2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar şimdi geldik eve. Yüzündekiler isilikmiş zaten bu sabah iyice hafifledi. Poposundaki sivilcelerden birini küçük bi jiletle patlatıp akan kandan örnek aldılar. Mikroskop camlarıyla popoyu kazıyarak döküntü örneği aldılar. İnceleyip döneceklermiş bakalım. Doktor yediğinden içtiğinden ya da ilaçtan değil dedi. Öyle olsa tüm vücuda yayılırdı dedi. Yaklaşık 1 ay içinde unibaby,sebamed,desitin,macır kremi,sudocrem ve silverdin kullandım. Ne biliyim işte bi onu duyuyorum onu yapıyorum bundan başka şey duyuyorum onu uyguluyorum doktor kısa sürede çok çeşitli ilaç kullandığın için mantara çevirmiş olabilir dedi. Bepantol plus önerdi. Günde 3 kız ılık sulu gazlı bezle tampon yap 1 er dakika dedi. Sonuçlar çıkınca sizinle de paylaşırım. Genel olarak korkulacak bir durum yokmuş ama geçer dedi
Ayyy iyi bari canım. Inşallah sonuçlar da iyi çıkar

Cnm benimki de tv ye bakiyor ama ben bakmadin diye cabalamiyorum acikcasi.ben tv ye bakiyo saniyodum ama 2 aylik bebekler isiga bakarmis.ben de tv ye bakarken degil de lambaya bakitmamaya calisiyorum.tv hic dusunmedim ya ne bilim gazi varken aglarken susuyo diye bisey yapmiyodum
Of yarin asimiz var korkuyorum ya
Valla ışığada bakıyor tv yede bakıyor engel olmaya çalışıyorum ama hastanede işime yaradı tv birazda olsa susuyordu bakınca şimdi engellemeye çalışıyorum ama ne fayda bakacaklar yapacak birşey yok aşı bizim de Perşembe günü olacak karma zatürre verem ve rota alışı hepsini birden yapacaklar inş kolay geçer hepimizin cnm sen rotayı yaptıracak mısın birde sen de bu saydığım aşıları aynı gün mü yaptıracaksın ??

Cnm şükür sıkıntı yok maşallah kuzuya boşver ozmaan üzülme benim bebeğimde atopik dermatit ben süt ve süt ürünleri yemiyorum bazen yediğim oluyordu yüzünde yine kabuklaşma başladı o nedenle bugün hiç yenemedim yememde senin de o şekilde olabilir Geçiyor zaten bir haftaya merak etme sana perhiz verdi mi ? Bana en son kuzu hariç başka ette tüketme demişti
Yok kuzum yeme içme konusunda bisey demedi. Önemli değil kremle geçer dedi. Ben her gün yoğurt yerim. O mu yapmıştır ki acaba

Ya kimseye mana bulmamak lazım hep kızardım baskalarina kucucuk cocuga tvmi izlettirilir diye simdi basini cevirince baska tarafa agliyo bizimde eve gelen giden illa acik tv
Ben de tv telefon verenlere kızardım başıma gelince anladım ki susturmak için yapılıyormuş kolik bir bebeğim var üstüne geçen hafta hastalık geçirdi zatürre huysuz kuZum daha çok huysuzlaştı İnan yeter ki sussun nasıl oluyorsa olsun dedim düşün her ağladığın da solunumu düşüyordu emzik tutmuyor tutsun diye şekerli suya batırıp batırıp verdim başka türlü saatlerce ağlıyordu şimdi de yine ağlama krizleri oluyor tv bakınca susuyor

Sen yine işine döneceksin ben ne yapayim :silah:

Lustral kullanıyor musun? Biraz iyi gelir o mutsuzluk hissini alır biraz.

Bir de bebeğin büyüdükçe iletişimin daha çok güçleniyor seni görünce tepkilerinden sevgisini bağlanma duygusunu daha çok hissediyorsun, mutlu hissediyorsun.
Lustral bayağıdır kullanmıyorum. Şimdilik tamam ama acaba hayata katabilecek miyiz onu merak ediyorum. Çok sıkıcı geliyor bana bütün gün bebekle ilgilenmek, ileride beraber gezebilecek miyiz, düzgün uyuyabilecek myiiz acaba
1 yaşına geldiklerinde çok güzel oluyor canım bütün dertlerimiz bitiyor anneliği iliğine kadar hissediyorsun onsuz yapamıyorsun bugünleri unutuyorsun yoksa ikinciyi yapmazdım hepsi unutuluyor aşk yaşıyorsun resmen oğlumu okula yolladım bugün arkasından patiklerini pijamAlarını kokladım işte böyle bişey
Ayy inşallah valla içimi ferahlattın :) annemin yanındayım sürekli biz nasıl baktık, sen anormalsin, nasıl bişey hissetmezsin, tembelsin falan diyip duruyor iyice daralttı beni.

