2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar, kızıma kıyafet falan almam lazım. H&M den baktım bayagi güzel şeyler var sipariş vericem, ama begendiğim kolsuz body yok. Siz nerelerden aliyosunuz?
e-bebek den alıyorum genelde. lcw kileri berbat ben sevmedim. h&m den de aldım. bunların hepsini büyük kızımda almıştım bunda birşey almadım 😄 anneannemiz sağolsun ❤️

Mama verecekmisn cnm bizim doktor önümüzdeki ayda takip edelim dedi gerek yok dedi
Yok canım bizim durum farklı benim sütüm var ama kızım emmiyor meme reddi var geçici bir dönem inşallah ağlayarak emiyor sütümü sağıp buzluğa koyuyorum yada oğluma içiriyorum mamayıda içmez içse benim sütümü içer yani kilo vermezse benim için yeterli

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruz😂😂😂 artık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası 😂 görünüşü nasıl adı ne 😂 bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
Merhaba Yıldız ben 😊

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruz😂😂😂 artık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası 😂 görünüşü nasıl adı ne 😂 bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
aynen birde bebek değil de isimlerini hitap etsek

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 beni gormusundur instadan😉 ismim duygu 😘
Ya sadece Benim için değil ki hepimiz birbirimizi tanıyalım yaşlarımızı bilelim mesela aramızda 36-37 yaşında olanlar var ben 27 yaşındayım abla diye hitap etmem gerekiyor aslında ama bilmediğimden canım aşağı canım yukarı 😂

Beni biliyorsunuz gerçi ama yine de kervana uyayım. Özge 27 yaşındayım. Kızımın adı cemre😊

Eklentiler

• 0457E9A2-0673-4103-B02F-BC13476C29E5.webp
    0457E9A2-0673-4103-B02F-BC13476C29E5.webp
    707,5 KB · Görüntüleme: 71
Fotoğraflı alalım lütfen 😂 ben biliyorum da herkes görsün 😂😂
O zaman bu da biziz ailecek 😊 ben 35 yaşındayım eşim 43 yaşında. 3 yıllık evliyiz. İkimizin de ilk evliliği. Biraz geç bulduk birbirimizi ♥️

Eklentiler

• 2A3DAB95-D269-48AC-8B23-16A256B4B238.webp
    2A3DAB95-D269-48AC-8B23-16A256B4B238.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 73
aynen, geç bile kaldık bence 😄
ben Sümeyye, bebeğim Zeynep❤️, büyük kızım Feyza ❤️

Valla sanırım ben yaptırmıycam zaten ishal şuan ilaçlardan ötürü bir kaç güne kadar yapmam lazım ama bakalım

Bize doktor 5 ine gün vermişti. Idrar yolu enfeksiyonu gecirip antibiyotik tedavisi gördüğü için yaptırmadım. Doktor da yapmazdı sanırım. Hasta iken canlı aşı yapmıyorlar diye biliyorum. Allaha emanetiz artık.

Ya sadece Benim için değil ki hepimiz birbirimizi tanıyalım yaşlarımızı bilelim mesela aramızda 36-37 yaşında olanlar var ben 27 yaşındayım abla diye hitap etmem gerekiyor aslında ama bilmediğimden canım aşağı canım yukarı 😂
Bende 35 olucam haziranda😂

Back
X