2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Herkes buluşsun😂😂. Bizimkilerden hiç ses yok yine. @ebruebrulii Ezmu0810 Ezmu0810 @amelie01 yarın da dışardayım müsait olan varsa görüşelim
Çok isterdim canım ama evimi taşıdım bebekle zor oldu hala düzenlemedeyim
Bayadırda mesajları okuyamıyorum
Havalar ısınsın evimde düzene girse iyi olucak görüşmeyi çok isterim

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama birbirimize Ruhummavi minikbebiş 4801b diyoruz😂😂😂 artık burda kızkardeş gibi olduk yanı. Bence birbirimizin isimlerini falan bilsek daha güzel olur yani ben merak ediyorum açıkcası 😂 görünüşü nasıl adı ne 😂 bi tek ben miyim acaba böyle düşünen
Kızlar benim kaynana sıkı kadınlar kulübü kullanıcısı 😁 burdan kendimi tanıtsam elimle önüne sunmuş olurum kendimi ama özelden isteyene yazarım :D

Normal üyeliği olupta yorum da yapiyor mu bari 😊
Evet malesef hem pcden hem telden giriyo çalışmıyo da zaten geri kalan zamanda da benim başımın etini yiyo whatsapptan arayarak koltuktaki çocuğun battaniyesinden tut ıslak mendile kadar inceleyip yine toparlayamamışsın akşama yemeğin yetişecekmi bari iki çocuk olsa napacaktın demelerinden de hiç bahsetmiyim teknoloji biyerde iyi biyerde değil bizim için en azından bende eşime söyleniyorum 😃

Lcw ye kolları fırfırlı falan gelmiş çok güzeller yazında çok sıcaklarda tek başına giydirirsin canım
Kuzum yaza hic uzun kollu bisey almamayi dusunuyordum. Burda çok sıcak oluyor. Alsam mı ki? Gece falan giydiririm demi? Bilemedim valla, kolsuz olmayı düşünüyordum her şeyi.

Back
X