2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben oynatırken böyle tutuyorum ama böyle uyutmuyorum sanki ayakları rahatsız olur gibi geliyor. Ama yüzüstü yatırdığım da oluyor, 2 saat falan uyuduğu oldu o şekilde.

Benimki de bu ara başladı tükürük yapmaya, salya akıtacak kadar değil ama sğrekli diliyle bişeyler yapıyor köpük çıkartıyor falan.
Bizde ayniyiz aciktiginda da oluyor.

Kızlar kızım biberon almıyor canım dışarlarda açık havada gezmek istiyor deniz kenarında oturuyoruz nasıl emzircem isterse bebek bu yani bazen saat başı istiyor bazen 3 saat emmiyor nasıl ayarlıcam siz nasıl yapıyorsunuz oğluma biberona koyardım termosa sıcak su koyardım yanımada kupa alırdım sıcak suyu kupaya döküp biberonu içine koyup ılıtır içirirdim bu direk memeden emiyor
emzirme önlüğü ile emzirebilirsin. neden meme varkene biberona zorluyorsunuz anlamadım. kimileri sütü gelmiyor diye üzülüyor mama verirken içleri gidiyor kimileri biberon almıyor diyor ben anlamıyorum. dışarda temiz havada deniz kenarında da emzirebilirsin buna engel birşey yok. sonra meme redd yaşıyoruz diyorsunuz. ben heryerde emziriyorum. alıyorum müslinimi örtüyorum emziriyorum. zaten ne kadar etmiyorlar ki. kendinize bebeğinize yazık etmeyin. mis gibi anne sütü ver git =)

Eki Görüntüle 2232106 Kızlar oğluşu emzirme yastığında bu şekilde uyutuyorum.sizce sakıncası olur mu omurga açısından?gece uyutmuyorum bu arada gündüz yanındayken uyutuyorum
yanında olduğun sürece birşey olmaz daldığında içi geçtipinde yatırırsın. ama bu şekilde saatlerce uyuması bence iyi olmaz düz olsa olur oda gözün önünde olunca tabi.

Tek korkum kan şekeri düşerse diye ama gece güzel emip uyudu ve kusmadı sabah uyanincada güzel emdi onemli olan o 3 satte bi uyandiginda daha az emiyodu göğsümü bosaltamiyodu bu sefer çok agrı yapiyodu bugun hiç agrım olmadı iyi oldu
Canım doktora gittik söyledim, uyanmiyosa kendi bilir dedi :) kilo alımı güzelmiş maşallah:)

Kızlar 5-6 saat nsıl uyuyo bebekleriniz benimki gece uyusa asla uyandırmam :KK43:

Nasıl uyuyor şöyle; gündüz uyumuyor dalamiyor 5 10 dk lik kisa uykular surekli huzursuz mızmız akşam saatleri tavan yapıyor gece 2 ye kadar kök sokturuyor sonra siziyor 5 saat falan kalkmiyor sonra yine ayni maraton başlıyor. Kafayi yiyoruz ailecek postpartum depresyona girecem az kaldı. :(

Birazdan gidicez sorucam canım. Kuzum kaldırıyorum ağzına sokuyorum ama emmiyo, bi uyaniyo gülüyo falan ağzına alıp emmeden yine uyuyo
Bizim de ilk haftalarda sarılık olmuştu uyanamıyordu ben elimi yıkayıp az kurutup yüzüne sürüyordum topuğuna vuruyordum baktım olmuyor mama vermeye başlamıştım o yüzden inş senin de düzelir cnm

Kızlar benim bebeğim gece 12 de uyuyor ve 6-8 saat bazen uyanmiyo :KK43: aslında düzenli uykusu iyi ama ac kaliyo diye kafayı yiyorum :KK43: kaldırıyorum ama emmiyo :KK43: ağzında oynayıp yine uyuyor :KK43: gündüz uykusu yok ama, napsam da uyumaz. Kucağımda yarın saat tutuyorum anca öyle uyuyor gündüz:KK43: böyle olanınız var mı? Napiyosunuz? Çok kafama takiliyo
Aynı benim oğlan:) gece maksimum 6 saat uyur. Kafana takma. Artık bebislerin cilt altı yağları oluştu. Aç olsalar uyanırlar. Mesela dün gece 12 de uyudu. 5 te uyandı . 5.30 da uyudu 9 da uyandı. 9.30 da uyudu hala uyuyor. Şimdi uyanınca geceye kadar uyumuyor. Kucağımda tutarsam 1 saat uyuyor o yani. Ama geçen ay 2 kilo almıştı. Her bebeğin uyku düzeni farklı. Uydurmamalısın. Gece seni biri uyandırıp ağzına yemek vermeye kalksa uykunun en tatlı yerinde sende yemek istemezsin öyle düşün:)

