2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O zaman kesinlikle artık yemiyorum bu gaz olayı çok kötü ya ne yiyeceğini şaşırıyor insan :KK43: yemeden de kaliteli süt olmaz diyolar bilemedim bende :KK43:
Dereotu ,malt, humans,uyku,su,moral. Bende bunlar ise yaradi.
Yemek konusunda ben de muzdaribim co haklısın. Yemek yemeyi çok seven biriyim ama onu yeme bunu yeme derdinden sadece doymak ve süt için yemek yiyorum şuan. Zevk almıyorum yani

Banada gereksiz geliyor ama annem işte söylenmesin diye o varken verdim o yokken hiç vermedim. Senin bi yerin ağrısa hemen içersin ağrı kesici ver sen ver diye söylendi :)
Ahh bu buyukler benimki de şekerli su diye tutturdu bi ara. Kavga ettim vermem diye. Sonrada benden habersiz verir diye uyumadım 3 gun

2 hafta önce 4200 dü canım şimdi 4600-4800 arası gibi tarttım. Molfix 3 iyi oluyor şimdilik ama o da bayağı krem kokuyor bitsin tekrar bi sleepye bakarım veya prima alırım. Prima da sızma yapmıştı bizde bir de önündeki file gibi şey yapışıyordu poposuna. Bir bez bulamadık oğlumun totosuna :KK70:
File yeşil pakette yok canım bi onu dene prima dışı yeşil paket

Kızlar Bebek bezinde neler kullandınız hangisini beğendiniz hangisini beğenmediniz hangi markayla devam ediyorsunuz ben baştan beri sleppy kullanıyorum çok memnunum pişik hiç olmadı ama sleppy 3 e geçtim hep sızdırıyor sonra baktım küçük bir büyüğüne geçtim her çişinde değil arada sızdırıyor değiştirsemmi acaba pişik yaparmıyım ki
ben ilk sleepy kullandım çok kötü pişik oldu kuzum. şimdi prime premium care kullanıyorum. valla ne sızdırıyor ne pişik yapıyor çok memnunum biraz pahalı ama o pişiği gördükten sonra veririm ne kadar olsa. gece değiştirmiyorum mesela 11-12 saat altında kaldığı oluyor ama sızdırmıyor hiç

Cok iyi anliyorum seni benim geçmişti 40tan sonra simdi 2 aylik olduk yine basladi bu seferde cevreye bakiniyo yada benim sutüm cok tazyikli oda emmek istemiyo bu sefer ucunu aliyo sadece damagiyla isirdi yine hep yara oldu ilk seferkinde benim göğus ucundan et kopmustu bayagı yarilmisti cok kötüydu o küçük kaldi o yüzden o donem çok tutamiyodum iki emiyodu biraktirip digerine geciyodum
Biraz sağ öyle emzir canım tazyikli süt meme reddine sebep oluyor benim de öyleydi çocuk boğuluyordu artık en son istememeye başladı azıcık sağıyorum öyle veriyorum huzurla emiyor sütü biryerine kaçırmadan

Prima preminum care kullanıyorum baştan beri memnunum pişik falan olmadık hiç ama çok dikkat ediyorum altını temizledikten sonra kurulamaya her gece yatarken pişik önleyici sürüyorum biraz. Bence pişik olayı birazda yaptığımız bakımla bağdaşıyor. Çünkü bir sefer uzun yola çıkmıştık arabada bi yarım saat geç değiştirdim akşamına biraz kızarıklık vardı. Tabi geçti hemen de. Kakası bekleyince hemen pişik başlıyor.
Hastane bana o bezi hediye verdi dört tane eve gelir gelmez kullandım pişik oldu sonra Doğumdan önce aldığım sleppy kullandım geçti pişik tekrar elimde var diye primenum care taktım yine pişik olmuş hayret ettik yani zaten 4 taneydi

Dün doktor yememem gerekenlerin listesini verdi. Hiçbir şey yiyemiyorum resmen eşim dedi ne yiyebilirsin onu verseler daha iyiydi. Zeytin yumurta helva tahin pekmez kuru meyveler fındık fıstık tabi bunlardan da birine alerjisi olmayacak .
Şimdilik inek sütü alerjisi görünüyor yine bi sürü tahlil istedi doktor iki tüp kan aldılar kuzumdan :KK43:
Ben kendime de hiç dikkat etmedim demir ilacını bitirmesini vitamin takviyesi almadım şimdi akşam olunca başım dönüyor, deprem oluyor sanıyorum oturduğum yerde :KK43: bir de böyle sınırlı yemek zor oluyor. Yarın sağlık ocağı na gidip takviye ilaçlar yazdiracagim kalsiyum için .
Cnm bizim 1 ayında atopik dermatit dendi ve süt süt ürünlerini kestirirdi ben 20 filan hiç içmedim yemedim onları geçenler de peynir yemeğe başladım yine boynuna kaş arasına atmaya başladı kızarıklık yine bıraktım şimdi sen allerji testi mi yaptırdın 2 aylıkken oluyor mu o test ben de istiyorum emin olmak için ve ayrıca yediklerim tahin pekmez zeytin bütün yeşil sebze dr yumurtasının sarışını başla dedi onu yemeğe başladım sabahları kızartma yapıyorum yada biber közlüyorum başka türlü aç kalıyorum sabah

