- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #54.801
oy kuzum rabbim oğluna uzun ömürler versin sizlere bagislasin rabbim kimselere evlat acısı vermesin.Diyafram henrisiydi canım akcigeri gelişmemişti 38+3de sezeryanla dogum yaptım 1 hafta yaşadı prensesim teşhisi 28+4de koyulmştu elim karnımda dua ettim doguma gittim ama elim boş çıktım hastaneden sonra rabbim oglumu nasip etti bana çok şükür.
Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah çok zor ogluma sarılıyorum onun melek bir ablası var.
oylemi diyosun canım ya inşallah boş boş emmiyordur kuzumSağdığın sütü boşver o ölçü olamaz canım 18 günde 400 gr bence güzel stres yapıp üzülme

Diyafram henrisiydi canım akcigeri gelişmemişti 38+3de sezeryanla dogum yaptım 1 hafta yaşadı prensesim teşhisi 28+4de koyulmştu elim karnımda dua ettim doguma gittim ama elim boş çıktım hastaneden sonra rabbim oglumu nasip etti bana çok şükür.
Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah çok zor ogluma sarılıyorum onun melek bir ablası var.