- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.461
benim kız sıcağı seviyorterlemiyormu benimkilere battaniye ortsem su oluyorlar ki iclerine pijama bile giydirmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kız sıcağı seviyorterlemiyormu benimkilere battaniye ortsem su oluyorlar ki iclerine pijama bile giydirmiyorum
canım Allah sabır versin çok zor oluyordur şuan senin için bebeğinden ayrı kalmak aöa hepsi yavrularımız için. sen kaç saat çalışıyorsun ki çok değil mi? süt izinin yok mu?canım evet başladım. Sabahtan bu saate kadar baya yoğundum. Şimdi rahatladım. 16:30'da çıkacağım allah izin verirse. Kızımı özledim
ben hangi sitede ucuza bulursam oradan alıyorum canım. Kırmızıbeyazdan birkaç defa aldım daha önce hiç sorun yaşamadım. google'a alacağın ürünü yaz. Alışveriş kısmına gir. Sana en ucuz nerede olduğunu gösterir zaten. Tanınmış siteler dışında dermokozmetik siteler de güvenli oluyor aklında olsun. Bir de sadece kapıda ödeme yapılan kredi kartıyla ödeme almayan siteler güvenilir değildir.
canım ya kıyamamemekçi kadınlar gününde işe başlayarak en emekçi kadın ben oldum sanırım :)) kutlu olsun seninki de canım![]()
normal mesaimiz 8:30-18:00 canım. Her gün 1,5 saat süt izni kullanıp 16:30'da çıkacağım.canım Allah sabır versin çok zor oluyordur şuan senin için bebeğinden ayrı kalmak aöa hepsi yavrularımız için. sen kaç saat çalışıyorsun ki çok değil mi? süt izinin yok mu?
ccanım anlamadım şimdi kapıda ödeme siteler olursa güvenilir değil mi? ben d3 vitamini ve okyanus suyunu alacam da bilemedim![]()
tamam canım çok teşekkür ederimnormal mesaimiz 8:30-18:00 canım. Her gün 1,5 saat süt izni kullanıp 16:30'da çıkacağım.
sadece kapıda ödeme kabul eden, kartla ödeme kabul etmeyen siteler güvenilir değil. d3 okyanus suyu falan hep internetten alıyorum ben
Iste emzigi dili ile itio parmagini sokuyor normalde emzik emerdi simdi bas parmagini emioParmağını emdiğin de hemen emziği ver canım hayırlısı olsun emen bir şekilde emiyor
sağol canım. Kutlu olsun hepimizinkiruhum_mavi canım sana kolay gelsin. Inşallah bu süreci annenin destegi ile çok güzel atlatırsınız. Emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
![]()
600 gram almış canmKızlar bebeğim 3aylık oldu.bu ay yarım kilo aldı.bana çok az geldi.sizin bebekler kaç kilo alıya
Ne içiriyosun canım ilaç olarak? Kakası nasıldı şimdi nasıl düzeldi renk kıvam nasıl?Canım beni kurtaran doktorun o olduğunu yeni öğrendim. Doktor 1 hafta kullanım dedi, hemen geçmesi beklenmiyo tabiibizimki bir de içmek istemiyo, yavaş yavaş veriyorum. Ağzında bekletip akitiyo şımarık:) daha 2. Adam akıllı içişi:) kakası bugün düzeldi:) bi de fethiyede adam akıllı doktor yok
en iyisi, en yoğun olanı bu doktor. Diğerleri mama deyip geçen tipler. En güveniliri bu geliyo bana.
yavrum yaa ususmus demekkibenim kız sıcağı seviyorbu gece incelttim üstünü yani tulumsuz sadece yorgan vardı eller ayaklar soğuktu ama odamız 21 dereceydi belki ondan bilemedim. gece çok uyandı baktım olmuyor tulumunu giydirdim yazık ondan sonra haberi gaz çıkardı kuzum rahatladı
ama benim kızım doğduğundan beri sıcağı seviyor napalım bu kuzum da böyle ablasının tam tersi. o değilde aynı odada yatacaklar gelecek kış o zaman nasıl yapacağımı şimdiden kara kara düşünüyorum
![]()
Brokoli de koyabileceğimi söyledi bir arkadaşım. Çorbasını yaparsın dedi.Kızlar geçen burdan sormuştum ya ek gıda için balkabağı dışında ne atabiliriz dondurucuya diye kereviz ve havuç geldi aklıma.
Bactrim, motilium, maflor kullanıyoruz. Kaka sarı, normal kıvama geldi.Ne içiriyosun canım ilaç olarak? Kakası nasıldı şimdi nasıl düzeldi renk kıvam nasıl?
isi ölçer nasil kuzumAldim ben cnm isi olcer zibin pijama alti güvenlik koruyuculari
hayırlı olsun kolay gelsin canimemekçi kadınlar gününde işe başlayarak en emekçi kadın ben oldum sanırım :)) kutlu olsun seninki de canım![]()
Motilium bende kullanıyorum maflor yerine de biogaia kullanıyorum doktor ikiside olur demişti.Kaka ne renkten sarıya döndü?Bactrim, motilium, maflor kullanıyoruz. Kaka sarı, normal kıvama geldi.
Evet canım sonuna kadar katılıyorum.anne mutluysa bebek de mutlu, anne baba huzurluysa bebek de huzurlu :) mottomuz bu özgecim :)
teşekkür ederim canımhayırlı olsun kolay gelsin canim
kızlar motiliumdan siz de günde 1 tane için baya iyi süt yapıyor :)Motilium bende kullanıyorum maflor yerine de biogaia kullanıyorum doktor ikiside olur demişti.Kaka ne renkten sarıya döndü?