2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yavrum dolapta sağdığım son paket sütü verdi eşim bu saate kadar o ilgilendi uyuyim diye. Uyandım göğüsler yine puf ağırlığı bile yok. İçinde süt var ama doyurmuyor ki çocuğu. Dalamıyor uykuya
Keşke buralarda olsaydın. Buzlukta bayagi sütüm vardı. Verirdik kuzuma :( incir ye kuzum, hurma ye. Bir numaralı diyo inciri doktorlar

siz sanırım yanlış anladınız durumu! dışarda deniz kenarında oturmak için biberon vermek idi konu! çalışanlar değil, konuyu başka yere çekmeyin lütfen! ayrıca keyfi için mama verenler var burda hatta yazan arkadaşlar oldu hatta doktorları bile "biraz mama ver de sende rahat edersin" diye yazan da oldu ve uygulayan da. ama dediğim gibi konu bu değil idi.
evet galiba yanlis anlamisim kusura bakmayin...bu donemde bu konuya hassasiyetim var sanirim.ama soylede bir durum var...hani hep kiziyoruz ya hetkes herseyimize karisiyor yok konu komsu yok kayinvalide diye..hic olmazsa burda inu yapmayalim..keyfi icin mama veriyorsada veriyordur.demekki annenin ona cok ihtiyaci var.

evet galiba yanlis anlamisim kusura bakmayin...bu donemde bu konuya hassasiyetim var sanirim.ama soylede bir durum var...hani hep kiziyoruz ya hetkes herseyimize karisiyor yok konu komsu yok kayinvalide diye..hic olmazsa burda inu yapmayalim..keyfi icin mama veriyorsada veriyordur.demekki annenin ona cok ihtiyaci var.
evet hepimiz hassasız. herkesin yaşantısı, hayatı, düşünceleri farklı ama zaten arkadaşın sütü var ve kendisi buraya yazdı biberon almadığını o yüzden bende düşüncelerimi yazdım. burda her kim birşey yazıyorsa soruyorsa herkesin de yorum yapma hakkı vardır ha bu pozitif olur veya negatif buna da hazırlıklı olmalı. Allah hepimize sağlık sıhhat afiyet sabır selamet versin evlatlarımızı da bize bağışlasın acılarını göstertmesin inşaAllah

Duş da aldım tahin helvaları çaylar rezeneler yok yok .. kızlar dua edin nolur geri gelsin sütüm kahroluyorum :KK43:
Canim stres yapma oncelikle bu dönemsel psikolojik olarak üzüntünden azalmış ve sen kendini toplamaya bak. Başima geldi aynı sey çok sinirlendiren bi olay olmustu o gun hiç sütüm gelmedi mama vermek zorunda kalmistim 1 damla dahi gelmedi ertesi gün sakinlesince az az gelmeye basladi sonraki gün arttı 1 hafta sonra normale döndü merak etme sadece sen kendine iyi bak moralini yuksek tut sütün kaynagi sende bebek emdikçe gelcek o

Canım benimde öyle oldu hastalandığımda gögsüm boş bir balona dönmüştü o ara.Ama nomale döndü iki üçgün içinde.Sen çocuğu aç bırakmamaya bak o hastalanırsa daha kötü.insallah biran önce sütlenirsin çok çok geçmiş olsun..

Canim stres yapma oncelikle bu dönemsel psikolojik olarak üzüntünden azalmış ve sen kendini toplamaya bak. Başima geldi aynı sey çok sinirlendiren bi olay olmustu o gun hiç sütüm gelmedi mama vermek zorunda kalmistim 1 damla dahi gelmedi ertesi gün sakinlesince az az gelmeye basladi sonraki gün arttı 1 hafta sonra normale döndü merak etme sadece sen kendine iyi bak moralini yuksek tut sütün kaynagi sende bebek emdikçe gelcek o
Ckolatakahve Ckolatakahve uygar eymen uygar eymen Minik bebis Minik bebis flower84nely flower84nely kızlar sütüm gelmiş şimdi uyandım taş gibi değil ama dolu göğsüm en azından. Çok zor bir iki günü sayenizde sizinle anlattım siz hepiniz bu sayfadaki herkes Benim kız kardeşim gibisiniz hepinizden allah razı olsun iyi ki varsınız iyiki

