- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #48.101
Ah canim benim senin sinirlerin bozulmuş. Annen beljiyorulmus olabilir yada sana diyemediği bir rahatsızlık vs vardır. Yoksa anneler asla kıyamaz yavrularına.Canım o kadar çok şey üst üste geldi ki.çok ağır bi grip atlatıyorum çok zor günler geçirdim. Hastalandığımda annem köydeydi her Cuma gidip Pazar dönüyorlar kedilerimiz köpeklerimiz var orda onlara yemek vermeye gidiyorlar. Cumartesi günüydü anneme 39.8 derece olan ateşimin fotoğrafını attım kalkıp Gelmedi kayınvaliden gelmez mi dedi. O kadar gücüme gitti ki birine muhtaç olup geri çevrilmek. Annem bile olsa birinden bişey isteyemiyorım ben. Ben fotoğrafı atınca soluğu bende alır sanmıştım. Ama daha da kötüleştim eşim de hastaydı bebeğe bulaşmasın diye annemi aramak zorunda kaldım ve hala içimden çıkmıyo bu durum beni muhtaç bıraktı.sonra da daha tam iyileşmeden eşim yanaşmaya çalıştı o daha da gücüme gitti. Ben Nefes almakta zorlanıyorken o ne düşünüyor bana acımıyor hiç diye bi De ona üzüldüm içime attım hep kimseye bişey diyemedim ama öyle kötü hissettim ki uykularım kaçtı günlerdir ağlıyordum bunlar aklıma geldikçe istemsiz. Dün sabah bi uyandım normalde uyandığımda şiş olur göğüslerim. Bi elledim sönük balon bildiğin. Yok hiç bişey yok içinde. Sanki süt kanalları bile yokolmuş bomboş
Kocan da bak ne güzel yanaşmış benimki kardeşten beter olduk.
Yıpratma kendini sakin. Bak kimselere bisey olmaz bebeğine yazık değil mi? Sen sağlam güçlü olacaksin ki bebeğin de iyi olsun büyüsün gelişsin. Sana muhtaç o. Iyilesmeye bak biran önce. Kafana da takma. Bak bende çok zorlaniyorum 1 haftadır tek başıma bakıyorum ama gel demiyorum kimseye. Alışmak zorundayım. Ve annem de hasta