2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benimki de baş parmağını emiyor 3.5 yaşında hala emiyor hiç bişey yapmadım bıraksın diye dr a demiştim oda ne yaparsan yap daha çok emer dedi ondan hiç uğraşmadım bi gün bırakır nasılsa bu Arada genelde uykusu gelince emiyor bi de ben uyku oyuncağı almıştım onu da alır eline öyle uyur ama çok tatlıııı 🥰
ALıskanlık olarak kalıcak diyosun.
Ama hıc hosuma gitmiyo parmagını emen bi cocuk :/

Kızlar benim kaynana sıkı kadınlar kulübü kullanıcısı 😁 burdan kendimi tanıtsam elimle önüne sunmuş olurum kendimi ama özelden isteyene yazarım :KK70:
Bence şu anda sunmuş oldun senin kaynanandan başkası yoktur burda 😂😂😂 olsa olsa bu benim gelin der 😂 bana yaz özelden canım en çok seni merak ediyorum kim bu ikiz kardeşim😂😂😂

Evet malesef hem pcden hem telden giriyo çalışmıyo da zaten geri kalan zamanda da benim başımın etini yiyo whatsapptan arayarak koltuktaki çocuğun battaniyesinden tut ıslak mendile kadar inceleyip yine toparlayamamışsın akşama yemeğin yetişecekmi bari iki çocuk olsa napacaktın demelerinden de hiç bahsetmiyim teknoloji biyerde iyi biyerde değil bizim için en azından bende eşime söyleniyorum 😃
Ay şimdi bişey dicem tövbe tövbe yaşça da büyük ağzımı bozmayayım

Kuzum yaza hic uzun kollu bisey almamayi dusunuyordum. Burda çok sıcak oluyor. Alsam mı ki? Gece falan giydiririm demi? Bilemedim valla, kolsuz olmayı düşünüyordum her şeyi.
Bilmiyorum canım hiç olmasa olmaz yani uzun kollu iki tane yeter yaz için bizim bura nemli ve sıcak ben giydiremiyorum oğluma neler heves ettim çocuk hep badi ile gezdi şort tişört sadece haziranın ilk iki haftası bide Eylülün ilk iki haftası giyebiliyor diğer kalan zamanlar sadece zıbın yani kızımda öyle olacak o yüzden sadece yarım ve askılı şortlu en ince tulumlardan alıcam oğluma rahat ettim öyle resimdeki gibi işte içine atlet bile giydirmiyorum bu bile fazla

Eklentiler

• IMG_1570.webp
    IMG_1570.webp
    97,8 KB · Görüntüleme: 35
Brnim kızımda emzik cok seviyor uykuya emzikle geciyor yalniz bir haftadir emzigi atiyor basparmagini emiyor parmak emmesini istemiyorum aslinda
Bizde aynı durumdayız işte ve malesefki bende hıc hosnut değilim bu durumdan insallah geçici biseydir sanmıyorum ama

Biz yakında bu Kadınlar kulübü yüzünden kavga ederiz az kaldı😂 o kadar çok kızıyo ki bu ne ya yeter bağımlı oldun resmen beynin uyuşcak diyo😂
Biz ettik kuzum biliyo musun :( bi gece küs yatmıştı:( tam mesaj yazıyordum birisine cevap olarak, gel sarılalım dedi. Hemen geliyorum iki kelime dedim. Iki kelime yazana kadar küstü:(

Bilmiyorum canım hiç olmasa olmaz yani uzun kollu iki tane yeter yaz için bizim bura nemli ve sıcak ben giydiremiyorum oğluma neler heves ettim çocuk hep badi ile gezdi şort tişört sadece haziranın ilk iki haftası bide Eylülün ilk iki haftası giyebiliyor diğer kalan zamanlar sadece zıbın yani kızımda öyle olacak o yüzden sadece yarım ve askılı şortlu en ince tulumlardan alıcam oğluma rahat ettim öyle resimdeki gibi işte içine atlet bile giydirmiyorum bu bile fazla
ayşegülcüm nerde oturuyorsun ki?

Bende fethiyedeyim kuzum. Cok aşırı sicak oluyo burasi. Bugun bile 23 dereceydi. Bizimki haziran basında bi de yağmur yağarsa giyer. Almak şart o zaman. Bi bakayım ben yine onlarada. Az bisey alayim.Teşekkür ederim.🤗

Kizlar bizim kusmamiz vardı. Şurubunun birisini içmek istemiyor. Agzindangeri çıkarıyor biraz bekletip. Hatta içti sanıyoruz, bizi kandırıyor geri çıkarıyor sonra. Iki kere düzgün içti. Onları da damla damla vermiştim. Bu akşam yine damla damla verdim. Damlayı bitirmeden yenisini vermedim. Babasıyla konuştuk, değişik hareketler yapıp ilgisini çektik her zamanki gibi ama tam sonuna geldik, hepsini fışkırır tarzda kustu. Damlayı verince 15-20 saniye ağzında bekletip öğürüyordu. En sonunda çıkarttı. Ne yapacagimi şaşırdım. Böyle iyileşir mı:( icirmesem mı diye düşünmeye başladım. Şurubu içermeyince kusmuyo. Kokusuna ben bile tahammül edemiyorum çok çirkin.

Bende fethiyedeyim kuzum. Cok aşırı sicak oluyo burasi. Bugun bile 23 dereceydi. Bizimki haziran basında bi de yağmur yağarsa giyer. Almak şart o zaman. Bi bakayım ben yine onlarada. Az bisey alayim.Teşekkür ederim.🤗
Duruma göre al canım çok çabuk büyüyorlar küçülür giydirmeden ben havalar ısınınca ayına göre alıcam biz buranın sıcağı yüzünden köye yazlık ev yaptırdık serin serin yaşıyoruz yapacak bişey yok oğlum duramıyor hep isilik oluyor hergün deniz istiyor çok yoruluyorum köyde cennet ırmak kenarı orda balık tutuyor hep yazları amcasıgilde geliyor onlarda ev yaptırdı kuzenleri çok kızımda köyde olacak yazın abisinden kalma pijamaları Giyer birkaç ta gezmelik alıcam

Kizlar bizim kusmamiz vardı. Şurubunun birisini içmek istemiyor. Agzindangeri çıkarıyor biraz bekletip. Hatta içti sanıyoruz, bizi kandırıyor geri çıkarıyor sonra. Iki kere düzgün içti. Onları da damla damla vermiştim. Bu akşam yine damla damla verdim. Damlayı bitirmeden yenisini vermedim. Babasıyla konuştuk, değişik hareketler yapıp ilgisini çektik her zamanki gibi ama tam sonuna geldik, hepsini fışkırır tarzda kustu. Damlayı verince 15-20 saniye ağzında bekletip öğürüyordu. En sonunda çıkarttı. Ne yapacagimi şaşırdım. Böyle iyileşir mı:KK43: icirmesem mı diye düşünmeye başladım. Şurubu içermeyince kusmuyo. Kokusuna ben bile tahammül edemiyorum çok çirkin.
Benim kızımda kaka yapması için verilen ilaçları içemedi hep kusuyor şırıngayla minik minik veriyorum yine kusuyor maalesef fitille devam ediyoruz

Back
X