2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben ne halt yedim :KK43:((((( sabah 7buçukta evden çıkarken sütümü sağdım hastanede emzirmeye yer bulamazsam diye. Eve gelince de ziyan olmasın diye içireyim dedim. Oynaya oynaya içiyo anca bitirdi. Saat olmuş 12 buçuk. 5 saattir dışarda duran sütü verdim çocuğa.hiç yanlışlıkla sizin de verdiğiniz oldu mu

Öyle dedi doktor ama ben çok abartmıştım canım sen benim kadar çok değiştirmemişsin
Benim oğlumun da bacak arası biraz kızarık oluyor. Doktoruna dedim kuru tut dedi, ben de şimdi altını değiştirirken biraz daha açık bekliyorum . Normalde tuvalet kağıdı ile nemini alıyordum biraz ama yetmiyor demek ki.

Kızlar ben ne halt yedim :KK43:((((( sabah 7buçukta evden çıkarken sütümü sağdım hastanede emzirmeye yer bulamazsam diye. Eve gelince de ziyan olmasın diye içireyim dedim. Oynaya oynaya içiyo anca bitirdi. Saat olmuş 12 buçuk. 5 saattir dışarda duran sütü verdim çocuğa.hiç yanlışlıkla sizin de verdiğiniz oldu mu
Cok gecmis olsun canim neyseki korkulucak birsey degilmis bebrklerin cildi cok hassas oluyor rabbim beterinden korusun sut icin de hic korkma allahin izniyle birsey olmaz ben de vermistim anne sutu oldudu icin dokmeye kiyamamistim cok sukur birsey olmadi

Hiçbirşey olmaz Canım şifa olsun bişey olsa zaten kusardı

Cok gecmis olsun canim neyseki korkulucak birsey degilmis bebrklerin cildi cok hassas oluyor rabbim beterinden korusun sut icin de hic korkma allahin izniyle birsey olmaz ben de vermistim anne sutu oldudu icin dokmeye kiyamamistim cok sukur birsey olmadi
Teşekkürler canım. Öyle mi diyosun. Öyle bi haldeyim ki şu an çocuğun tepesine dikildim ne zaman kuscak diye bekliyorum

Ya kızlar evde tv açamiyorum nerde olursa olsun dönup bakmaya calisiyo 1 kez baktırdım ne kadar bakcak diye gözünü kirpmadan seyrediyo nasıl çözüm buluncak buna

Kızlar kontrole gittik. Doktora çok uyuduğunu söyledim meme veriyorum almiyo dedim, kendi bilir dedi. 47 günlüğüz 3180 doğmuştuk 5100 olmuşuz. 49 cm den 59 olmuşuz maşallah. Durumu iyi kusması uyuması problem değil dedi. Yüzündekiler atopik dermatit mis. Krem yazdı. D vitaminini sorduk, paraben var ocean yazalım dedi. Konak icin başka şampuan verdi ve zeytinyağını önerdi. Kalça ultrasonu normal çıktı. Göz için 3 aylıkken gelin dedi.

Emdikten sonra geri uyumuyor mu canım :KK43:
Bu arada okula gittin mi?
Yani uyuyor bazen ama uzun sürüyor, mıkırdıyor. 2 saat uyuyorsa 1-2 saat uyanık kalıyor geri uyuyor. İznim daha bitmedi başlamdım

Nasıl uyuyor şöyle; gündüz uyumuyor dalamiyor 5 10 dk lik kisa uykular surekli huzursuz mızmız akşam saatleri tavan yapıyor gece 2 ye kadar kök sokturuyor sonra siziyor 5 saat falan kalkmiyor sonra yine ayni maraton başlıyor. Kafayi yiyoruz ailecek postpartum depresyona girecem az kaldı. :KK43:
Benimkinin de bir dğzeni yok. Şu saat uyur şu kadar uyur diyemiyorum ama en fazla 3.5 saat uyudu mama da versem daha fazla uyumuyor. Gece çoğunlukla gazı olup uyurken bile söyleniyor. Kalk emzik ver, pozisyonunu değiş, kucağına al geri koy, besle derken hal kalmıyor.

Canim benim hastaligindan dolayi degilki kilo kaybetmesi gece 9 bazen 10 saat uyuyor ben alarm kurup kalkiyorum ama yine de yemiyor yani o kadar saat ac kaliyor bunun icin kac doktora gittik hic bir sorun yok dediler zaten o kadar doktor icin disariya ciktik ondan dolayi kizim hasta oldu kilosu 4kilo780 gr iki aylikken bu kilodaydi simdide ayni ama o zaman bile bu kadar istahsiz degildi
Cnm ben Doğum yaptığım da sütüm hemen gelmemişti ve akabinde bebek sarılık oldu hiç emmemiyordu sürekli uyuyordu ben de mama vermeye başlamıştım o şikede yiyiyordu sen istersen yağıp biberonla dene bi bakalım yiyecek mi benim bebeğim o şekilde kurtuldu sarılıktan çünkü sütüm olmayınca hiç emmiyordu şimdi zaten uyumuyor hastalandıktan sonra tamamen huysuzlaştı ağlama krizleri saatlerce sallama derken zar zor 15 dk uyuyor dr birşey yapamayız büyüdükçe düzelir dedi

Kızlar kontrole gittik. Doktora çok uyuduğunu söyledim meme veriyorum almiyo dedim, kendi bilir dedi. 47 günlüğüz 3180 doğmuştuk 5100 olmuşuz. 49 cm den 59 olmuşuz maşallah. Durumu iyi kusması uyuması problem değil dedi. Yüzündekiler atopik dermatit mis. Krem yazdı. D vitaminini sorduk, paraben var ocean yazalım dedi. Konak icin başka şampuan verdi ve zeytinyağını önerdi. Kalça ultrasonu normal çıktı. Göz için 3 aylıkken gelin dedi.
Cnm şükür sıkıntı yok maşallah kuzuya boşver ozmaan üzülme benim bebeğimde atopik dermatit ben süt ve süt ürünleri yemiyorum bazen yediğim oluyordu yüzünde yine kabuklaşma başladı o nedenle bugün hiç yenemedim yememde senin de o şekilde olabilir Geçiyor zaten bir haftaya merak etme sana perhiz verdi mi ? Bana en son kuzu hariç başka ette tüketme demişti

Ya kızlar evde tv açamiyorum nerde olursa olsun dönup bakmaya calisiyo 1 kez baktırdım ne kadar bakcak diye gözünü kirpmadan seyrediyo nasıl çözüm buluncak buna
Cnm benimki de bakıyor başına çeviriyorum yine bakıyor hastanedeyken yeterki sussun diye baktırdım yalan yok napayım krize giriyordu ama şimdi baktırmamaya çalışıyorum ama annem bizde tv hep açık ve biz odadayız elimizden geldiğince engel olacaz işte

Bizde de var o doktora sorduğumda dillerini kullanmayı daha bilmiyorlar normal dedi. Ancak erken diş çıkartabilir dedi.
Bende annemle paylaşımca sende iki buçuk aylıkken diş çıkardın belki kızında erken çıkarır dedi. Ama diş olmasada normalmiş zaten arkadaşlar yazmış hep sağol canım :)

Hangi sampuan ben zeytinyagi ile geciremedim zaten doktorda phi uygun olmaz dedi mustela krem siparis verdim insallah iyi eder

Back
X