2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tekrar tekrar emzirmeye çalışıyorum emer gibi yapıyo atıyo ağzından bidaha bidaha sürekli aynı şeyi yapıyo sonra ucunu emiyo gibi ağzında oynatıyo ne yapmam gerektiğini bende bilmiyorum bi kaç gündür böyle..
Benimki aç oldugunda emiyo ama kısa süre emiyo sık sık emmiyo.senin bebeğin açken emmiyo mu

Ben de 3 hafta sonra 30 yaşında oluyorum kızlar, eşim de 35 olacak :) bu da minik çirkin oğlum 🤗

Eklentiler

• IMG_20190218_153526329.webp
    IMG_20190218_153526329.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 72
Ya bende şimdi onu yazacaktım.bebeğim emerken resmen savaşıyor sürüm var ama iyi emmiyor.ne yapacam bilemiyorum
Benim kızım uzun zamandır böyle canım millet bebeği sussun diye emzirir benimki emzirmek istediğim zaman ağlıyor çıldırıyorum artık aç geziyor çocuk

Ben izliyorum çok sinir oldum şu özgür e ayrıca Faruk da pislik yani insan nasıl yanlış mesaj atar ya atıyorsun bari yine mesajla cevapla yanlışlıkla attım karıma yazacaktım desene 😠
Yanlış anlaşılmanın böylesi. Özgür’e bildiğim bütün kötü sözleri saydım😡

Kızlar normalde kiloya takılmıyorum ama bugün bir arkadaşın kızı baya tombik maşallah keşke benim oğlum da şöyle 1 kilo daha fazla olsaydı istedim.
Mama yi az veriyorum bazen bitince mız mız yapıyor, ben ardına emziriyorum hep. Yani mma dışında da hep emiyor . Acaba mamayı arttırsam mi diyorum ama sonra sütüm azalır veya beni bırakırsa korkusu oluyor.
Böyle bir karışık kafam

canım ben soruyordum teşekkür ederim ☺️

Yarına misafirim var gün boyu temizlik ikramlıkla uğraştım. Baya çok şey yazmışsınız :) Çok güzel fotolar paylaşmışsınız . Benimde eşimin kuzeni Doğum yaotı ve kadınlar kulübünü çok kullanıyor . Eğer merak Eden varsa özelden paylaşabilirim. Özge sen biliyorsun zaten :)

Back
X