- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.481
Kanlı, mukuslu ve yeşildi canım.Motilium bende kullanıyorum maflor yerine de biogaia kullanıyorum doktor ikiside olur demişti.Kaka ne renkten sarıya döndü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanlı, mukuslu ve yeşildi canım.Motilium bende kullanıyorum maflor yerine de biogaia kullanıyorum doktor ikiside olur demişti.Kaka ne renkten sarıya döndü?
Begendim ben cnm isigi falanda var dogru olcuyoisi ölçer nasil kuzum
Aynen canm bazı marketlerde 10 küsür. Ben gece de onu kullanıyorum çok rahat oluyor. Dışarısı için zaten vazgeçilmezim :)Aaa daha dun baktım 9a yakındı hemen alıyorum. Dışarda hep onu kullanıyoruz ve son kutuyu bugün açtık![]()
Canım çok geçmiş olsun niye kanlı olmuş yaKanlı, mukuslu ve yeşildi canım.
Biz 600 gr aldık canımKızlar bebeğim 3aylık oldu.bu ay yarım kilo aldı.bana çok az geldi.sizin bebekler kaç kilo alıya
Yaa geçmiş olsun kan hariç benimkide öyle bazen yeşil oluyo bazen değil. İlaçların iyi gelmesine sevindim rahatlamıştır kuzucukKanlı, mukuslu ve yeşildi canım.
cnim peki ne kadar geçerli olur bu mamalar?aptamil 1 sıvı mama migrosta bugün 6,70 TLye düşmüş. Mama kullananlar bu fırsat kaçmaz :) Sanal migrostan sipariş verdim 6 ay bitene kadar mama stoğu yaptım :)
Son kullanım tarihini mi soruyorsun canım. Ağustos yada eylüldü son aldıklarım.cnim peki ne kadar geçerli olur bu mamalar?
Oyyy ana kuzuları bunlar aşkKızımla kavuştukay anneannesi yelek giydirmiş ben normalde giydirmiyorum hiç
![]()
Valla sanırım ben yaptırmıycam zaten ishal şuan ilaçlardan ötürü bir kaç güne kadar yapmam lazım ama bakalımCanım bndeçok düşünmüştüm, kafayı yiyecek kadar. En sonunda yaptırmaya karar verdim. Doktorumuz kesinlikle yapılacak, kaç bebek yatiyo hastaneye dedi.
Mama verecekmisn cnm bizim doktor önümüzdeki ayda takip edelim dedi gerek yok dediBiz 600 gr aldık canım
Balkabagını dolaba nasıl attın cnmKızlar geçen burdan sormuştum ya ek gıda için balkabağı dışında ne atabiliriz dondurucuya diye kereviz ve havuç geldi aklıma.
Aynen yaa minnacık ana kuzularıOyyy ana kuzuları bunlar aşk
Kabuğu soyulmuş ve doğranmış şekilde aldım canm. Biraz daha küçük parçalara böldüm. Buzdolabı poşetlerine koyup attım buzluğa.Balkabagını dolaba nasıl attın cnm
İşte yapan da çok yapmayanda o nedenle kafam allak bullak rabbim onları korusun bütün hastalıklardanCanim ben ogluma yaptirmistim ama yinede oglum ishalden bir hafta hastanede yatti ilk cocuguma yaptirmamistim hic ishalden hastanelik olmadik o yuzden bu bebegime yaptirmiyicam