2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Birileri bandana soruyordu. AliExpress e girip bakın mutlaka bebek bant yazınca neler çıkıyo neler uyku sersemi kendimi kaybettim yine bi ton şey aldım of 😞 işte çalışmamanın tek kötü yanı bu . Kocanın parasını harcamak
Sabah sabah 100 liralık saç bandı aldım senin yüzünden ☹️

Kizlar merhaba dis problemi ve 4.atakla ugrasiyorum pek yazamiyorum isimler resimler paylasilmis bnde paylasmak isterdim ama görümcemler cok aktif isteyen olursa netten yazabilirim @Ozgebalaban11 herkesin ismini biliyorsun bni neden bilmiyorsun 🤣🤣🤣
Canım dişiniz mi çıkıyor? Kaç aylıktı seninki?

Ben buraya instgram adresimi yazmıştım takip ediyoruz birbirimizi ordan biliyorum cağnım sen bana yazmadın ki 😂 valla eminim bizimkilerden de girip okuyan vardır ama umrumda değil bilmedikleri bişey yazmıyorum yalan da atmıyorum buraya ne yazıyorsam zamanında aynılarını yüzlerine söyledim zaten o yüzden okuyorsanız eğer hepiniz yılansınız sevmiyorum sizi 🐍😂😂😂
Hahahaha özge yaaa 😂😂

Kizlar oglum ateslendi burnu tikali. Cok üzgünüm ates dusurucu verdim bugun de atesi dusmezse dr.a goturcem canim sıkkin ya.
Canm geçmiş olsun. Kaç dereceye çıktı ki?Üstünü inceltip ılık bir duş aldır. Düşmezse yarım tatlı kaşığı calpol ver. Düşer inşallah

Canm geçmiş olsun. Kaç dereceye çıktı ki?Üstünü inceltip ılık bir duş aldır. Düşmezse yarım tatlı kaşığı calpol ver. Düşer inşallah
38.8 e geldi zaten hemen 1 cay kasigi calpol verdim. Ustude ince hatta bazen zibinla duruyo. Allahtan ilacla dusuyo atesi. Usuttu galiba ishalide var.

Canım nerden aldım? Aliexpress se ne zamana geliyo? Ben hiç almadım güvenilir mi orasi
Canm maksimum 1 aya geliyor. Bence güvenilir. Daha önce hiç sorun yaşamadım. Çok pahalı şeyler almamak lazım. Çünkü kargo olayı biraz değişik. Türkiyede Ptt kargoyla geliyor. Evde yoksan kapının önüne yada küçük bişeyse posta kutusuna bırakıp gidiyorlar. İmza falan almıyorlar teslime dair

Canm maksimum 1 aya geliyor. Bence güvenilir. Daha önce hiç sorun yaşamadım. Çok pahalı şeyler almamak lazım. Çünkü kargo olayı biraz değişik. Türkiyede Ptt kargoyla geliyor. Evde yoksan kapının önüne yada küçük bişeyse posta kutusuna bırakıp gidiyorlar. İmza falan almıyorlar teslime dair
Çok sevindim kuzum çok teşekkür ederim hemen indirdim ona da bakayım. Ihtiyaclarimiz var🤗

6 gun snra 4 aylik oluyoruz erken dis cikariyor malesef ve cok zorlanio ateslenio hep isima pesinde bide atak zamani yemio uyumuo cok zorgercekten
Sen benden 1 gün önce mi doğum yapmıştın canm:) ben 16 kasım. Bizde henüz diş falan yok. Ben 4 aylıkken çıkarmışım. Annem benim kızdan da erken bir atak bekliyor bakalım. Allah yardımcınız olsun canm inşallah kolayca biran evvel çıkar minnak dişler.

Sen benden 1 gün önce mi doğum yapmıştın canm:) ben 16 kasım. Bizde henüz diş falan yok. Ben 4 aylıkken çıkarmışım. Annem benim kızdan da erken bir atak bekliyor bakalım. Allah yardımcınız olsun canm inşallah kolayca biran evvel çıkar minnak dişler.
Evet canim 15 kasimda dogum yaptim insallah cikar hem atak hem dis cok zorlanioruz suan snn kızın 4.atagi nasil geçiriyor

Ben buraya instgram adresimi yazmıştım takip ediyoruz birbirimizi ordan biliyorum cağnım sen bana yazmadın ki 😂 valla eminim bizimkilerden de girip okuyan vardır ama umrumda değil bilmedikleri bişey yazmıyorum yalan da atmıyorum buraya ne yazıyorsam zamanında aynılarını yüzlerine söyledim zaten o yüzden okuyorsanız eğer hepiniz yılansınız sevmiyorum sizi 🐍😂😂😂
Hahahhaa ben instagram kullanmiorum o yuzden sanirim benim ikinci ewliligim esimin ilk evliligi ve kimse bilmiyor bizd3 o yuzden taninayim bilineyim istemiorum yillarca saklamisiz simdi cikarsa cok kotu olur bizim icin

A Ayisima canm mama sandalyesi indirimini soran sen miydin yaa? E bebekte joie yine indirime girmiş. Bizim aldığımız fiyattan bir tık pahalı ama. Ben 290’a almıştım bu modeli.

Eklentiler

• 60FCE755-7A1F-485C-98D4-F462C3C467EE.webp
    60FCE755-7A1F-485C-98D4-F462C3C467EE.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 34
Back
X