2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sende mi bebekte mi canım? Ben sık yaşarım idrar yolları enfeksiyonu. Kültürde üreme yoksa antibiyotik kullanmıyoruz.

Bebekte canım . 2 aydır idrarda lökosit cıkıyor . Bu ay kültür de verdik kültür temiz 2 aydır bosuna mı antibiyotik kullanıyoruz cok sinir oldum . Ama gerçektende antibiyotiklerden sonra kusması geçti .

cihazınız nedir bide burun tıkanıklığı probleminiz oluyor mu bizim ev kaloriferlerde dolayı çok kuruyor burnutikaniyor kuzumum
Biz ankara dayız hava oldukça kuru soğuk e kaloriferi açıyoruz tabi bu sefer evin havası da kuruyordu. Tıkanıklık çoktu makine ilk günden baya işe yaradı. Şimdi çok nadir tıkanır gibi oluyor süt damlatıyorum hemen rahatlıyor miniğim

Kızlar bu kalça usgsi kaç günlükken çekiliyor?Bizim ebe aradı azönce yarın aşınız var unutmayın die birde kalça usgsi çektirdinizmi die sordu, ama ben iki aylık olunca çektirin dediğini hatırlıyorum yanlış anlamışsın dio biz geçmi kaldık yani???
İki aylık canım hatta bizim iki aya bir hafta vardı erken dediler ama çekildi yinede 60 üzeri ve eşit olması gerekiyormuş ölçümlerin

Geçmiş olsun canım bende gittim herşey normal dedi ben girişdeki sivilceleri söyledim onlar normal dedi mikrop kapmamışmı dedim yok dedi çok iyisin dedi ee ben niye yürüyemiyorum
Allah allah. Içine falan baktı demi canım, benimki gibi dikiş yeri mi sertleşmiş acaba. O da ağrı yapiyo bende, dokunamiyorum

Ben kendim sormustum dr gecebilir dedi o belli araliklarla sut vermezsin dedi.Cunku anestol guclu bir anestezik.Bana 3 gun icinde cok iyi geldi resmen oturamiyordum bende gunde 2 kez surdum 3.gun kasinmaya baslayarak kuculdu ordaki memeler.Cok kotu birsey insallah hemen gecer canim ya.Kabiz olcam diye odum kopuyor
Inşallah canım çok zor. Ben bi de bi yıldır falan çekiyorum. Hamile olmadan başlamıştı. Iki üç gündür pek çıkmıyo ama bugün yine çıkacak. Tuvaletim gelince gidemiyorum kızımı bırakıp, sonra kabızlık olarak geri dönüyo bana. Inşallah iyileşir. Bi de emziremezsem kızım nasıl beslenecek :( biberon asla almiyo :(

Biz ankara dayız hava oldukça kuru soğuk e kaloriferi açıyoruz tabi bu sefer evin havası da kuruyordu. Tıkanıklık çoktu makine ilk günden baya işe yaradı. Şimdi çok nadir tıkanır gibi oluyor süt damlatıyorum hemen rahatlıyor miniğim
Burnuna mi sut damlatiosn cnm bizimde tikanio da cesaret edemiyirum sut damlatmaya

Kremler sute.gecmez diye dusunuyoruz ama geciyor malesef.Ben romatizma hastasiyim ve aci biber kremi surdum birkez agriyan yerime 2 3 saat sonra sutumu bir sagdim tadina baktim ve resmen dilim aci aci oldu.Iyikide tadina bakmisim.Yani her ilaci kremi cok dikkatli kullanmak gerek
Haklisin canım. Bu eczacılar niye söylemini o zaman acaba! Yine sinirlendim. Buraya yazmasam haberim olmayacak belki haftalarca o sütü vericem, kremi de surekli kullanicam

Kızlar dün bi arkadaşımla konuştum.. bana Doğum ettim ebeye iki dikiş daha at demiş öyle olanınız var mı

Burnuna mi sut damlatiosn cnm bizimde tikanio da cesaret edemiyirum sut damlatmaya
Başta bende damlatmamak için çok direndim. Eşim sağlıkçı, bişey olmaz aynı kanal gel damlatalım dedi ;) o gün bugün arada damlatıyorum. Bazen damlattıktan sonra hapşırıyor kocaman sümük çıkıyor öyle rahatlıyoruz ki :))

Yaa pişik acısı çok fena kızlar. Mahvoldu bebeğim 3 gündür. Bakalım ne zaman geçecek. Ok agliyor yavrum. Her alta yapma v3 degistirme fasli kabusa donustu r3smen. Su pamuk krem dışında var ki ekstra yaptiginiz birşey?
Bol bol açık tutuyorum canım. Bi de bizde pamuk iyi gelmedi. Pamuk bi kere kullanmıştım, doktorumuz gördü krem yazdı. Ilk defa öyle oldu niye bilmiyorum. Dünden bugüne geçti ama hamazinc kremle

Yaa pişik acısı çok fena kızlar. Mahvoldu bebeğim 3 gündür. Bakalım ne zaman geçecek. Ok agliyor yavrum. Her alta yapma v3 degistirme fasli kabusa donustu r3smen. Su pamuk krem dışında var ki ekstra yaptiginiz birşey?
Var cnm kantaron yağı çok iyi geliyor ben onu sürekli kullanıyorum sen de dene bizim de hastenede yattığımız gümlerde çok pişik oldu oraya götürmemiştim eve gelince yaptım hemen geçti ama kesinlikle ıslak mendil kullanmadan yap pamukla sil sonra kurut sür geçer inş

Back
X