2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kesinlikle evde boğuluyorum 🤷🏽 hava soğuksa arkadaşa kahvaltıya çaya, , anneme, ablama veya kardeşime 😂 mutlaka gidecek bıryer buluyorum 2-3 gün evde kaldıysam🤭
maşallah ne güzel kurulmus😊ya ben korkuyorum hala kanguru ya koyamıyorum.sanki bacakları çok açılacak gibi geliyor hatta açamıyorum bacaklarını sankı☺
sen nerde oturuyorsun cnm
biraz zor oluyor gerçi ben bebek yokken yaptım denemeler ama 😂 bebekle açmak daha zor olurmu bılemedım
Ben de öyle evde durmaya tahammülüm yok sanki😂 aslında evde olmayı da çok seviyorum ama evde bikaç gün kalıp hiç çıkmazsam kendimi öyle bi salıyorum ki ne tipime bakıyorum ne kılık kıyafetime ne yattığım yerden kalkıyorum ne doğru düzgün iş yapıyorum işleyen Demir ışıldar diyorlar ya doğru

kesinlikle evde boğuluyorum 🤷🏽 hava soğuksa arkadaşa kahvaltıya çaya, , anneme, ablama veya kardeşime 😂 mutlaka gidecek bıryer buluyorum 2-3 gün evde kaldıysam🤭
maşallah ne güzel kurulmus😊ya ben korkuyorum hala kanguru ya koyamıyorum.sanki bacakları çok açılacak gibi geliyor hatta açamıyorum bacaklarını sankı☺
sen nerde oturuyorsun cnm
biraz zor oluyor gerçi ben bebek yokken yaptım denemeler ama 😂 bebekle açmak daha zor olurmu bılemedım
Bursadayım canım

Yarından itibaren anneannedeyiz bugün alıştırma yaptık. Burası baya kalabalık. Annem babam yeğenim kuzenim dayım yengem anneannem hep aynk binadalar. çok mutlu benim kız:)

Her gün aynı uykuya hazırlık rutiniyle ve gece uyuyacağı yatağında uyutmalısın canım.
Ama ben her gün saat 9 da evde olamam ki😞

Uyku düzeni malesef her çocukta olmuyor. Uyumayan uyumuyor. 😄 banyo yapılık, kaka yapılık gaz yok. Gece 2,3 uyuma saati. Böyle yatıyo yine kalkıyo acıkıyo ve 8,9 uyanma. Gündüz uykusuda 5er 10ar dk. Çok şükür sağlıklı olsunlarda. Büyüyünce geçiyor 😁

Biz seninle ne kadar aynı değil miyiz bana mı öyle geliyo 😂
Valla daha okuyupta aynı olduğumuzu gördüğüm başka şeylerde oluyo da ay bende bende dememek için yazmıyorum biyerden sonra 🤣🤣🤣 hatta geçen eşime dedim keşke bursada olmasa aynı ben kesin iyi anlaşırdık görüşebilsek dedim😆

Dışarıda gezerken emzirme olayını nasıl yapıyon canım yaa biz maksimum 1 saat durabiliyoruz acikiyo dışarıda emzirmeyi kanguruyla yapamıyorum bide tek çıkarsam hayatta emziremem. Yanıma süt sağıp alıyorum mecburen. :/
Emzirebileceğim bi yer bulup emziriyorum neden emziremeyesin ki tek olmanla ilgisi yok ki canım. Genelde güzergahıma bi avm denk gelmesine dikkat ediyorum. Çarşıda geziyorum geziyorum geziyorum zafer plaza var burda oraya giriyorum altını değiştiriyorum emziriyorım tekrar biraz daha gezip eski iş yerim oraya çok yakın oraya uğrayıp metroya binip eve gidiyorum😂

Dışarıda gezerken emzirme olayını nasıl yapıyon canım yaa biz maksimum 1 saat durabiliyoruz acikiyo dışarıda emzirmeyi kanguruyla yapamıyorum bide tek çıkarsam hayatta emziremem. Yanıma süt sağıp alıyorum mecburen. :/
Herhangi bir giyim mağazasının soyunma kabininde emzirebilirsin canım

Valla daha okuyupta aynı olduğumuzu gördüğüm başka şeylerde oluyo da ay bende bende dememek için yazmıyorum biyerden sonra 🤣🤣🤣 hatta geçen eşime dedim keşke bursada olmasa aynı ben kesin iyi anlaşırdık görüşebilsek dedim😆
Ya vallahi bu kadar mı olur 😂 çocuklarımızın düzeni bile aynı😂 valla çok üzülüyorum farklı şehirlerde olduğumuz için

Canım ben sormuştum onu bende 2 tane varda dediğin gibi yaptığımızda üşümez mi acaba yaa. Bendekiler resimdeki gibi. Çok açıyo üstünü dediğini yarın denicem bugün uyudu. Umarım işe yarar bu gidişle hasta olucak:/ . Eki Görüntüle 2243120 Eki Görüntüle 2243121
ben bu kolsuzu kullaniyorum ne guzel kollusu var ben obur cocuklarima ayaklilardan giydirdim bundan yoktu bunlar daha iyi bez degisimi icin daha kolay üsumüyor canım ben kontrol ediyirum gece göğsüne elimi sokup sıcacık bazen bez de değisiyorum bacaklari falan sicak oda 23 derece ince battaniye ortuyorum bazen ama hareketlendilermi gece battaniye falan hak getire atiyorlar ustlerinden 😊 bide terleme bebekten bebege degisiyor bence benim oglum tulum giydirsemde giydirmesemde hep kafadan terler 13 yasinda hala kafadan terliyor 😁

