep kisa uyku olunca gece 6 saat uyumus bende uyumusum korktum saate bakinca çok olmus diye ama gülerek uyandı emdi tekrar uyudu. Artik büyüyolar galiba :)
Benimkide keyifli uyaniyo ama her gece böyle uzun uyuyo. Anlayamadım valla. Uyanmasam 7 8 saat oluyo Gündüz uykumuz hiç yok:( inşallah büyüdükleri içindir.

Canım galiba belli bir dönem böyle oluyor çünkü kızım 15 gün senin dediğin gibi yaptı günde 4 kere zorla emiyordu oda 1 dk sürmüyordu ağzına mememi zorla sokuyordum 15 gün hiç kilo almadı ama kilo vermedi sabit kaldı yani son bir haftadır emmeye başladı kilo açığını kapattı stres yapma yani demekki olabiliyor geçici bir dönem çok uzun sürerse tahlil istersin
Tamam canım çok sağolasın. Bizim gündüz sıkıntımız yok iki üç gündür ama gece var.

Kızlar kızım biberon almıyor canım dışarlarda açık havada gezmek istiyor deniz kenarında oturuyoruz nasıl emzircem isterse bebek bu yani bazen saat başı istiyor bazen 3 saat emmiyor nasıl ayarlıcam siz nasıl yapıyorsunuz oğluma biberona koyardım termosa sıcak su koyardım yanımada kupa alırdım sıcak suyu kupaya döküp biberonu içine koyup ılıtır içirirdim bu direk memeden emiyor
Emzirme önlüğüyle her yerde emziriyorum ben.

Iki farklı zamanda sagilmis süt karıştırılır mı? Yani sabah 8de sağdım 50ml bide öğlen 12de sağdım 50ml. Bunları aynı biberona koyup akşam verebilir miyim? Aynı gün içinde yani.
Karıştırıyorum ben. Çünkü bazen sağdığım çok az oluyor. 2 saat sonra tekrar sağıp ikisini birlikte veriyorum. Yada bazen gün boyu biriktiriyorum hepsini toplu veriyorum. Önemli olan sıcaklarının eşit olması. Mesela sağıp dolaba attığın süte yeni sağılmış sütü karıştıramazsın. Ya ikisini de dolaba atıp eşit ısıya geldiğinde karıştıracaksın. Yada dolaptakini çıkarıp ılıdığında diğeriyle karıştıracaksın.

7B46C3B8-33F4-4F29-8992-1F5C1F907553.webp Kızlar oğluşu emzirme yastığında bu şekilde uyutuyorum.sizce sakıncası olur mu omurga açısından?gece uyutmuyorum bu arada gündüz yanındayken uyutuyorum

Hanımlar bebeği tüküren varmı bizimki balon yapıyor ağzında sonra akıtıyor salyasını. Neden olabilir

Hadi ya senin kaç kilo?ve sen de dr gittin mi çok kaka yapıyor mu seninki de?demek senin de iyi beslenmemiş bir de ilaçlar da etkilemiştir dr siz grip olunca nasıl iştahınız kesiliyorsa onların da kesilir demişti doğru birde ben antibiyotik kullandığım zamanlar ishal olurdum hep belki bu bebeklere de öyle etki ediyor kilo kaybetmesi üzücü ama yine de sağlıklı olsunlar da sorun değil sadece kakası fazla olunca aklıma takılıyor mamaya başladık ondan mı yoksa ona verilen ilaçlardan mı bilemedim gerçi ilk ay mama vermiştim baya uzun süre sütüm gelmemişti ozmanlar zaten fazla kaka yaparlar diye dikkat etmedim hiç bakalım bu haftada devam ederse yine giderim dr
Canim benim hastaligindan dolayi degilki kilo kaybetmesi gece 9 bazen 10 saat uyuyor ben alarm kurup kalkiyorum ama yine de yemiyor yani o kadar saat ac kaliyor bunun icin kac doktora gittik hic bir sorun yok dediler zaten o kadar doktor icin disariya ciktik ondan dolayi kizim hasta oldu kilosu 4kilo780 gr iki aylikken bu kilodaydi simdide ayni ama o zaman bile bu kadar istahsiz degildi

Eki Görüntüle 2232106 Kızlar oğluşu emzirme yastığında bu şekilde uyutuyorum.sizce sakıncası olur mu omurga açısından?gece uyutmuyorum bu arada gündüz yanındayken uyutuyorum
Ben oynatırken böyle tutuyorum ama böyle uyutmuyorum sanki ayakları rahatsız olur gibi geliyor. Ama yüzüstü yatırdığım da oluyor, 2 saat falan uyuduğu oldu o şekilde.

Hanımlar bebeği tüküren varmı bizimki balon yapıyor ağzında sonra akıtıyor salyasını. Neden olabilir
Benimki de bu ara başladı tükürük yapmaya, salya akıtacak kadar değil ama sğrekli diliyle bişeyler yapıyor köpük çıkartıyor falan.

• Beğen
Reactions: 114
Eki Görüntüle 2232106 Kızlar oğluşu emzirme yastığında bu şekilde uyutuyorum.sizce sakıncası olur mu omurga açısından?gece uyutmuyorum bu arada gündüz yanındayken uyutuyorum
Doktor bize düz bir zemine yüz üstü yatırın arada ama siz yanında olun mutlaka dedi. Kalçasının üzerine asla ağırlık vermeyin dedi. Düz zemine yatırabilirsin canm ama bu şekilde sakıncası olur mu bilmiyorum. Ayakları bacakları kıvrılmış gibi duruyor. Bir de sürekli yanında duruyorsun dimi? Yüzü kapanabilir bu şekilde çünkü.

Doktor bize düz bir zemine yüz üstü yatırın arada ama siz yanında olun mutlaka dedi. Kalçasının üzerine asla ağırlık vermeyin dedi. Düz zemine yatırabilirsin canm ama bu şekilde sakıncası olur mu bilmiyorum. Ayakları bacakları kıvrılmış gibi duruyor. Bir de sürekli yanında duruyorsun dimi? Yüzü kapanabilir bu şekilde çünkü.

Evet yanındayım bu şekilde yatırdığımda.baya rahat uyuyor bu şekilde ama dediğin gibi fizyolojik bir zararı olur mu diye de korkmuyor değilim

Benimkide keyifli uyaniyo ama her gece böyle uzun uyuyo. Anlayamadım valla. Uyanmasam 7 8 saat oluyo Gündüz uykumuz hiç yok:KK43: inşallah büyüdükleri içindir.
Tek korkum kan şekeri düşerse diye ama gece güzel emip uyudu ve kusmadı sabah uyanincada güzel emdi onemli olan o 3 satte bi uyandiginda daha az emiyodu göğsümü bosaltamiyodu bu sefer çok agrı yapiyodu bugun hiç agrım olmadı iyi oldu

Back
X