2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O zaman bu da biziz ailecek 😊 ben 35 yaşındayım eşim 43 yaşında. 3 yıllık evliyiz. İkimizin de ilk evliliği. Biraz geç bulduk birbirimizi ♥
Çok güzel bi çiftsiniz fotoğraflarınıza bakmıştım geç olsun güç olmasın eminim daha ayakları yere sağlam basan daha kaliteli bir evliliğiniz vardır🙏

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruz😂😂😂 artık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası 😂 görünüşü nasıl adı ne 😂 bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
😂😂😂😂😂 beni biliyorsun Ayşegül ben 😂😂😂 aslında inanılmaz bişey hayatımızın en önemli anlarını o duyguları aylarca beraber yaşadık sevinç ortağı dert ortağı olduk şuandada bebeklerimize kavuştuk ve yine herşeyimizi paylaşıyoruz çoğumuzun eşi bile bilmiyordur birbirimizle paylaştığımız duyguları ben sizle paylaştım valla hep isminizi cisminizi bilmesemde kız kardeş gibi görüyorum ya karşılaşsak direk sarılır öperim 40 yıllık dost gibi

e-bebek den alıyorum genelde. lcw kileri berbat ben sevmedim. h&m den de aldım. bunların hepsini büyük kızımda almıştım bunda birşey almadım 😄 anneannemiz sağolsun ❤
Maşallah sanslisin kuzum. Bizimki hiç almaz. E bebek biraz kalıbı küçüktü demi? H&M de güzel gibi. Bende beğenmedim lcw inkini, yenidogan almistim.

😂😂😂😂😂 beni biliyorsun Ayşegül ben 😂😂😂 aslında inanılmaz bişey hayatımızın en önemli anlarını o duyguları aylarca beraber yaşadık sevinç ortağı dert ortağı olduk şuandada bebeklerimize kavuştuk ve yine herşeyimizi paylaşıyoruz çoğumuzun eşi bile bilmiyordur birbirimizle paylaştığımız duyguları ben sizle paylaştım valla hep isminizi cisminizi bilmesemde kız kardeş gibi görüyorum ya karşılaşsak direk sarılır öperim 40 yıllık dost gibi
Yemin ederim ben de öyleyim o kadar çok seviyorum ki hepinizi görsem sarılır öperim yanı 😂

Çok güzel bi çiftsiniz fotoğraflarınıza bakmıştım geç olsun güç olmasın eminim daha ayakları yere sağlam basan daha kaliteli bir evliliğiniz vardır🙏
Evet canım ikimiz de çok olgunuzdur. Hiç yüksek sesle bile konuşma olmaz bizim evde. Saygımız sonsuzdur birbirimize. Aynı zamanda çok da aşığız ☺️♥️

Maşallah sanslisin kuzum. Bizimki hiç almaz. E bebek biraz kalıbı küçüktü demi? H&M de güzel gibi. Bende beğenmedim lcw inkini, yenidogan almistim.
evet e-bebekte ki ler bedenleri küçükdü ama geçen ruhum_mavi ruhum_mavi paylaşmıştı değişmiş bedenleri normale dönmüş yani =)

Herkes buluşsun😂😂. Bizimkilerden hiç ses yok yine. @ebruebrulii Ezmu0810 Ezmu0810 @amelie01 yarın da dışardayım müsait olan varsa görüşelim
Çok isterdim canım ama evimi taşıdım bebekle zor oldu hala düzenlemedeyim
Bayadırda mesajları okuyamıyorum
Havalar ısınsın evimde düzene girse iyi olucak görüşmeyi çok isterim

Back
X