Canım parmak emmeyi ne zaman bıraktı peki . Benım kızımda ilk emziği almadı sonralarda baktım ellerini emiyo verdim tuttu sonrasında tekrar eline döndü özellikle baş parmağını cuk cuk emiyo parmak emicem diye emziği almıyo anca parmagını emmesine izin vermessem zorla alıyo emziği . Parmak emerek uyuyo alıskanlık olur diye cok korkıyorum
Canım benimki de baş parmağını emiyor 3.5 yaşında hala emiyor hiç bişey yapmadım bıraksın diye dr a demiştim oda ne yaparsan yap daha çok emer dedi ondan hiç uğraşmadım bi gün bırakır nasılsa bu Arada genelde uykusu gelince emiyor bi de ben uyku oyuncağı almıştım onu da alır eline öyle uyur ama çok tatlıııı 🥰

Aynen canım. Ben doğduğundan beri deniyorum. Çok istiyordum emzik almasını. İlerisi için de büyük rahatlık olacaktı. Yapmadığım kalmadı. Emziğe verdiğim parayı hiç söylemeyeyim. Olmadı ve gerçekten aşırı üzgünüm bunun için.
Ben de baya para harcadım emziğe o dönem inş alır dicem ama almayan almıyor maalesef

uyku tulumunu soran bi arkadas vardi 😊ben iki cocugumuda 4 yasa kadar tulumla buyuttum zor olmuyor kucaga almasi kolay icine pijama giydirmiyorum direk bez ve citcitli badinin ustune giydirdigim icin terlemiyorlar ucuncu cocugumda almanyadayim simdi burda da normal tulum bulamadim hep kolsuz torba tulum var onun icin mecbur pijma utune giydiriyorum ama yine de terlemiyor birde ben iki cocugumda 5 6 aylik falan giydirdim tulum.ama almanyada hastanede tulum veriyorlar dogdugu gece giydirtiyorlar ben ilk gece dayanamadm battaniyeye sardim kizdi hemsireler🙈 eldiven şapka cikarttilar battaniyeyi falan kaldirttilar besikte hicbirsey olmayacak tuluma koy dediler cikarkende sıki sıki tembihlediler hatta dogum hediyesi cikarken tulum veriyorlar 😊
Tulum alacaklar panço nun tulumları çok güzel terletmiyor 😊

Emzirebileceğim bi yer bulup emziriyorum neden emziremeyesin ki tek olmanla ilgisi yok ki canım. Genelde güzergahıma bi avm denk gelmesine dikkat ediyorum. Çarşıda geziyorum geziyorum geziyorum zafer plaza var burda oraya giriyorum altını değiştiriyorum emziriyorım tekrar biraz daha gezip eski iş yerim oraya çok yakın oraya uğrayıp metroya binip eve gidiyorum😂
Ohhh yaa maşallah yazın siz evde durmazsınız ne güzel bebiste sosyallesir. Bende çok istiyodum yavaş yavaş çıkmaya başlıcam tek. Kısa mesafe gidiyodum hep. Evde kapalı kaldım istemiyorum hiç. Yabancilasiyor çocuklar ister istemez evde olunca hep.

Ay izin verirler mi öyle hiç Bilmiyorum emzirme önlüğü var ama bizimki emerken savaşıyor üstümüzü acar kesin. Ama Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 dan cesaret aldım walla cikicam yavaş yavaş artık.:)))
Canım o kadar çok tırsıyodum ki dışarı çıkmaya ben de kimden cesaret alıp çıktım ki acaba hatırlamıyorum şu an kızlar hatırlayanınız varsa hatırlatın ya ben dışarı çıkamam ağlarsa naparım falan diyodum siz beni gaza getirmiştiniz çıkabilirsin korkma falan diye bi çıktım oh beeee dünya varmış😂 zaten çıkınca göreceksin çocuklar dışarda çok uslular. O kadar ilginç geliyo ki gözlerini pörtlete pörtlete bakıyolar. Bebeğini tanımışsındır artık. O isyan noktası ne zaman gelcek karnı ne zaman acıkcak tahmin edebiliyorum bakıyorum bebek arabasında kımıldanmaya başlıyorsa sürekli yatmaktan sırtı ağrımaya başladı demektir nerdeysem hemen emzirme kabini olan en yakın yere gidiyorum. Onun haricinde full uyuyorlar zaten hareket halindeyken

ben bu kolsuzu kullaniyorum ne guzel kollusu var ben obur cocuklarima ayaklilardan giydirdim bundan yoktu bunlar daha iyi bez degisimi icin daha kolay üsumüyor canım ben kontrol ediyirum gece göğsüne elimi sokup sıcacık bazen bez de değisiyorum bacaklari falan sicak oda 23 derece ince battaniye ortuyorum bazen ama hareketlendilermi gece battaniye falan hak getire atiyorlar ustlerinden 😊 bide terleme bebekten bebege degisiyor bence benim oglum tulum giydirsemde giydirmesemde hep kafadan terler 13 yasinda hala kafadan terliyor 😁
Yarin denicem canım walla acayip heveslendim şuanda. Bizimde 23 24 derece ama üstü açık üşür illaki gece biz bile üstümüzü örtmek istiyoz. Çıplak yatirirsak hem daha rahat ederler çorap falan giydiriyorum çünkü. Bizim burda bebek giyim mağzası var tulumların tanesini 10 tl ye almıştım. Normalde ingiltereye ürün gönderiyorlar kumaşları çok güzel gerçekten kullanamıyorum diye üzülüyordum. Yarın dener yazarım sanada canım çok sağol 😍😘

Back
X