Yok kuzum yeme içme konusunda bisey demedi. Önemli değil kremle geçer dedi. Ben her gün yoğurt yerim. O mu yapmıştır ki acaba
Cnm valla bizde yapmıştı hatta 10 test ettik bakalım düzeliyor mu diye hakkaten düzeldi boynu kasık arası yüzü kulak arkası ve başı olmuştu şükür düzelmişti ama geçenlerde peynir yemeğe başladım yine attı yüzüne kabuklu halini boyundan kızardı bugün kestim sen de bi dene cnm ama anlamak için 10 gün lazımmış bu bak bakalım ondan mı

Cnm ben Doğum yaptığım da sütüm hemen gelmemişti ve akabinde bebek sarılık oldu hiç emmemiyordu sürekli uyuyordu ben de mama vermeye başlamıştım o şikede yiyiyordu sen istersen yağıp biberonla dene bi bakalım yiyecek mi benim bebeğim o şekilde kurtuldu sarılıktan çünkü sütüm olmayınca hiç emmiyordu şimdi zaten uyumuyor hastalandıktan sonra tamamen huysuzlaştı ağlama krizleri saatlerce sallama derken zar zor 15 dk uyuyor dr birşey yapamayız büyüdükçe düzelir dedi
Sutumu sagdigimda da icmiyor cunku biberon sevmiyor bakalim canim insallahhh duzelirler

Manuel göğüs pompaları işe yariyor mu acaba kullanan var mı?
baby&plus almıştım doğumdan sonra çok şiş ve sert idi mastit olmaktan korkmuştum. ben memnun kaldım tabii elektriklisini hiç kullanmadım kıyaslama yapamam. emişi sert değil sanki bebek emiyor gibi.

Kızlar biberon ve emziklerinizi nasıl sterilize ediyorsunuz? Ben kaynatıyorum ama ne sıklıkta yapmak lazım. Bazen hergun yapıyorum bazen 2-3 günde bir. Nasıl olmalı sizce?

Kızlar biberon ve emziklerinizi nasıl sterilize ediyorsunuz? Ben kaynatıyorum ama ne sıklıkta yapmak lazım. Bazen hergun yapıyorum bazen 2-3 günde bir. Nasıl olmalı sizce?
Ben bugün yıkadım kaynattım, yarın akşam fırsat bulursam olmazsa çarşamba sabah en gec, iki biberon var günde 5 kez kullanıyoruz. Mamayi içtikten sonra da sıcak suyla çalkalıyorum

Bebekleri az emen arkadaşlar benimki de çok emiyor ama benim sütüm az ondan kaynaklanıyor, 60 cc mamayı 5 dk da bitiriyor yavaş akışlı biberonla. Sizinkiler de 5 dk emse bile doyuyordur.
kuzum öyle az emincede sütun yağlı kısmını almamış oluyor ve kilo az aliyo. ilk on dakikadan sonra yağlı ve kilo aldrici kismi geliyormus sütun.

Bende şaşırdım aşı olunca rotada olunuyor muş yani
canım benim ilk kızımdaki dr öyle demişti yinede oluyorlar diye bende yaptrmamıştım ve kızım rota oldu çok cok feci ağır bir hastalık.cok kötü geçirdi.doktora gittigimizde farklı bir sehirdeydik o sira o doktor bize neden rota,aşısı yaptirmadigimizi yaptirsak bu kadar,ağır seyretmeyecrgini söyledi.yani asi olan cocuklar hasta olsalar dahi daha hafif atlatıyormuş ben bu kızıma inşallah yaptıracağım.

Doktordaydık bizde kalçadan geçti şükür 5.600 olmuş 59 cm rota aşısını sordum gerek yok dedi olsalarda oluyorlar dedi sonrada suçlu biz oluyoruz dedi
Aşı olduğunda bu virüse yakalansa bile hafif atlatıyorlarmış. Diğer türlü hastanelik olup ölümden dönüyorlarmış. Korkuttular beni de. Doktorların hepsinin tavrı başka işte. Biz de ortada kalıyoruz.

Back
X