2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar idrar tahlilinde lökosit gozuktu fakat kültürde üreme yok temiz . İdrar yolu enfeksiyonu geçirenler kültürünüz nasıl cıkmıstı bosuna mı antibiyotik kullanıyoruz

Kızlar kehribar kolye kullanan var mı? Aslında diş için kullanılıyor ama gaz sancısına falan da iyi gelip daha iyi uyumasını sağlıyormuş. Ben aldım bakalım perşembe falan elimde olur bi deniycem, olmadı diş zamanı takarım.

Sevi bebe sling aldım. Bugün geldi kargo. Başlarda sevmedi sıktı onu :) ama sonra uyuyakaldı :-)
Canım çok emin değilim ama daha bu şekilde taşımak için küçük degiller mi? Yani bacakların içerde kapalı olması lazım diye biliyorum. Gerçi senin bebeğin erken doğmuştu bizimkinden büyüktür.
Bende sevi bebe ile neko slingleri arasında kaldım. Ama netten alacağım için güvenenedim. Sevi bebenin nasıl kumaşı memnuniyet seviyen nedir
Bende sevibebenin aldım. Kullanışı falan güzel bizim kız hemen mayışıp uyuyor ama bel ağrısı yaptığı icin kullanamıyorum fazla.
Biz o bölüme hiç geçemedik geçen eşimin yanına oturdum kucağımda kızım vardı dizlerimiz birbirine deydi ay kusura bakma dedi eşim gülmekten koptum biz bide ayrı yatıyoruz yatak odasında rahat edemiyorum bebek devamlı ağlıyor eşim erken gidiyor salonda kızımla başbaşa emme gezme ağlama masaj derken sabah oluyor biz bide 9 ay hamilelik tede yakınlaşmadık eşim bana ev arkadaşım diyor valla acınacak halimize gülüyoruz bebeğin uyku düzeni otursaydı tam olcak ya ağlarsa ya emmek isterse banyoyu nasıl yapıcam hemen valla o strese değmez az daha dayansınlar
Bizde hamilelik süresince hiç birlikte olmadık baya asker arkadaşı gibiyiz. Dün bi niyetlendik malesef başarısız oldu artık başka bahara:eğlence:

Biz de ilkinde değil ikinci de geçmiştik ama benim şüphem yoktu. Ani yüksek seslere tepki veriyordu. Uykuya dalacağı zaman yüksek seslere tepki veriyor irkiliyor. Az önce oldu daha biraz dalmış uykusu var öksürdüm(farkında olmadan) irkildi.
Onlar oluyo evet irkilio ama 5 6 kez oldu biz testi geçemedik

Bugun 44 günlük olduk kalça ölçümünü geçemedik
Sag alfa 53
Sag beta 54
Sol alfa 65
Sol beta 50
Çıktı

Ben böyle bağlıyorum ruhum_mavi ruhum_mavi ama belim ağrıdığı için fazla kullanamıyorum.

Eklentiler

• 20190205_183346.webp
    20190205_183346.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 70
Canım dün arkadaşımla konuşuyorduk o da yeni anne o da göğüs yarası için kantaron yağı kullanmış. Çok memnun bana o kadar para verip gümüş kapak alacağına keşke kantaron yağı alsaydın çok çabuk geçirdi benim yaralarımı dedi istersen bunu dene
Evde var kantaron yağı canım nasıl sürüyor sorar mısın sürüp bırakıyor mu üstünü kapatıyor mu ? Bide emzirirken siliyor mu ?

Canım kantaronda zeytin yağı ile yapıldığı halde sade zeytin yağıyla aynı değil bence.Ben zeytin yağıyla karnına beline sırtına msaj yapıyorum sogus algınlığı zamanında iştah kesilmesine iyi geliyor. ruhum_mavi ruhum_mavi canım o nasıl iyleşti öyle nasıl dayandınız ikinizde Allah korusun sizi bu pişik belasından Çok zor günler anlatmışsınız çok geçmiş olsun yaa
Canm sağol. Bu olduğunda bebek 10-15 günlük falandı. Neyse ki doktorumuzun tavsiyeleriyle çabuk atlattık. Ama ağladık yani ikimiz de. O zamanlar çok sık kaka yapıyordu. Ben de ıslak mendille siliyordum. İyice büyüyene kadar ıslak mendile tövbe ettim. Yıkamak en temizi ve en sağlıklısı.

Kızlar bu kalça usgsi kaç günlükken çekiliyor?Bizim ebe aradı azönce yarın aşınız var unutmayın die birde kalça usgsi çektirdinizmi die sordu, ama ben iki aylık olunca çektirin dediğini hatırlıyorum yanlış anlamışsın dio biz geçmi kaldık yani???
2 aylık olunca çektirdik biz.

Kızlar idrar tahlilinde lökosit gozuktu fakat kültürde üreme yok temiz . İdrar yolu enfeksiyonu geçirenler kültürünüz nasıl cıkmıstı bosuna mı antibiyotik kullanıyoruz
Sende mi bebekte mi canım? Ben sık yaşarım idrar yolları enfeksiyonu. Kültürde üreme yoksa antibiyotik kullanmıyoruz.

Kızlar kehribar kolye kullanan var mı? Aslında diş için kullanılıyor ama gaz sancısına falan da iyi gelip daha iyi uyumasını sağlıyormuş. Ben aldım bakalım perşembe falan elimde olur bi deniycem, olmadı diş zamanı takarım.
Ben tehlikeli buluyorum boncuk türü şeyleri.

Canım çok emin değilim ama daha bu şekilde taşımak için küçük degiller mi? Yani bacakların içerde kapalı olması lazım diye biliyorum. Gerçi senin bebeğin erken doğmuştu bizimkinden büyüktür.

Bende sevibebenin aldım. Kullanışı falan güzel bizim kız hemen mayışıp uyuyor ama bel ağrısı yaptığı icin kullanamıyorum fazla.

Bizde hamilelik süresince hiç birlikte olmadık baya asker arkadaşı gibiyiz. Dün bi niyetlendik malesef başarısız oldu artık başka bahara:eğlence:
3 aylık olmasına 1 hafta kaldı benimkinin canm. Ayaklar içine girmez ki baya uzun boyu :)

Geçmiş olsun pişik fena oluyor :KK43: Biz de ilk haftalarda olmuştuk desitin mor ve oksizinc pişik kremini karıştırıp sürüyorduk. Onun yanında dermotrosyd diye bir krem vermişti doktor. Sabah akşam sürdüm 2 günde tamamen geçti. Sık sık alt değiştirdim ve her alt değiştirmede mutlaka yıkadım altını. Doktorumuzun tavsiyesiyle bez markasını da değiştirdim ve asla ıslak mendil kullanmadım bir daha. Böyleydi bizim pişik
Ay kuzum geçmiş çok şükür hiçbir bebek hasta olmasa keşke :( içim acıdı bez olarak ne önerdi doktor

Back
X