Bu ara ben de mama azaltmaya çalışıyorum yine alerji yüzünden rapor çıkartılacak gastroenteroloji ye götürdüm mamayı kes dedi eve geldim 1 saat emzirdikten sonra yerine koydum ellerini ağzına almaya çalışıyor anlamıyorum ben de :KK43: acaba manaya alışkanlık mi yaptı yoksa gerçekten doymuyor mu . Canım sıkıldı kalktım yaptım yine 60 CC mama
Canım mamayı öyle birden kesmen doğru değil yavaş yavaş azaltmalısın. Bu arada ellerini agzına sokması yumruklarını yemesi açlık belirtisi değil benim oğlum da anne sütü aşıyor sütüm de var şükür ama eller hep ağızda ellerini tanımaya başladı ses çıkarıyor hoşuna gidiyor. Açlıktan değil yani

Humana 1 bardak içiyorum ben. Yani vakit bulursam 2 oluyor bazen. Malti tavsiye ederim. Haa birde kesinlikle MORAL diyorum. Stresten uzaklaş. Arada çıkın gezin güzel bir yemek yiyin bak o bile nasıl iyi geliyor ve göğsün dolu geliyorsun eve.
ayy ben çocuğu çıkarmaya çok korkuyorum hasta olur diye 17 günlükken bronşit olup hastanede yattigimiz icin okadar tedirgin oluyorumki ödüm kopuyor yine hastalanacak diye.cocugu bırakacak kimsede yokki bırakıp çıkalım.sanırım yaza kadar cikamiycam evden :( humana kutusunda 3..4 bardak yazdigi icin ben 3 bardak içiyorum maltida deneyecegim.biyerdede yaş mayayı hap gibi kucultup suyla yuttuklatirni okudum oda güzel süt yapıyormuş.denesek mi :)

Kızlar Bebek bezinde neler kullandınız hangisini beğendiniz hangisini beğenmediniz hangi markayla devam ediyorsunuz ben baştan beri sleppy kullanıyorum çok memnunum pişik hiç olmadı ama sleppy 3 e geçtim hep sızdırıyor sonra baktım küçük bir büyüğüne geçtim her çişinde değil arada sızdırıyor değiştirsemmi acaba pişik yaparmıyım ki
Prima, premium care, canbebe, molfix, jenny willy ve minies kullandım. En çok miniesten memnun kaldım. Primalar ve jenny willy fena pişik yaptı. Molfixin yapısı kağıt gibi sert. Canbebe sızdırma yaptı. Minies mükemmel. Ama şimdi indirim yakalayıp sleepy aldım bakalım. Macera arıyorum :) inşallah memnun kalırım. Ama memnun kalsam da herhalukarda miniese devam edeceğim ben.

biz komili kullanıyoruz,çok memnunum pişik sızdırma filan yapmadı hic.gece yatarkende prima premium care kullnıyorum uzun sure dayandığı icin sabaha dek kuru tutuyor.gece altını değişmiyorum.

Kızlar ben yıkanabilir bebek bezi kullanıyorum başından beri ve çok memnunum. Bu güne kadar hiç pişik problemi yasamadik. Ben ped kullandığım zamanlarda aşırı rahatsız oluyorum cocuguma da 7-24 o rahatsızlığı yasatmak istemedim.

2 hafta önce 4200 dü canım şimdi 4600-4800 arası gibi tarttım. Molfix 3 iyi oluyor şimdilik ama o da bayağı krem kokuyor bitsin tekrar bi sleepye bakarım veya prima alırım. Prima da sızma yapmıştı bizde bir de önündeki file gibi şey yapışıyordu poposuna. Bir bez bulamadık oğlumun totosuna :KK70:
Molfix 3 numaraya gectik bizde cocuk idrarini yapinca bez çemen gibi kokuyor sizinde oyle oldumu hic.Yoksa bizim bezlerdemi sorun

Back
X