Kızlar şimdi geldik eve. Yüzündekiler isilikmiş zaten bu sabah iyice hafifledi. Poposundaki sivilcelerden birini küçük bi jiletle patlatıp akan kandan örnek aldılar. Mikroskop camlarıyla popoyu kazıyarak döküntü örneği aldılar. İnceleyip döneceklermiş bakalım. Doktor yediğinden içtiğinden ya da ilaçtan değil dedi. Öyle olsa tüm vücuda yayılırdı dedi. Yaklaşık 1 ay içinde unibaby,sebamed,desitin,macır kremi,sudocrem ve silverdin kullandım. Ne biliyim işte bi onu duyuyorum onu yapıyorum bundan başka şey duyuyorum onu uyguluyorum doktor kısa sürede çok çeşitli ilaç kullandığın için mantara çevirmiş olabilir dedi. Bepantol plus önerdi. Günde 3 kız ılık sulu gazlı bezle tampon yap 1 er dakika dedi. Sonuçlar çıkınca sizinle de paylaşırım. Genel olarak korkulacak bir durum yokmuş ama geçer dedi

Hanımlar bebeği tüküren varmı bizimki balon yapıyor ağzında sonra akıtıyor salyasını. Neden olabilir
Bizde de var o doktora sorduğumda dillerini kullanmayı daha bilmiyorlar normal dedi. Ancak erken diş çıkartabilir dedi.

• Beğen
Reactions: 114
Kızlar benim bebeğim gece 12 de uyuyor ve 6-8 saat bazen uyanmiyo :KK43: aslında düzenli uykusu iyi ama ac kaliyo diye kafayı yiyorum :KK43: kaldırıyorum ama emmiyo :KK43: ağzında oynayıp yine uyuyor :KK43: gündüz uykusu yok ama, napsam da uyumaz. Kucağımda yarın saat tutuyorum anca öyle uyuyor gündüz:KK43: böyle olanınız var mı? Napiyosunuz? Çok kafama takiliyo
Canim benim de oyle yazmistim hatta buraya gece 9 saat uyuyor ben kslkiyorum ana yinede uyanip yemiyor o kadar saat ac kaliyor ben doktora goturdum bir sorunu yok dedi ama normalde degil bu kadar uyumasi dedi yine vana diyorki sen uyandir besle anlamiyorki bdn uyandiriyorum sma uyanmiyor uysnsa bile aglayip tekrar uyuyor ama beslenmiyor ben cok uzuluyorum sanirim srn bu gun sorucaktin bakalim ne diyecek

Kızlar şimdi geldik eve. Yüzündekiler isilikmiş zaten bu sabah iyice hafifledi. Poposundaki sivilcelerden birini küçük bi jiletle patlatıp akan kandan örnek aldılar. Mikroskop camlarıyla popoyu kazıyarak döküntü örneği aldılar. İnceleyip döneceklermiş bakalım. Doktor yediğinden içtiğinden ya da ilaçtan değil dedi. Öyle olsa tüm vücuda yayılırdı dedi. Yaklaşık 1 ay içinde unibaby,sebamed,desitin,macır kremi,sudocrem ve silverdin kullandım. Ne biliyim işte bi onu duyuyorum onu yapıyorum bundan başka şey duyuyorum onu uyguluyorum doktor kısa sürede çok çeşitli ilaç kullandığın için mantara çevirmiş olabilir dedi. Bepantol plus önerdi. Günde 3 kız ılık sulu gazlı bezle tampon yap 1 er dakika dedi. Sonuçlar çıkınca sizinle de paylaşırım. Genel olarak korkulacak bir durum yokmuş ama geçer dedi
Geçmiş olsun canım poposunda ne vardı ki :KK43: ben de ilk ay mustela ikinci ay Sebamed kullanıyordum sonra tam bitmemişti Bepanthol u açtım beğenmedim mustela nin kalanını bitireyim diye ona geçmiştim. Zararli demek öyle değiştirmek

Geçmiş olsun canım poposunda ne vardı ki :KK43: ben de ilk ay mustela ikinci ay Sebamed kullanıyordum sonra tam bitmemişti Bepanthol u açtım beğenmedim mustela nin kalanını bitireyim diye ona geçmiştim. Zararli demek öyle değiştirmek
Öyle dedi doktor ama ben çok abartmıştım canım sen benim kadar çok değiştirmemişsin

Back
X