2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim ben emzirme onluguyle emziriyorum hep. Artik olmicak bi yerdeysek de mama veriyorum. Gerci suana kadar 1 kere mamaya ihtiyac oldu. Insana cok iyi geliyot gunesi gordunmu kacirma cik
Emzirme önlüğüm de var havalar guzellesiyo bende cikicam artık. Çocuga da iyi geliyo.

Esnaflıktan dolayı bankada işlerim vardı mecbur çıktık çıkmaz olaydım babkadakiler susturdu ben imzaları attım kredi başvuru falan ayyyy ben evimde mutluyum kaç saattir uyuyor yazık kendine gelemedi 🤗🤗🤗😂😂buda gezme denirse işte kızımla gezme 😂😂

Eklentiler

• IMG_1544.webp
    IMG_1544.webp
    309,5 KB · Görüntüleme: 83
Benim oğlum hiç sevmedi kollu canım böyle serin uyumayı seviyor bebeğe göre değişir sıcak seven bebekse uzunda olur tabi büyüklerimiz neder hep koldan üşümek hasta etmez sırtı sıcak olsun yeter
ewet her bebek farkli benim cicuklarimda sıcaği sevmiyor ama kollari baya soguk oluyor hrle elleri buz oda da 23 derece baya sıcak aslinda

oyyy masallah kuzuya ya cok tatli uyku tulumu yeni dogdugu zamanlarda hep kolaylik yataktan battaniye ile alip emzirip yerinw koymak zor oluyor bozuluyo duzelteyim derken uyaniyo falan tulum rahat 😁 canim senin diger tulum kollu degilmi kollari serbest oluyor kolsuzda kollari sicakmiydi benimkinin serin oluyor
Kolları sicakti ama bu akşam diğerini denicem bakalım nasıl olcak :) başından beri kullanırdım bende ama nasıl olcak etcek diye düşünürken geçti zaman :)

Esnaflıktan dolayı bankada işlerim vardı mecbur çıktık çıkmaz olaydım babkadakiler susturdu ben imzaları attım kredi başvuru falan ayyyy ben evimde mutluyum kaç saattir uyuyor yazık kendine gelemedi 🤗🤗🤗😂😂buda gezme denirse işte kızımla gezme 😂😂
Maşallah sana yaaaaaa 😍😍😍

Minik bebis Minik bebis sabah 6 da uyandım üstü yine açıktı. Ben üstünü kapatırken uyandı aldım giydirdim bende altında bisey yok elledim sıcacık ama içi.
Bizimkide kolları dışarıda uyuyo battaniyenin ucu bile değse illa onu çekiyo kolundan. Oyuzden bunu giydirdim. Içim çok rahat walla çok teşekkür ederim ben bi türlü cesaret edip giydirmemistim. Eki Görüntüle 2243217
Yicem ya tatlılığa bak

Ay senin şu kaynananın olur olmadık lafları. Uyarsanıza yarın çocuğu ona teslim edeceksin annen aç bırakıyor annen öyle annen böyle beynini yıkıcak çocuğun söylemesin öyle cümleler
Valla canım dedim aç kalsa kilo alır mı bu çocuk kimisi o kadar emziriyor götürüyor zayıflamış çıkıyor tartıda deme öyle dedim . Gitmeden lafın gelişi dedim kırılma dedi. Ama dayanamıyorum bazen.
Kendisi iki çocuğunu da emzirememiş, birini 3 ay emzirmiş bırakmış diğeri de erken doğum olmuştu hiç emmemiş hep mama ile büyümüş 4 aylıkken ek gıda vermiş hiçbir şey olmadı diyor. Yani sen öyle büyüttün ben böyle büyüteceğim . Sanırım ben yokken diyecek öyle şeyler ama ne yapayım kuzum kime baktırayım ki 😔😔

En sevdiğimiz kıyafetimiz bizim de bu😂🥰 size de çok yakışmış senin sayende almıştık. 😘

ruhum_mavi ruhum_mavi canım işe başladın Allah kolaylık versin. sen hangi siteden alışveriş yapıyorsun şampuan için? kırmızıbeyaz iyi mi ki? bilemedim
canım evet başladım. Sabahtan bu saate kadar baya yoğundum. Şimdi rahatladım. 16:30'da çıkacağım allah izin verirse. Kızımı özledim :(

ben hangi sitede ucuza bulursam oradan alıyorum canım. Kırmızıbeyazdan birkaç defa aldım daha önce hiç sorun yaşamadım. google'a alacağın ürünü yaz. Alışveriş kısmına gir. Sana en ucuz nerede olduğunu gösterir zaten. Tanınmış siteler dışında dermokozmetik siteler de güvenli oluyor aklında olsun. Bir de sadece kapıda ödeme yapılan kredi kartıyla ödeme almayan siteler güvenilir değildir.

Ay evet evet sendin 😂😂 kız dışarda hayat varmış . Dün iş yerine gittim kızlar biz de bugün hava güzel Özge ne zaman gelcek diye bekliyorduk diyo 😂
anne mutluysa bebek de mutlu, anne baba huzurluysa bebek de huzurlu :) mottomuz bu özgecim :)

kızlar Ayşe Öner'le Ceyda Düvencinin videolarını izliyor musunuz youtube'da? ben hamileliğimde de çok izlerdim şimdi yeniden bebek bakımı kısmını izlemeye başladım. Mesela şu videoda burun ve tırnak temizliğinden bahsediyor. Hıçkırıktan falan bahsetti. Ben hemen süt verip hıçkırığını kesiyordum kesmemek gerekiyormuş.

Back
X