2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla canım dedim aç kalsa kilo alır mı bu çocuk kimisi o kadar emziriyor götürüyor zayıflamış çıkıyor tartıda deme öyle dedim . Gitmeden lafın gelişi dedim kırılma dedi. Ama dayanamıyorum bazen.
Kendisi iki çocuğunu da emzirememiş, birini 3 ay emzirmiş bırakmış diğeri de erken doğum olmuştu hiç emmemiş hep mama ile büyümüş 4 aylıkken ek gıda vermiş hiçbir şey olmadı diyor. Yani sen öyle büyüttün ben böyle büyüteceğim . Sanırım ben yokken diyecek öyle şeyler ama ne yapayım kuzum kime baktırayım ki 😔😔
El mahkum canım neyse kuzuna iyi baksın da

kızlar Ayşe Öner'le Ceyda Düvencinin videolarını izliyor musunuz youtube'da? ben hamileliğimde de çok izlerdim şimdi yeniden bebek bakımı kısmını izlemeye başladım. Mesela şu videoda burun ve tırnak temizliğinden bahsediyor. Hıçkırıktan falan bahsetti. Ben hemen süt verip hıçkırığını kesiyordum kesmemek gerekiyormuş.

Aaaa süpermiş bilmiyordum böyle biri olduğunu izlicem canım çok sağol

Bizde çıktık kizlar😍 canim eşim, melek kızım ve bakımsız ben 🤣🤣

Eklentiler

• SI_20190308_182025.webp
    SI_20190308_182025.webp
    211,5 KB · Görüntüleme: 75
Tetanoz aşımı yaptırdım. Haftasonu eşim var, agrım olursa kızıma bakar diye. Ve agrimaya başladı bile :(

Kızlar, kızıma kıyafet falan almam lazım. H&M den baktım bayagi güzel şeyler var sipariş vericem, ama begendiğim kolsuz body yok. Siz nerelerden aliyosunuz?

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruz😂😂😂 artık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası 😂 görünüşü nasıl adı ne 😂 bi tek ben miyim acaba böyle düşünen

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruz😂😂😂 artık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası 😂 görünüşü nasıl adı ne 😂 bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
Bende gün boyu bunu düşündüm canım 😍😍 ben başlayayım o zaman. 🤩 ben Züleyha, eşim Şener, kızım Bensu İkra 🤗😍😍🤩

Ilk is gunun nasil gecti ? Yani ilk defa ayri kaldinizya neler hissettin? Ben ucretsiz izin aldim biraz daga evdeyim ama ise baslamam nasi olucak dusunup duruyorum :)
Canm aslında yoğunluktan pek bişey anlayamadım çabuk geçti. Ama çoook özlemiştim tabii ki. Kokusu burnumda tüttü bütün gün.

Back
X