2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bu kaka normal mi? 5 günde bir yapıyor böyle yapiyor.

Eklentiler

• IMG_20190204_200456.webp
    IMG_20190204_200456.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar bu kaka normal mi? 5 günde bir yapıyor böyle yapiyor.
Canım benim kızımda 2dir 3gunde bir yapıyor bundan çok yapıyor. Dün yaptığı gibi alt açma masasına götürdük 2 dakikada resmen pacasindan akmış bebenin ama yüzünde ki mutluluk paha biçilmez :KK49:

Bizimki de ışığa çok bakıyor :KK43: yatağını çevirsem TV yi görecek. Gündüz hep kapalı sadece akşam 8 gibi açıyoruz.
Oyun halısında da şimdilik pek durmuyor.
Aynaya baktiriyorum aynadan tvnin yansimasina bakiyor :) bende büyük bi ayna alıp yere oyun halisi gibi biseye koyiyim baksın diyorum oyle geldi aklima

Ben de tv telefon verenlere kızardım başıma gelince anladım ki susturmak için yapılıyormuş kolik bir bebeğim var üstüne geçen hafta hastalık geçirdi zatürre huysuz kuZum daha çok huysuzlaştı İnan yeter ki sussun nasıl oluyorsa olsun dedim düşün her ağladığın da solunumu düşüyordu emzik tutmuyor tutsun diye şekerli suya batırıp batırıp verdim başka türlü saatlerce ağlıyordu şimdi de yine ağlama krizleri oluyor tv bakınca susuyor
Çok çabuk öğreniyolar dün annem kucaginda hafifce hoplatti 1 kere bugun butun gun kucagimda ayaklarini kaldiriyor hoplatcakmisim

Kızlar bi yere yazdım ama yine de merak ettim şimdi bizim Perşembe günü karma verem zatürre ve rota aşısı var aşı yapanlar yaptıacak olanlar bunların hepsi bir günde mi oluyor size nasıl bilgi verildi bir de ateş vs oluyor mu oluyorsa n’aptınız ?rota aşısı hakkında düşünceniz ne yaptıracak mısınız ????

Back
X