Son düzenleme:
Ckolatakahve Ckolatakahve uygar eymen uygar eymen kızlar sütüm gelmiş şimdi uyandım taş gibi değil ama dolu göğsüm en azından. Çok zor bir iki günü sayenizde sizinle anlattım siz hepiniz bu sayfadaki herkes Benim kız kardeşim gibisiniz hepinizden allah razı olsun iyi ki varsınız iyiki
Sütün olsa belki daha uzun sürerdi hastalık vitamin gidiyor sonuçta vücuttan buda Allahın bir hikmeti işte.Sütün geldiğine çok sevindim dahada çoğalsın inşallah canım.

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benimki genelde kucağımda ve sallayarak uyuyor. Neredeyse 6 kilo oldu ve artık hem yoruluyorum hem de yanlis bi sey yapiyorum diye düşünüyorum surekli. 2.5 aylık oldu ve şükürler olsun ki gece çok güzel uyuyor artik. Ama gece uykusuna geçmesi çok problemli oluyor. Saat 7.30 gibi uykusu geliyor yatırmaya calisiyorum ama bazen saatlerce uykuya gecemiyor. Banyo, masaj,müzik uyku rutini her şeyi deniyoruz ama dönüp dolaşıp en sonunda pes edip kucakta sallayarak uyutuyoruz. Gündüz uykusu gelince koyuyorum uyuyor ama gece uykusuna başlarken niye böyle yapıyor anlamıyorum.
Benim kızım 1,5 aylık ne yazık ki öyle uyku düzeni yok bugün.. kucağıma alıp salonda turluyorum ayakta sallıyorum sırtına masaj yapıyorum faydası yok yani bu gece 1 saatlik uykuyla ayaktayım. Çok uğraştırıyor ya sürekli nasıl uyuyacak korkusu sarmış beni.. kendimi geçtim gözleri kıpkırmızı oluyor kıyamıyorum

Her yolu denedim bi gümüş kalkan alıp denemedim çözümü olmuyor bende nasıl olacak hiç bilmiyorum
Emzirme pozisyonun mu hatali acaba. Meme başı yaralarının çoğunun ondan olduğunu söylüyorlar. Çocuk tüm kahverengi alanı değilde sadece ucunu alırsa ağzına yara oluyormus

Emzirme pozisyonun mu hatali acaba. Meme başı yaralarının çoğunun ondan olduğunu söylüyorlar. Çocuk tüm kahverengi alanı değilde sadece ucunu alırsa ağzına yara oluyormus
Ya ona dikkat ediyorum. Bazen öyle çekiyor mememi koparacak sanıyorum.

Benim kızım 1,5 aylık ne yazık ki öyle uyku düzeni yok bugün.. kucağıma alıp salonda turluyorum ayakta sallıyorum sırtına masaj yapıyorum faydası yok yani bu gece 1 saatlik uykuyla ayaktayım. Çok uğraştırıyor ya sürekli nasıl uyuyacak korkusu sarmış beni.. kendimi geçtim gözleri kıpkırmızı oluyor kıyamıyorum
Merak etme o zamanlarda bizimde öyleydi gece 2 gibi uyanıp sabah 8 e kadar uyanık kaliyordu. Evin içinde yürüyup duruyodum ayaklarım filan dolaşıyordu artik. Sonra 2 aylık oldu mucize gibi birden geceleri çok güzel uyumaya başladı. Gece emziriyorum yerine koyuyorum kaldığı yerden devam ediyor. Gaz problemi filan hepsi aniden bitiverdi. Bı sure sonra düzelir seninki de. Ama iste şimdi de en başta uykuya geçene kadar problem yaşıyoruz biz.

kızlar kasım annelerine de takip ediyorum ve patatesin nişastasından dolayı sütü azalttığını söylediler! maydanoz da aynı şekilde.

Back
X